Zoeken naar bijna sex

Uw zoekactie voor bijna sex leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

steven 40 jaar Oost-Vlaanderen - Moerbeke
zondag in de buurt van Moerbeke Waas wie is bott ?
hey , ik ben 40-178-89-17 Top uit de buurt van Gent . Maar ben zondag in Moerbeke Waas onderweg . zijn er geile bott in de buurt beschikbaar die : jonger zijn dan 45 jaar kunnen ontvangen geen probleem hebben met sex met condoom die graag pijpen en zich laten neuken en zondag tijd hebben . 9 juni .  

zondag in de buurt van Moerbeke Waas wie is bott ?
duo 55 jaar Antwerpen - Berchem
shemale en partner ontvangen VANAVOND
Wij koppel man en shemale beide TOP ontvangen VANAVOND . Zoeken een slanke onbehaarde BOTTOM max 40j bare sex only chfr . Mail met u stats en duidelijke lichaam foto !  

shemale en partner ontvangen  VANAVOND
man 58 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
bi avond ik zoek bi mannen & jongens voor rukavond
woensdag 19 juni om 19 uur of zaterdag 22 juni 20 uur organiseer ik bij mij thuis ( regio roeselare ) een naakte avond voor discrete bi mannen & bi jongens. Als iedereen er is gaan we allemaal samen naakt of halfnaakt en drinken we iets , een babbeltje,.... eventueel porno kijken . dan waarbij we gerust zonder schaamte naar elkaar kunnen kijken , een stijve krijgen is hierbij geen taboe. Naar gelang het verder gaat met zijn allen samen met elkaars pik spellen & masturberen en spuiten. masturberen met elkaar , eventueel eens zuigen kan ook & een handje helpen met elkaar kan ook , meer gebeurd er niet ( geen geneuk ) wel zo namaakkutje van de sex shop mag u neuken als wij toekijken Het is een naakte avond onder mannen, zonder taboes, in een discreet kader . Je mag reageren maar enkel als je een van die avond kan . Bij je reactie graag wat info over jezelf, , en foto. Alvorens af te spreken verwacht ik ook een duidelijke facepic sturen ( graag foto van  
Dirk 43 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Sex dait gezocht
Hoi ik ben 48jaar bi 1.74 en 68kg pik van 16cm sportief lichaam heb zin om te pijpen en te rimmen en meschien meer respect en hygiëne staan voorop liefst war niveau  

Sex dait gezocht
Sletje 46 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
Ik ben een onderdanig sletje
Ik zoek liefst een oudere dominante man om mij onder handen te nemen. Ik zoek iemand om dit op te bouwen tot we helemaal ongeremd geile sex tesamen hebben, ik kan ontvangen en ook verplaatsen mits ik single ben kan ik gemakkelijk afspreken en wil dit van jou ook dat we minstens 1 keer per week onze avond er kunnen van maken, ik kan in de week telkens na 18u en in de weekends kan ik onbeperkt. Wat laat dit sletje toe, dat gaat van kussen, tongen, tepel play(klemmen) billen klets (spanking), zuigen en hou van facial cumshots en slik ook, me laten neuken en fisten, golden shower en slikken. Graag reageren met duidelijke stats en foto van je pik. Ik doe niet aan blind date dus bij verdere kennismaking graag kenbaar maken.  
Stef 47 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
zin in sex
Ik ben 47/1.80/82/16*4/bttm/Gent. ik hou van zuigen/slikken/me soms laten neuken.  

zin in sex
Boyke 48 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Goed lezen
Ik zoek iemand die zaterdag of zondag vrij kan ontvangen voor geile sex ben hetero maar zuig graag en wordt al graag eens geneukt in verschillende standjes wil je geil genieten stuur me met woordje uitleg en wie weet paal jij me lekker dit weekend liefst nie te ver van hulste xx  
gisteren
Norm 35 jaar Vlaams-Brabant - Liedekerke
Voor vrijdag avond
Ik ben slanke jongen, 35j, 1m75 en 63kg skinny uit de buurt van Liedekerke en wil morgenavond graag afspreken met iemand uit de buurt voor een geile avond. Ben wel nog vrij nieuw in de mannen sex. Ben versa ingesteld en kan niet ontvangen (getrouwd). Graag spreek ik af met een rustig en eerlijk iemand. Leeftijd van geen belang. Geen veel daters aub en enkel uit de buurt.  
gisteren
Gin 57 jaar Antwerpen - Bornem
Regelmatige sex
Wie zin in regelmatige sex ,veel kan en mag ik ontvang juist  
Geil mannen kutj 42 jaar Antwerpen - Deurne
Ik zoek een oudere man voor een vaste sex relatie
Ik val op oudere mannen en zou graag een vaste sex vriend willen die regelmatig kan ontvangen regio antwerpen en liefst een top en goed geschapen. Hou van pijpen ,tongkussen ,geneukt worden betast en bekeken worden, dildo spelen. Ik sta voor alles open maar wel enkel safe sex. Reageer met een foto van je pik of speeltjes en wat je wil doen met mij.  

Ik zoek een oudere man voor een vaste sex relatie
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10