Zoeken naar bij thuis

Uw zoekactie voor bij thuis leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Stef 30 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Student met nood aan ontlading?
Zijn er nog studenten met examenstress of misschien wel met vreugde omdat het erop zit en die nood hebben aan een stevige zaadlozing? Ik wil jullie hier graag mee helpen met zowel mijn handen als mond. Ben zelf ook oud-student dus lijkt me wel spannend. Ben 30j, 1m80 en slank gebouwd. Kan gemakkelijk tot bij jullie komen.  
Friend Gent 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Bi versa Gent
Ben een niet allesdater 100% bi man 52/184/79 safe visa versa kiss en ride, heel sensueel en veel mogelijk bij juiste klik, met niveau zoekt een vaste leuke actieve vriendschap met m of koppel te Gent. Mag gerust wat kinky of bdsm. Geen relatie maar lichamelijk contact tijdens de dag of s´avonds. Discretie gevraagd en geboden.Ik heb een appartement in de buurt van Sint Jacobsplein, dus ... bij de juiste klik kan ik ontvangen. Hygiëne is belangrijk.  
Date vanavond! 39 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Date vanavond!
Zoek date voor vanavond. Ben sportief gebouwd, 170 cm en 62 kg en niet mis. Gewone pijpdate wederzijds kan ook. Massage en u dan lekker pijpen,... Zoek beetje zelfde lichaamsbouw. Ben 36 jaar. Kan bij mij thuis,.... Ben van Roeselare. Ben onbehaard en verzorgd. Niet ouder dan 45 jaar. Eventueel op locatie kan ook. Ergens in Roeselare...  
Wie 51 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Vaste slikker gezocht
Op zoek naar een deepthroat slikslet die me op regelmatige basis rustig aan komt keeldiep leegslikken. Ik blijf passief en spuit bij hevige orgasmes veel zaad. Hou van langdurige sessies. Ben wel volslank en klein geschapen. Ik ontvang regio Oostende. Jezelf aanbieden met foto aub & no fake !  
Daddy 51 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Daddy zoekt jonge speelkameraad
Welke jonge kerel wil fun met daddy? Mag ook een dertiger zijn. De bedoeling is om samen discreet plezier te beleven. Je hoeft niet noodzakelijk van kort in de buurt te zijn. Niet voor nu direct. Geen crosdress. Enkel reageren bij echte interesse om concreet af te spreken  
Zaad loverboy 41 jaar West-Vlaanderen - Beernem
Geile penis massage
Bij Welke man mag ik een geile penis massage geven met happy ending. Veel is bespreekbaar kan ontvangen en verplaatsen. Zelf ben ik 1.75m slank 17x4 geschoren  

Geile penis massage
Genieterke 48 jaar West-Vlaanderen - Dentergem
Wie leegt mijn zakje ?
Wie heeft zin om rukkend mijn zakje te komen ledigen , ik spuit veel en ver . Geen geneuk en gepijp , enkel rukken . Op tv speelt een porno filmke . Mijn stats 186 85 19 intiem geschoren . Ik ben nu beschikbaar . Voor mannen die hier reeds zijn geweest bij mij , laat het weten aub .  
Stan 50 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Dokteronderzoek
Bij wie of waar kan ik terecht om een keuring, een doktersonderzoek, in uw boxer voor de arts. Hier een 59j onderdanige biman.  

Dokteronderzoek
Ikke 45 jaar Antwerpen - Mechelen
Rukdate vandaag
Verzorgde en hygienische bischierige hetero ontvangt gelijkgestemde voor afspraakje vandaag. Samen rukken bij filmpjes en elkaar uiteraard een handje of mondje helpen bij klik. Exhibi die ik mag betasten ook welkom. Ben zelf goed gebouwd met mooie piemel. Discretie gevraagd en geboden. Koppel m-v mag ook reageren.  
Peter 64 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Bij wie mag ik nu komen ?
Bi 64j 1m85 88 kg 20 cm Dendermonde Sportief gebouwd, verzorgd, niet-roker Goede erectie Kan veel spuiten Kan nu komen  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10