Zoeken naar 50 haar

Uw zoekactie voor 50 haar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Lars 42 jaar Oost-Vlaanderen - Ronse
Heet en geil...
Deze mannelijke bi-kerel (42, 1.79, 77, 17) loopt heet en geil. Welke mannelijke bi(schierige) kerel tot 50 jaar brengt er mij deze namiddag/vooravond thuis in Ronse een discreet bezoek voor...  
Pijpsletje 39 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Pijpsletje (39) voor +50. Kan ontvangen/verplaatsen. Regio W-Vl, Westkust, Oostende, Veurne enz
Geen blabla en niet fake. Dit is een echte pijpslet die op de knieeën gaat waar je het wil en doet wat je wil. Pijpen, mooi zonder handen, deepthroat, keelneuken, rimmen, alles is mogelijk. Je kan de slet neuken (als je dat wil, moet niet) met condoom. Jij kan klaarkomen in de mond of diep in de keel, en het sletje zal alles proper inslikken, daarna gaat het sletje weg. Sletke is proper gewassen en getest (negatief). Geen blabla. Niet fake.  
Levensgenieter 32 jaar Antwerpen - Lier
Iemand die ontvangt voor geil ontspannende namiddag/avond?
Hoi mannen,welke toffe man kan een massage met happy end wel appreciëren? Ik ben prille dertiger die ervan houd om zowel mannen als vrouwen te verwennen door strelingen,teasen,massage,... Leeftijd is niet echt belangrijk,wel een normale lichaamsbouw en open minted! Ik verplaats tot max 50 km's. Heb je vragen of voorstellen...shoot... Wel steeds STATS en REGIO vermelden aub... wie weet tot straks! Grts  
soft biman 66 jaar Limburg - Genk
Pijp- en ruksessie senioren
Hallo, ik ga op zoek naar 50 plussers om binnen een 3 tal weken toch een 4 of 5 mannen samen te krijgen om elkaar te pîjpen. Voorwaarden zijn wel redelijk slank en ZEKER intiem geschoren. Indien interesse stuur foto dan kan ik al een selectie maken. Nu heb ik nog tijd om dan iedereen te beantwoorden en zorgen dat de fakers er buiten vallen. Grtjs J  

Pijp- en ruksessie senioren
gisteren
Tom 53 jaar Antwerpen - Berchem
Van kont naar mond
Ben een frisse bi 50'er.Sportief, gezond en lekker geschapen. Heb een fantasie die ik deze zondag graag zou zien uitkomen. Jij bent hygiënisch top en gezond en vooral lekker geschapen. Na een goeie voorbereiding kan je me lekker neuken in mijn nauw ongespoeld kontje. Uiteraard ben ik fris gewassen, mijn mijn kont is niet gespoeld. Je neukt me en bied me af en toe jouw lul aan die ik dan moet pijpen, ook al is er iets meegekomen, ik pijp hem proper. Als je klaarkomt mag dat lekker over mijn gezicht. Beetje kinky misschien, maar vind het idee verschrikkelijk geil. Heb al uitgevoerd met een dildo, maar wil het echte werk 😉. Geen andere voorstellen naar scat toestanden aub.  
gisteren
Just Bi 50 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Sexbuddy / FWB
Al een tijd op zoek naar een vast contact , eigenlijk meer een goede vriend die in de buurt woont en me kan ontvangen om samen te genieten van soft sex … om te beginnen. Talloze advertenties later, 3 keer voor een faker voor niets naar een adres rijden , moet ik vaststellen dat het niet zo makkelijk is om een sexbuddy te vinden. Dus probeer ik het nogmaals : bischierig hetero zoekt een onervaren sexbuddy om af en toe af te spreken iemand die ook dezelfde interesses heeft of die ook een motor(scooter) heeft om te gaan toeren en ook wel eens wil afspreken zonder dat het enkel sex moet zijn. Ben je niet ouder dan 50 jaar, liefst slank , niet-roker , intiem geschoren en ook onervaren zoals mezelf stuur dan een berichtje. Ik kan niet ontvangen maar kan me makkelijk vrij maken om me te verplaatsen. Enkel reacties met stats, een beetje uitleg over je interesses en wilde fantasieën en intieme foto(s) = reactie Mijn stats zijn 50/174/90 17*5  
gisteren
Bram 45 jaar West-Vlaanderen - Alveringem
Bi-man
Is er een bi-man die mij deze nacht, discreet en anoniem kan ontvangen? Elkaar pijpen tot we lekker spuiten, mss meer… Ik ben verzorgde man, niet roker, intiem verzorgd. Leeftijd van 18 tot 50. Graag discreet/anoniem. Mag onherkenbaar indien gewenst….  
Kurt 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Rukken
Ik zoek voor vanavond iemand die zin heeft om samen naakt te masturberen (niet pijpen of zo!) en voorwaarde: die ook kan ontvangen. Ik ben 50 jaar, slank en verzorgd. Ik kan verplaatsen regio Deinze, Roeselare, Ieper, Kortrijk, Oudenaarde. Ik ben discreet en houd mij aan de afspraak. Graag alleen reageren op wat ik vraag in deze advertentie en niet ouder dan ikzelf. Bij interesse en alleen als je echt kan, geef een seintje. Graag ook de nodige info en vanwaar je bent.  

Rukken
gisteren
Ben 65 jaar Limburg - Halen
Dirty skypesessie
Hetero zoekt andere hetero (50+) die ook graag kijkt en bekeken wordt via Skype. Alles mogelijk, bij voorkeur ook dirty (plas, scat, lavement, luiers) in close-up. Wie toont er graag zijn vuile kont?  
gisteren
--------- 68 jaar Antwerpen - Mechelen
jonger
Ben op zoek naar jongeling of jonge man die zich graag voor mij en/of voor twee andere mannen wenst te masturberen. Als er iets meer gebeurt dekken we het toe met de mantel der liefde. Leeftijd voorkeur voor < 50 bij wijze van ruime raming. Bij goed gevoel mogelijkheid voor herhaling.Ik wacht de reacties af alvorens te reageren.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10