Zoeken naar 29j

Uw zoekactie voor 29j leverde 22 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Gilli 29 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Bi curious
Hallo, Ik ben een volslanke man van 29j 1m90 117 15x5 op zoek naar iemand van de zelfde leeftijd en een groter speelgoed als mij die graag op veilig speelt en alles met cd wilt doen . Die zelf kan ontvangen en graag nieuwe dingen probeert.  
Jva 29 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Graag naakt
Hey, ik ben een slanke jongeman van 29j die ervan houdt om naakt te zijn. ik zoek voor straks een leuke plek waar ik uit de kleren kan gaan. Ik ben ruimdenkend en sta voor veel open , ik hou ook van kinky en bondage... Ben je een dominante top die straks vrij is en zin heeft in een gewillige jongeman? dan hoor ik dat graag.  
oom 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
neefje gezocht (18-29)
Ik ben de lieve oom die vele jaren hard aan het werk was in ver weg. Nu ben ik terug en sta te kijken van hoe volwassen je geworden bent. Dat wil ik ook van nabij onderzoeken. Ik nodig je uit je jeans los te ritsen en ben meteen onder de indruk van de dikke bobbel in je slipje. Je hebt er geen bezwaar tegen dat ik die betast, wat ik kan merken onder mijn hand, die meer en meer gevuld raakt met jouw opwinding. Ik vraag je je slipje uit te doen en verzoek je hetzelfde te doen bij je oom: je trekt de elastiek over mijn krachtige erectie en mijn kaarsrechte penis slaat met een klap tegen mijn onderbuik. Je kijkt met grote ogen. Nu wil ik dat neefje helemaal uit de kleren gaat. Wat een jonge schoonheid! Ik kan nauwelijks wachten om de gevoelige plekjes van je lijf (tepeltjes, kontje, balletjes, toompje) te ontdekken en je met zachte maar zekere hand erotisch genot te geven. Ik: zoals je ziet op de foto (1m78, 65kg) en lichtjes dominant. Jij: 18-29j, twink-type en lichtjes onderdanig.  

neefje gezocht (18-29)
Edje 29 jaar Antwerpen - Westerlo
Deftige man gezocht voor pijpbeurt
Hey lekkere mannen. Op zoek naar een verzorgde, hygiënische, lekkere lul om heerlijk leeg te zuigen. Stuur me bij interesse. Ik zelf ben 29j, 185, 86kg,15/5  
Jeroen 29 jaar Limburg - Heusden-Zolder
Sunday fun
Iemand nog zin om een strak gaatje te neuken? Ik pijp je hard en laat je verder lekker gaan. 29j slank omgeving heusden zolder hasselt en omstreken. Als je niet kan ontvangen is een kamer of shop ook goed. Leeftijd maakt minder uit al heeft tussen 25 en 35 voorrang. Vereiste is verzorgt zijn en minstens een foto van je lichaam/lul  

Sunday fun
11 dagen
Jva 29 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Graag naakt
Hey, ik ben een slanke jongeman van 29j die ervan houdt om naakt te zijn. ik zoek voor vanavond een leuke plek waar ik uit de kleren kan gaan. Ik ben ruimdenkend en sta voor veel open , ik hou ook van kinky en bondage... Ben je een dominante top die vanvond vrij is en zin heeft in een gewillige jongeman? dan hoor ik dat graag.  
Tom 28 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
Hey zoek voor deze middag
Hey ik ben tom 29j bi 1,78 en zoek ruk pijpdate voor deze middag ik sta voor veel open en ontvang hoor wel wie kan en graag foto voor replay grtjs  

Hey zoek voor deze middag
Bert 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent 0468131760
Geile bot op zoek naar lekkere grote lullen
29j 1m86 84kg opzoek naar lekkere grote lullen die mijn mondje goed volspuiten. Mijn kontje neuken kan zeker.Graag lullen die veel zaad spuiten. Meerdere lullen YES plz(wie kan me evt helpen bij het vinden van 3 - 6 tops). Ik hou enorm van black dicks. Graag reageren met foto lul. Ik verplaats,outdoor of car.  

Geile bot op zoek naar lekkere grote lullen
SomeLooking 29 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Beginnende bot zoekt top
Mijn stats: 29j, m83, 85kg, 17cm. Ik zoek iemand die mij eens wilt neuken. Dit zou mijn tweede keer. Ik heb dus nauwelijks bot ervaring. Liefst iemand die kan ontvangen. Reactie met stats! Zonder gaat die in de prullenbak. Reactie met foto krijgt voorrang.  

Beginnende bot zoekt top
Tom 28 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
Zoek voor nu of deze voormiddag
Hey ik ben tom 29j bi 1,78 en zoek ruk pijpdate of meer.ik ontvang en hoor wel wat jij wil graag foto voor replay grtjs  

Zoek voor nu of deze voormiddag
  1   2   3