Zoeken naar 85

Uw zoekactie voor 85 leverde 89 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bi69 49 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Geh. Bi Pijpslet
Hallo ik zoek een 50+ die goed geschapen is met een stevige dikke worst die ik mag verwennen, ik zuig graag en slik alles(soft/rukken). 50/176/85/16. Actief en Pasief, 69 kan ook. Ik verplaats. Kan mij enkel vrijmaken tijdens schooldagen tussen 9 en 14u.  

Geh. Bi Pijpslet
gisteren
Bart 38 jaar Limburg - Diepenbeek
Bi man zoekt
38j 1m80 85 17x5 Ik zoek iemand die me wil leeg zuigen vanavond rond 23u eventueel parking of cardate.  
gisteren
Anon 40 jaar Antwerpen - Schoten
Want to suck and taste dick
Wie met stevige lading mag ik leegzuigen nu? Bi gast 40/177/85 lekkere pijpmond. Kan enkel verplaatsen  
gisteren
Patrick 57 jaar Antwerpen - Beerse 0493366078
Iemand ?
Wie zou er mijn lul eens lekker willen pijpen, likken. Kontje wil ook eens gelikt worden ( en meer). Liefst jonger en vrouwelijk, maar geen must. Trafje,femboy,trans mag ook. Ben 57 178 85.  
peter 46 jaar West-Vlaanderen - Oostende
eerste ervaring
hey, ik ben een 45jarige zonder enige ervaring, maar wil graag eens experimenteren. Wie kan me op 03/07 in de voormiddag ontvangen in oostende om samen mijn grenzen te verleggen. Ik ben 1m75, 85 kg, normaal geschapen, volledig geschoren en zeer discreet.  
Evander 45 jaar Antwerpen - Dessel
Graspop bifun
Hoi, ik n 46j 185 85 17/5. Volgende week ben ik op graspop festival en verblijf er op de boneyard camping van woensdag tot maandag. Wie ook? Ik ben op zoek om discreet wat bi fun te hebben tijdens het festival. Interesse?... stuur een mailtje met je stats, evt. foto. Ik antwoord altijd.     
noname 60 jaar Antwerpen - Antwerpen
zoek vaste vrouwelijke bottom
Welke vrouwelijke bottom wil deze niet onknappe oudere mannelijke man van 60 1m78 85 geregeld soigneren ? Niet ouder dan 56...  
mike 47 jaar Oost-Vlaanderen - Denderleeuw
verlof vanaf 20 juni
hey , ik ben een sportieve , respectvolle en sociale bi die enorm valt op mannensex , en wil heel graag van mijn verlof vanaf 20 juni gebruik maken om een fijne date te beleven waarop veel kan , zowel ontvangen als verplaatsen is mogelijk , ben 180 , 85 , en flink geschapen , wie ziet het zitten om eens af te spreken , foto volgt uiteraard na reactie  
gewone man 57 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
oraal genot
Welke oudere man mag ik pijpen en op mij laten spuiten, ben zelf 57j 170 85 12 dus 60+ graag, niet te groot geschapen en intiem behaard is +++ graag uw stats en naaktfoto bij uw reactie, anders sowieso geen antwoord terug, ik kan spijtig genoeg niet ontvangen, ook met meerdere is leuk  

oraal genot
John 58 jaar Limburg - Roermond
Heerlijk ongegeneerd als mannen zijnde met en van elkaar genieten
Hol, hoi, mannen. Wie heeft er zin om als mannen zijnde heerlijk te daten en om elkaar als de klik er is ook lekker te verwennen. Dus elkaar zalig aftrekken, pijpen en…!? Ben dus een ongebonden biseksuele 55 plusser type Top/versa, 1 meter 80, 85 Kg, normaal geschapen, intiem geschoren en zeer hygiënisch en discreet. Zoek dus een gewoon nette en ook fatsoenlijke (Belgische/jonge)man tussen de 20 & 50 jaar met een slank e/o normaal postuur die dit ook gewoon lekker en geil vind om ook heerlijke ongegeneerd seks met een man te kunnen hebben. * Afspreken bij en op een lokaal naaktstrandje. * Afspreken om samen naar een (gay) sauna of…te gaan. * Kunnen kennis maken en dan als de wederzijdse klik er is naar mij thuis te gaan om in mijn jacuzzi te genieten. * Maar kom ik in case ook graag naar jou (of jullie) toe. Reageer dan ook even bij serieus interesse met ook even wat foto’s met ook dagen en tijden dat je zouden kunnen. Met een oprechte groet, John.  

Heerlijk ongegeneerd als mannen zijnde met en van elkaar genieten
  1   2   3   4   5   6   7   8   9