Zoeken naar wie maakt

Uw zoekactie voor wie maakt leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dries 20 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
maagd
Hey dames Ik ben een jonge sportieve gast van 20 die eindelijk ontmaagd wil worden. Sta voor veel open dus stuur maar een berichtje graag met foto en dan krijg je er een terug. Leeftijd maakt niet uit zolang u maar hygïenisch bent en u een goed voorkomen heeft. hopelijk tot binnenkort?  
Matthias 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Zacht en vriendelijk. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik heb een open relatie en ben op zoek naar iemand om een (of meerdere) fijne date(s) te beleven. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon iemand, niet naar speciale dingen. Leeftijd maakt op zich niet zoveel uit, als er een goede (fysieke en mentale) klik is.  

Jongeman op zoek
Gunther 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
neen , geen platte sex
neen, ik ben hier en nu niet op zoek naar platte sex. Dat kan ook wel leuk zijn maar er bestaat beslist veel meer. Ik hoop een vriendschap te vinden met wat extra's. Of jij al dan niet gebonden bent maakt niet uit, je wilt ook gewoon een hartsvriend waar je tegen babbelen kan in alle discretie, die oprecht interesse heeft in jou en jouw leven, waar je een traan mag bij laten maar ook een lach. En waar het afspraakje kan uitmonden in een ontspannende vrijpartij, ook al is dat geen vereiste elke keer. Woon jij ook in de ruime regio van Gent, misschien kan er dan wel een mooie fwb vriendschap groeien.  
Gold 35 jaar Antwerpen - Aartselaar
Warm en intiem
Jij bent de tikkeltje gestoorde vrouw die open staat voor avontuur, iets speels, iets gewaagd. Je durft je fantasie de vrije loop te laten en jezelf geheel te veliezen in het moment. Wat/wie ik zoek is eerder aan de zeldzame kant, maar dat maakt het des te mooier. Je squirt of staat open om te experimenteren met plasseks. Alles is bespreekbaar. Contact met foto en een woordje uitleg. Leeftijd is onbelangrijk.  

Warm en intiem
Discreet 41 jaar Antwerpen - Bonheiden
Ontsnappen uit de rush
Hallootjes, Heb jij ook zo een druk leven? Misschien single of niet single? Wat maakt het uit. Ook zin in iets spannends/stouts/gewaagd? Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? Geen verplichtingen of verantwoording. Zin om mee op dit spannend avontuur te gaan met een leuke kerel? Ik ben een niet onaardige mooie man van begin 40. Zeer discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan laat je maar iets weten.  
Daddy 54 jaar Vlaams-Brabant - Meise
Daddy voor vrouw
Hallo ik zou graag kennis willen maken met een meisje/dame/vrouwtje tussen 20 en 35 jaar om indien er een goede klik ontstaat een discrete Daddy/meisje relatie mee op te bouwen, ik knuffel graag en wil je in mijn armen een veilig gevoel geven, ik wil graag diegene zijn waar je alles in alle discretie aan kan vertellen, je hartje bij kan luchten, ik wil je helpen met raad en daad en je beschermen daar waar ik kan, , maar natuurlijk wil ik je ook op dat ander gebied verwennen, je lekker laten genieten en even weg zijn van deze wereld, zodat we met een zalig gevoel weer kunnen uitkijken naar een volgende date, huidskleur of BMI maakt voor mij niet zo veel uit, als er maar een fijne klik is tussen ons beide, ik ben een Daddy van 54 wat voller gebouwd (type knuffelbeer), en ik kan me regelmatig overdag tijdens de werkweek vrij maken, wil je me beter leren kennen schrijf dan gerust een mailtje. groetjes Daddy  
Cheating creampi 26 jaar Antwerpen - Zoersel
A cheating Creampie
Hey, verlang jij naar een heerlijke creampie? Ongeacht looks leeftijd tussen 20 en 35 jaar. getrouwd of samenwonend maakt niet uit. tot dan!  

A cheating Creampie
Maried and horny 26 jaar Antwerpen - Zoersel
A boring maried life
Hey, sinds ik getrouwd ben is mijn leven echt saai geworden. In een jaar amper seks. Ben nog maar 26 en tis al precies gedaan met de seks. Wat ik zoek is een vurige dame, of jij nu alleenstaand of getrouwd bent. Dit maakt ni uit, goeie seks waar een goeie babbel ook mogelijk is. Meer weten stuur me gerust tot dan!  

A boring maried life
gisteren
Wesley 29 jaar West-Vlaanderen - Izegem
leuke dame gezocht
Hallo, Ik ben een 29 jarige man en ik ben opzoek naar die ene spontane dame. de bedoeling is om elkaar te leren kennen en een goede vriendschap uit te bouwen (samen leuke dingen doen) met dat tikkeltje meer en met respect voor ieders grenzen. Ik woon alleen op een appartement in izegem en kan zowel ontvangen als verplaatsen. Over mezelf: 172cm groot, slank tot normaal gebouwd, korte gezichtsbeharing , geschoren en getrimd op de intieme plaats, voor de rest ook de normale maten. Leeftijd alsook relatie status maakt me weinig uit, ik ben discreet en sta enorm op persoonlijke hygiëne. Heb je interesse? stuur me dan gerust een berichtje. VOOR DE FAKERS: doe aub geen moeite ik zoek alleen een echte connectie met een oprechte dame. groetjes,  
gisteren
Jokers 32 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Toffe date morgennamiddag/avond
Op zoek naar een spontane, toffe date morgennamiddag of avond. Een gezellig onderonsje waar wel meer uit kan vloeien. Ben 32 jaar, normaal gebouwd, geschoren op de intieme plaatsen. Ik zoek vooral een vrouw waar we met wederzijds respect deze nacht kunnen beleven. Rondingen zijn zeer welkom! Leeftijd maakt niet uit. Ik kan verplaatsen, maar liever niet ontvangen. Laat ons van deze gure zomerdagen dan toch een warme sensuele zomernacht maken ;-).  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10