Zoeken naar vrijdag morgen

Uw zoekactie voor vrijdag morgen leverde 23 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Thor 22 jaar West-Vlaanderen - Brugge
spannend afspraakje na examens
Ik ben een student in Brugge en ik zoek een meid (18-30 jaar) of eventueel een cuck koppel die woensdag, donderdag of vrijdag een hookup met mij wil in Brugge of in de buurt. (snap palulle)  
Lucas 42 jaar Limburg - HASSELT
VRIJDAG
Hallo, ik zoek langs deze weg een vrouw die vrijdag wil afspreken om haar eens goed te laten neuken. Een afspraakje kan vrijdag tijdens de voor- of namiddag. Ik ben een niet onknappe, slanke en groot geschapen man. Beffen doe ik ook. Tot vrijdag?  

VRIJDAG
raf 47 jaar Antwerpen - Retie
Vrouw, uit de omgeving Retie
Hoi gezocht met spoed new fwb vrouw , slank tot normaal postuur en niet roker, je kan min 1x per week afspreken op een avond na 19h. Vele mogelijkheden met deze niet roker man van 195m voorzien van besneden Xl penis en gesteriliseerd. Deze avond donderdag of vrijdagavond of zaterdagochtend kunnen we al af spreken. Eerst bespreken wat wel en niet kan , dan elkaar heftig verwennen.  
Rud 59 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Hot date
Hey ben gast zoek vrouwke die vrijdagavond of zaterdagavond wil langskomen ik ontvang in deerlijk ik kan ook verplaatsen  

Hot date
Lucas 42 jaar Limburg - HASSELT
VRIJDAG
Hallo, ik zoek langs deze weg een vrouw die vrijdag wil afspreken om haar eens goed te laten neuken. Een afspraakje kan vrijdag tijdens de voor- of namiddag. Ik ben een niet onknappe, slanke en groot geschapen man. Beffen doe ik ook. Tot vrijdag?  

VRIJDAG
Jürgen 52 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Niet onknappe sportieve man zoekt dame.
Voor komende vrijdag middag of zaterdag zoek ik dame ( leeftijd niet van belang/ voller geen probleem) voor een aangenaam moment. Ik geef je een sensuele massage van ruim een uur en luister naar jou noden regio west en oost Vlaanderen.  
Niels 31 jaar Limburg - Bree 0494678550
Welness
Heyla! Aanstaande vrijdag heb ik een leuke welness geboekt in Nederlands Limburg. Welke leuke dame kom ik daar tegen of heeft zin om me te vergezellen? X Niels  
Genieterke 54 jaar Antwerpen - Wommelgem
(volslanke) dame gezocht voor (hotel)date op een maandag dinsdag of vrijdag tussen 16h30 en 20h30
Ben jij die dame met maatje meer , die discreet wil genieten van date met massage in dreamhotel vlakbij afrit autostrade wommelgem? Dit op een maandag dinsdag of vrijdag tussen 16h30 en 20h30 ( geen andere tyden ) . Jou profiel: intiem geschoren , grote borsten ,verzorgd , geen professioneel , leeftijd tussen 50j en 75j, vermeld u wensen. Ik ben man 55j , 1m96 , 120 kilo intiem geschoren. Ik Hou van massages geven , tongzoenen , beffen en neuken. Graag reactie met gezichtsfoto. Gezichtsfoto van me weer. Hotel is op mijn kosten . Ook cuckcold koppel welkom. BEN HETRO. Bij afspraak word via whatsapp met elkaar gebeld om fakers te vermijden .  

(volslanke) dame gezocht voor (hotel)date op een maandag dinsdag of vrijdag tussen 16h30 en 20h30
squirtfun 51 jaar Limburg - Bilzen
wie squirt? vrijdag- of zaterdagavond
Hier een zoekertje naar een dame (single of in koppel) die kan squirten. Meer bepaald een dame (met of zonder de partner) waarbij ik enkel toekijk (!) (ik meedoen mag maar is in dit zoekertje absoluut geen noodzaak) terwijl de dame met zichzelf speelt ( met hand/vingers of speeltje) en vervolgens squirt. Ik heb ervaring met het daten met koppels voor trio maar nogmaals, of ik zelf meedoe voor- of achteraf is uw eigen keuze. Ik ken het squirten enkel van in de filmpjes en mijn zoekertje is dus echt bedoeld om dat live te mogen zien of mee te maken. Dit is serieus zoekertje. Wie maakt dit waar voor me? Ik kan me verplaatsen (bij u of rdvkamer) alsook ontvangen. Fakers zich onthouden aub. Groetjes 'squirtdromer'.  
Didian 55 jaar Vlaams-Brabant - Leuven 0478423284
Vrij weekendje
Hallo jij daar, Heb jij als leuke dame zijn om mij vrijdag 31mei is zaterdag 1 juni te komen vergezellen tijdens een leuke met een glaasje en fijne babbel dan hoor ik het graag. Ik ben 1m78 74kg.. geen BBS en heel verzorgd. Graag reageren met foto aub en een kleine uitleg van hoe jij de avond zou invullen. Lieve groetjes en tot hoors  

Vrij weekendje
  1   2   3