Zoeken naar vriendin

Uw zoekactie voor vriendin leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mr.T 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Duurzame contact regio Antwerpen
Dag Dames. Deze 52 jarige sportieve gezonde single kerel is op zoek naar een vaste FwB vriendin. Gezellige avonden/weekenden doorbrengen. Alles mag niets moet. Ik ben 176cm groot met 73kg en groen grijs blauwe ogen. Ik hou van lekker BBQ, jacuzzi (heb er zelfs alles op mijn dakterras) samen gezellig babbelen/massages/ ongeremde Sex enzovoort. Bij nieuwsgierigheid en of interesse stuur mij een leuke mailtje met foto en gsm nr voor Whatsapp. Grt en tot snel  
Kaalkopje 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Lieve tedere warmbloedige vrijgezel zoekt vaste knuffelvriendin
Lieve tedere maar ook warmbloedige vrijgezel zoekt (knuffel)vriendin. Wat kan ik jou aanbieden? Vriendschap, genegenheid, warmte, een luisterend oor, tijd voor jou, absolute discretie alsook hygiëne. Ben 55j, kaalgeschoren hoofd, slank verzorgd lichaam, 1m83 74kg intiem geschoren 17cm. Ook into terrasje, etentje, sauna, weekendje weg als dit voor jou ook kan. Bij voorkeur ben je rond mijn leeftijd of jonger. Kan zowel ontvangen als verplaatsen. Stuur jij een mailtje met jouw verwachtingen bij interesse? Alvast nog een leuke dag.  

Lieve tedere warmbloedige vrijgezel zoekt vaste knuffelvriendin
Andreas 69 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Niet vrije senior zoekt lieve vriendin
Hello dames. Ik hou het kort maar graag duidelijk. Ik ben een gehuwde man die al jaren op "droog zaad" zit. Ik vermoed dat er vrouwen zijn in hetzelfde geval. Waarom zouden we dan niet een discrete respectvolle relatie beginnen. Dit om ons leven op romantisch en erotisch gebied een nieuwe boost geven. Lieve groetjes. Ik antwoord altijd.  
gisteren
Bram 40 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Naaktstrand vriendin?
Single. Open minded jongeman niet meteen op zoek, maar open voor een nieuw contact op vriendschappelijke basis. Interesse voor naturisme, zomers naaktstrand bezoek,yoga, roadtrips, boeken en een open avontuurlijke levensstijl zelf ben ik een klein beetje introvert. Genoeg over mezelf. Wie weet vind ik hier een leuk persoon om lekker te stranden bij een zonsondergang. Regelmatig ga ik naar Bredene en Breskens.  
gisteren
Ikke 65 jaar Limburg - Beringen
FWB
Hallo dames, ben een gehuwde man met weinig of geen sex en alles wat erbij hoort. Daarom ben ik op zoek naar een vriendin die in hetzelfde schuitje zit, en op zoek is naar een vriend. Wat ik zoek is geen relatie maar gewoon een leuke vriendin, graag een dame een 10 tal km rond Heusden Zolder. Ben jij net als ik opzoek stuur dan zeker een mailtje he groetjes en tot ……….  
Mr.T 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Duurzame contact regio Antwerpen
Dag Dames. Deze 52 jarige sportieve gezonde single kerel is op zoek naar een vaste FwB vriendin. Gezellige avonden/weekenden doorbrengen. Alles mag niets moet. Ik ben 176cm groot met 73kg en groen grijs blauwe ogen. Ik hou van uitstapjes, lekker BBQ, jacuzzi (heb er zelfs alles op mijn dakterras) samen gezellig babbelen/massages/ ongeremde Sex enzovoort. Bij nieuwsgierigheid en of interesse stuur mij een leuke mailtje met foto en gsm nr voor Whatsapp. Grt en tot snel  

Duurzame contact regio Antwerpen
Huishoudhulp 54 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Zie je wel eens op tegen de dagelijkse sleur.
Ben je single en zie je wel eens op tegen die wederkerende klusjes. Of geniet je eens graag van een avondje niets doen met een erotisch tintje. Graag kom ik naakt bij je poetsen, strijken of het huishouden doen terwijl jij geniet van een glaasje. Of wordt je graag eens bedient door een naakte butler die voor jou (en vriendin) een etentje serveert?  

Zie je wel eens op tegen de dagelijkse sleur.
19x6 59 jaar Antwerpen - Zoersel 0494745272
Ruimdenkende gelegenheidsvriendin
Zoek ruimdenkende en onderdanige gelegenheidsvriendin om op stap te gaan en uit te dagen op terras of bios of club. Welk meisje of vrouw durft? Eerlijk en discreet  

Ruimdenkende gelegenheidsvriendin
FWB 58 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
FWB op zoek naar singelvrouwke
Ik man 58 jaar op zoek naar vriendin die ook van humor houd en zo..kan altijd vrijblijvend kennis gemaakt worden  
Tom 46 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Op uitkijk naar een leuke vriendin. Single of een open relatie
Hey. Ik ben Tom en op uitkijk naar een leuke vriendin. Spicing up the stressful world. Stuur gerust een berichtje indien je interesse hebt.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10