Zoeken naar verder

Uw zoekactie voor verder leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Teddybeerke 34 jaar Antwerpen - Mechelen
Fwb
Ik ben een verzorgde jonge kerel op zoek naar een toffe dame om geregeld mee af te spreken. Etentje, sauna, wandeling, massage, ... Haar genot en plezier staan op de eerste plaats. Ik ben slank, sportief gebouwd, heb een hoog IQ en EQ, hoog libido en behoorlijk groot speelgoed. Verder bied ik ook discretie en hygiëne. Tot snel!  

Fwb
peter 44 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke vrouw wilt dit
Welke vrouw is de saaie sex thuis beu. Dat tedere. Wie wilt er gewoon geile sex. Puur genot. Niet rond de pot draaien want wat je hier in je adv neerzet dat intresseert toch niemand. Dus wie wilt gewoon geil neuken. Uren aan een stuk. Tot je nat bezweet en helemaal voldaan bent. En erna ga je lekker naar huis en doe je alsof er niks gebeurt is. Ik weet er vrouwen zijn die hier op kicken. Reageer dan. Leef niet verder in je dagelijkse sleur. Maak wat van je leven. Je leeft maar 1 keer. Welke vrouw durft te reageren. Wie is niet fake  

Welke vrouw wilt dit
Beau 47 jaar Antwerpen - Westerlo
Heyz
Goedendag, Ik ben op zoek naar een vrouw, mag in een relatie zitten, die net als ik zoekt naar aandacht en tederheid. Ik ben getrouwd, 27jaar ondertussen maar de laatste 7 jaar is compleet sexloos, ik ben niet op zoek naar sex persee, maar is welkom natuurlijk, ikzelf ben een lieve man, al zeg ik het zelf,😂, soms grappig en zacht van aard. Ik ben 47 jaar, iets zwaarder gebouwd ook wel, en zoek dus een vrouw, die discreet is , uiterlijk of leeftijd is.onbelangrijk Moest je daar zin in hebben, stuur me dan een berichtje en dan praten we verder. Groetjes en mss tot hoors x  
Man zoekt vrouw 42 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek 0488427961
Man zoekt vrouw op regelmatige basis
Hallo dames, ik ben op zoek naar een leuke date voor op regelmatige basis mee af te spreken in regio Vlaams Brabant of omgeving, bel of stuur gerust om verder kennis te maken. Enkele serieuze mensen aub Groetjes  

Man zoekt vrouw op regelmatige basis
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een vrouw of meisje die discrete soft date of een massage zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man van 56 jaar. Is er een vrouw of een meisje die eens discreet wil afspreken vandaag of vanavond voor een soft date of een deugddoende massage? Alles is mogelijk, eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
Teddybeerke 34 jaar Antwerpen - Mechelen
Fwb
Ik ben een verzorgde jonge kerel op zoek naar een toffe dame om geregeld mee af te spreken. Etentje, sauna, wandeling, massage, ... Haar genot en plezier staan op de eerste plaats. Ik ben slank, sportief gebouwd, heb een hoog IQ en EQ, hoog libido en behoorlijk groot speelgoed. Verder bied ik ook discretie en hygiëne. Tot snel!  

Fwb
gisteren
Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst Leuven en omgeving. Tot gauw!  
gisteren
Nickname 42 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Gezellige date?
Hey, het regent pijpestelen. Is er nergens iemand die de natte botten wil wisselen voor wat warmte? Warmte in de vorm van een leuke babbel, samen wat eten, een wandeling, ... Mss is er een klik en staan we open om een stapje verder te gaan - of net niet? In elk geval discreet, gereserveerd, oprecht en attent. Als dat geen goed begin is :-).  
gisteren
Fre 42 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Zoekt een amateur dame
Ik zoek een studente die kan ontvangen op haar kot en graag een centje bijverdient. Jij bent jong (tussen 18-28), slank, niet onknap. Geen extreme dingen, gewoon lekkere sex en wederzijds respect. Ben jij dit? Stuur een voorstel om verder af te kunnen spreken. Tot binnenkort?  
Alex 40 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Samen genieten
Ik woon in Heist op den Berg en ik ben 40j, eerder nederig en met de nodige trots. Op zoek naar iemand om passie mee te delen en stomende avonden te hebben. Dit kan één- of meermalig. Elkaar verleiden, strelen en genieten. We kunnen op een neutrale plaats afspreken hiervoor of meteen overgaan tot actie. Bij voorkeur woon je niet te ver zodat we makkelijk kunnen afspreken als de nood het hoogst is. Ik ben kieskeurig en ik schaam me er niet voor. Jij bent slank en aantrekkelijk en jonger dan ik of je oogt jong. Verder laat ik nog vanalles in het midden. Ik ben zelf ook wel op een ontdekkingsreis. Laat je snel horen.  

Samen genieten
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10