Zoeken naar val gisteren

Uw zoekactie voor val gisteren leverde 20 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Antoine 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Val voor ouder zoek een liefst 65+ vrouw die nog verwent wil worden jonger kan ook
Dag lieve dames hier ik heb altijd al een zwak gehad voor oudere vrouwen liefst 65+ die ik graag eens extra wil verwennen waarbij veel kan maar niets moet als het maar genieten is en vooral veel deugd doet.Ik heb ook ervaring met tantra massage en verwen ook zeer graag oral .Zij die er nog eens naar verlangen mail maar met al je wensen en verlangens wat je graag nog eens zou willen .Ik kom met veel plezier naar je toe discretie en hygiëne worden u ten volste geboden en verwacht.Wie weet bij click kan regelmatig dan jonger mag ook altijd reageren liefst in regio en afkomst is voor mij ook niet van belang voor snel contact stuur eventueel nr mee foto mag maar hoeft niet wel pluspunt.Groetjes Antoine hopelijk tot vlug iemand.  
Wilfried 63 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Op zoek naar speld in hooiberg
Bij deze zoek ik een vrouw voor vriendschap, intimiteit en gezelligheid (rang of stand, religie, etnische afkomst, leeftijd, al dan niet in relatie zijn allemaal ondergeschikt) Wat ik zoek is een dame voor vast contact. Ik heb niet een specifieke type waar ik op val. Je hoeft echt geen babe te zijn, ook een maatje meer mag. Wel val ik op vrouwen die er verzorgd en vrouwelijk uitzien. Ben je het zoeken zat, wil je eindelijk je eigen FWB/Lover hebben? Aarzel niet en stuur aub een bericht voor een vrijblijvende kennismaking. Ik ben 100 % discreet.  

Op zoek naar speld in hooiberg
Wilfried 63 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Op zoek naar speld in hooiberg
Bij deze zoek ik een vrouw voor vriendschap, intimiteit en gezelligheid (rang of stand, religie, etnische afkomst, leeftijd, al dan niet in relatie zijn allemaal ondergeschikt) Wat ik zoek is een dame voor vast contact. Ik heb niet een specifieke type waar ik op val. Je hoeft echt geen babe te zijn, ook een maatje meer mag. Wel val ik op vrouwen die er verzorgd en vrouwelijk uitzien. Ben je het zoeken zat, wil je eindelijk je eigen FWB/Lover hebben ? Aarzel niet en stuur aub een bericht voor een vrijblijvende kennismaking. Ik ben 100 % discreet.  

Op zoek naar speld in hooiberg
Charming tiger 42 jaar Limburg - HASSELT
RIJP KUTJE VERWENNEN
Ik ben een man van 42 jaar en ik val enorm op rijpe vrouwen. Langs deze weg zoek ik dan ook naar een sexafspraakje met een rijpe vrouw. Ik ben een niet onknappe, slanke en groot geschapen man.  
Gabriël 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gehuwd in een seksloze relatie.
Bescheiden, rustige, zachtaardige viriele (hetero)man met grote huidhonger in een seksloze relatie. Niet roker, groot en slank. Hou van een lang voorspel, knufffelen, zoenen, massage en van goede seks zonder remmingen, geen extremiteiten. Aangezien mijn vrouw aseksueel is heeft zij nooit zin in de daad. Dit is al jaren zo, ik wil daar verandering in brengen. Door medeweten van haar mag ik op zoek gaan naar een vrouw met een gezond libido die echt kan genieten van seks. Misschien zit je in een soortgelijke situatie en kunnen we elkaars tekorten aanvullen. Ben niet veeleisend maar ik val niet op volslank. Respect, begrip, hygiëne en veilig vrijen zijn een must. Alles is bespreekbaar. Hoop langs deze weg een vaste vriendin te vinden. Ben geen allesneuker en/of hoereloper.  
13 dagen
Gabriël 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gehuwd in een seksloze relatie.
Bescheiden, rustige, zachtaardige, viriele (hetero)man met grote huidhonger in een seksloze relatie. Niet roker, groot en slank, gestereliseerd. Hou van een lang voorspel, knuffelen, zoenen, strelen, massage en van goede seks zonder remmingen, geen extremiteiten. Aangezien mijn vrouw aseksueel is heeft zij nooit zin in de daad. Dit is al jaren zo, ik wil daar verandering in brengen. Door medeweten van haar mag ik op zoek gaan naar een vrouw met een gezond libido die echt kan genieten van seks. Misschien zit je in een soortgelijke situatie en kunnen we elkaars tekorten aanvullen. Ben niet veeleisend maar ik val niet op volslank. Respect, begrip, hygiëne en veilig vrijen zijn een must. Ik ben geen hoereloper, hoop langs deze weg een vaste vriendin te vinden.  
14 dagen
Laurens 32 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Welke alleen staan de vrouw ,wilt een lekker massage
Hey ,ik Laurens en val op oudere vrouwen. Zijn er hier vrouwen die eens lekker verwend willen worden?  
15 dagen
Gabriël 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gehuwd in een seksloze relatie.
Bescheiden, rustige, zachtaardige viriele (hetero)man met grote huidhonger in een seksloze relatie. Niet roker, groot en slank, sportief gebouwd. Hou van een lang voorspel, knuffelen, zoenen, strelen, massage en van goede seks zonder remmingen. Aangezien mijn vrouw aseksueel is heeft zij nooit zin in de daad. Dit is al jaren zo, ik wil daar verandering in brengen. Door medeweten van haar mag ik op zoek gaan naar een vrouw met een gezond libido die echt kan genieten van seks. Misschien zit je in een soortgelijke situatie en kunnen we elkaars tekorten aanvullen. Ben niet veeleisend maar ik val niet op volslank. Respect, begrip, hygiëne en veilig vrijen zijn een must. Hoop langs deze weg een ,,vaste'' vriendin te vinden.  
Sepp 49 jaar Antwerpen - Zwijndrecht
voor dames
Struis gebouwd, hetero, open voor dames van diverse origine die houden van sex. Ik ben een mooi gespierde man, ik val op slanke schoonheden van diverse origine, leeftijd tot circa 40. Oraal, vaginaal en anaal naar wens, we kijken niet naar de klok, u kan enige uren blijven, een nachtje door, of enige dagen en nachten, alles gratis, drankje en een hapje erbij en fun x  

voor dames
17 dagen
Pepijn 29 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Gentleman zoekt ervaren ‘’oudere’’ vrouw
Beste babe ! Ik ben 29 jaar heb al vier jaren open relatie met mijn vrouw. Ik val op mature dames die houden van een gezellige avond ( liefst avonden ) naar een vaste contact , die open minded is Samen avondje weg , een korte city trip Welness , restaurant, of gewoon weg eens een vluggertje. Liefst niet iemand die getrouwd is met een scheermes , elk lichaam is prachtig . Stuur me groetjes Pepijn