Zoeken naar tussen mijn billen

Uw zoekactie voor tussen mijn billen leverde 22 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pieter 58 jaar West-Vlaanderen - Bredene
Stoute 56j man zoekt dominante dame 50+ 60 +70 +
Help, ik ben stout geweest en moet gestraft worden. Eerst zet je me in de hoek, broekje naar beneden gestroopt, kletsen op de billen. Daarna vervul ik jouw wensen. Ik kan voorlopig zelf niet ontvangen.  
Owen 43 jaar Vlaams-Brabant - Rotselaar
Spank spank
Je komt binnen. Ik ga in de zetel zitten. Jij komt over m'n knieen liggen en trekt je jurk omhoog. Ik dien je veerkrachtige billen een gepaste dosis -koek toe. Je staat recht, zegt 'Dank U', we knuffelen nog even na, en je vertrekt.  
Sweet daddy 48 jaar Vlaams-Brabant - Wilsele
Good girl...
Iedereen denkt dat je een voorbeeldig, braaf meisje bent... maar je fantaseert dat je over de knieen van je "daddy" ligt terwijl hij je een heerlijke portie billenkoek toedient... en dat hij je daarna verwent op allerlei manieren :-) Wel, dit is je kans! Deze slanke ongebonden universitair is op zoek naar een lief subje voor de lange termijn. Foto en meer info bij reactie.  
Jeroen 40 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Samen genieten
Hier een verzorgde niet onknappe, lieve en ondeugende prille veertiger. Mooie bovenarmen, brede schouders, mooie gespierde billen, lichtblauwe kijkertjes, verzorgd gebit en geen baard of snor. Ik geniet van een toffe babbel, strelen, zoenen en een intiem voorspel. Een opbouwend voorspel en elkaar doen tintelen van genot. Ik ben op zoek naar een dame die net zoals ik elkaar discreet wil ontmoeten, eventjes weg van de drukke wereld. Alleen jij en ik. Ons geheimpje. Je mag op 100 procent discretie rekenen en ik ben zeker geen stalker. Een nee is een nee. Ik heb respect voor je prive situatie en zal er dan ook niet naar vragen. Wil je graag eerst wat heen en weer mailen is dit geen probleem. Graag serieuze reacties en geen fakers aub. Leeftijd speelt geen grote rol, zolang je maar een goedlachse vriendelijke dame bent.  

Samen genieten
Even zien 49 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Op zoek naar een vrouw of een koppel om te verwennen
Ik ben op zoek naar een vrouw of een koppel om te verwennen. Jouw genot staat centraal. Ik hou ervan te masseren, een deugddoende rug- en nekmassage, dan de billen en de benen. Daarna draai je je om en neem ik je gezicht, buik en borsten onder handen om finaal te zorgen voor een heerlijk orgasme. Wil je mij gebruiken voor jouw genot, dan kan dat zeker. Wel alles safe! Willen jullie als koppel samen spelen en mij gebruiken als toeschouwer, die misschien zelfs met jullie fototoestel foto's maakt van jullie vrijpartij, dan is dat ook mogelijk. Ik kan ontvangen. Veel is mogelijk, niets moet. Dat bepaal je zelf. Ideaal voor koppels of vrouwen die een eerste stap willen zetten met iemand anders! Ik ben zelf hoger opgeleid, niet roker, geen tattoos of piercings. Ik kan deze namiddag, deze avond en morgen ontvangen. Misschien tot gauw!  
Verwenner 32 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Laat je verwennen
Hey, ik ben een slanke kerel met een zwak voor vollere dames. Dikke billen, zachte buik, zwaardere borsten... Vooral bij vrouwen ouder dan mezelf. Herken je jezelf in deze omschrijving en heb je zin om eens uitvoerig verwend te worden? Met focus op jouw genot? Dan ben ik je man. Ik kan het ijs breken door je eerst een uitgebreide massage te geven en deze te volgen door een heerlijk intieme likbeurt tot je jouw hoogtepunt bereikt. Daarnaast is er veel mogelijk, maar alles vrijblijvend, natuurlijk. Stop is stop. Zelf ben ik niet-roker, hoger opgeleid, normaal geschapen en intiem getrimd. Nog vragen? Stel gerust! Hieronder alvast een voorsmaakje.  

Laat je verwennen
12 dagen
Mr W 43 jaar Vlaams-Brabant - Kessel-Lo
Op een mooie lenteavond...
...adem je diep in, bel je aan, en sluit je je ogen... De deur gaat open... Je voelt dat ik je arm neem en je verder naar binnen leid... Ik neem je jas aan, ga achter je staan en blinddoek je... Je voelt mijn handen over je schouders glijden, je rug, je billen... Ik kruis je polsen achter je rug... Wordt vervolgd? :)  
14 dagen
Tim 43 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Volslank gezocht
Slanke 40er zoekt een leuke volslanke dame om dit weekend af te spreken voor een leuke date. Ikzelf van 42, slank, 1.87, vrijgezel, korte baard, discreet en hygiënisch, niet roker. Jou profiel, volslank, grote mooie borsten, stevige billen, volle poep, mooi rond buikje, mooie lovehandels, zin in sex, ... afspraak dit weekend bij mij of bij jou of hotel, rustig opbouwen tot een hoogtepunt. Graag eerlijke reacties met wat uitleg over jezelf. (met foto )  
14 dagen
Streng 58 jaar Antwerpen - Boechout
Nood aan billenkoek?
Heb je soms de fantasie dat je over de knie moet. Dat je een harde hand voelt neerkomen op je rokje, dat jouw rok naar boven wordt geschoven om dan die hand te voelen neerkomen op jouw slipje. Het slipje dat dan omlaag wordt geschoven om jouw billen helemaal bloot te zetten. Hunker jij naar spanking? Ik zoek geen sex, alleen een toffe vrouw die billenkoek kan gebruiken.  
Verwenner 32 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Laat je verwennen
Op zoek naar mature, curvy dame Hey, ik ben een slanke kerel met een zwak voor vollere dames. Dikke billen, zachte buik, zwaardere borsten... Vooral bij vrouwen ouder dan mezelf. Herken je jezelf in deze omschrijving en heb je zin om eens uitvoerig verwend te worden? Met focus op jouw genot? Dan ben ik je man. Ik kan het ijs breken door je eerst een uitgebreide massage te geven en deze te volgen door een heerlijk intieme likbeurt tot je jouw hoogtepunt bereikt. Daarnaast is er nog veel mogelijk, maar alles vrijblijvend, natuurlijk. Stop is stop. Zelf ben ik niet-roker, normaal geschapen en intiem getrimd. Nog vragen? Stel gerust! Hieronder alvast een voorsmaakje.  

Laat je verwennen
  1   2   3