Zoeken naar ook koppel

Uw zoekactie voor ook koppel leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jan 37 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Erotische massage
Ik geef erotische massage aan vrouw en/of koppel. Hogeropgeleid, 39 jaar,professioneel masseur en slank sportief. Geef gerust een seintje bij interesse. Ik kom aan huis of op locatie regio Waasland.  
squirtfun 51 jaar Limburg - Bilzen
wie squirt? vrijdag- of zaterdagavond
Hier een zoekertje naar een dame (single of in koppel) die kan squirten. Meer bepaald een dame (met of zonder de partner) waarbij ik enkel toekijk (!) (ik meedoen mag maar is in dit zoekertje absoluut geen noodzaak) terwijl de dame met zichzelf speelt ( met hand/vingers of speeltje) en vervolgens squirt. Ik heb ervaring met het daten met koppels voor trio maar nogmaals, of ik zelf meedoe voor- of achteraf is uw eigen keuze. Ik ken het squirten enkel van in de filmpjes en mijn zoekertje is dus echt bedoeld om dat live te mogen zien of mee te maken. Dit is serieus zoekertje. Wie maakt dit waar voor me? Ik kan me verplaatsen (bij u of rdvkamer) alsook ontvangen. Fakers zich onthouden aub. Groetjes 'squirtdromer'.  
gisteren
Jaak 59 jaar Limburg - HASSELT
Mature dame gezocht 60plus
Verzorgde man is serieus op zoek naar een vaste mature dame vanaf 60 tot 70j ongeveer. Liefst iemand die 1x maand kan ontvangen of wil afspreken op kamer in de omgeving. Mag ook een dame van koppel zijn. Doe gerust een voorstel, ik antwoord. Grts Jaak.  
Hans 44 jaar Antwerpen - Lier
Op zoek naar een leuke date
Ik ben M44-1m81-94kg-19 en netjes geschoren. Welke leuke dame (single of deel van een koppel) heeft zin in een leuke date? Voorstellen zijn welkom en bij vragen: stel ze gerust. Graag reactie met foto (niet naakt)  

Op zoek naar een leuke date
gisteren
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Man zoekt vrouw om te daten met een koppel.
Hallo, ik ben een man van 56 jaar uit Waregem en zoek een vrouw om te daten met een koppel. Ik ben 1m75, 86kg kort grijs haar, blauwe ogen, geen tattoos, geen piercings en niet-roker. Iemand interesse? Alles eerlijk, discreet en in wederzijds respect. Stuur gerust een mailtje met enkele woordjes uitleg en hopelijk tot snel. Groetjes!  
KAN ONTVANGEN 65 jaar West-Vlaanderen - Oostende 0474114322
ZOEK EEN GEILE VROUW - KOPPEL - FWB - OOSTENDE OF REGIO
ik ben een 65j zeer viriele man van oostende ( gepensioneerde militair ) en zoek via deze weg een GEILE sexviendin, soulmate, fwb enz....of koppel om samen op regelmatige basis en in alle discretie mooie sex te beleven, ouder en volslank zijn geen probleem, als je maar geil bent en initiatief neemt, ik ben voor alles in en sta voor alles open, cuckold, voyeur, lat relatie, huisvriend,uitdagende kledij, geile taal enz...ikzelf ben 1M85, brede schouders en kort haar, geen baard en snor en donkere ogen, en ben zeer verzorgd , ben zelf geen roker en drinker,en ben gesteriliseerd, ik kan discreet ontvangen, op een mooi appartement, in alle discretie, zowel overdag als s'avonds, of in het weekend, voor contact: mail gerust ( telefonisch contact na mail, wegens teveel fakers e.d.) ik respecteer uw privecy, dus enkel mensen die op dezelfde golflengte zitten en ook zoeken, discretie gewaarborgd, doe gerust een voorstel  

ZOEK EEN GEILE VROUW - KOPPEL - FWB - OOSTENDE OF REGIO
vriend 51 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
dame 65+ ?
Nette , grote , single en wat verlegen discrete man zoekt contact met een dame of een dame van een koppel van 60-75 jaar (mijn seksuele voorkeur)  

dame 65+ ?
**** 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
JONGE MAN ZKT
Jonge man zoekt vrouw of koppel voor geile momenten samen. Leeftijd niet belangrijk. Uiterlijk en hygiëne des te meer. Geen MM contact. Voor de rest veel mogelijk. Dates gaan door bij u thuis, op hotel, in sauna of parenclub. Enkel reacties met foto worden gelezen.  

JONGE MAN ZKT
JnE 29 jaar Oost-Vlaanderen - Buggenhout
2 sportieve mannen ontvangen
2 sportieve mannen ontvangen zaterdagvm/ middag. Op zoek naar leuke dame of koppel voor plezier met 3/4, veel is mogelijk. Plezier dame staat centraal Indien er nog een extra man meekomt extra mogelijkheden (1 vd 2 hier is bi). Reageren met foto dame en beschikbare uren. Tot snel? GEEN MANNEN ALLEEN WELKOM, gelieve ook niet te reageren.  
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Sensuele massage voor haar zo dadelijk?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Dit kan ook zo dadelijk bij mij thuis op massagetafel met lekkere olie en mooie muziek. Of een sliploze wandeling op een stil plekje bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Kik app (lang_en_lief heet ik daar). Deze donderdag overdag misschien?  

Sensuele massage voor haar zo dadelijk?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10