Zoeken naar ontmoetingen

Uw zoekactie voor ontmoetingen leverde 15 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Geile gastheer 48 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Discrete, respectvolle, bit kinky ontmoetingen?
Verlang jij net als ik naar discrete, respectvolle doch bit kinky ontmoetingen/net dat ietske meer? Contacteer mij dan een keer... verzorgd, charmant doch seksueel tikkeltje dominant (enkel passie/lust, geen pijn), slank, geen borsthaar, 1m80, tattoo, groot/fors geschapen.  
customized 56 jaar Limburg - Leopoldsburg
openminded,slanke verzorgde FWB gezocht.
hoi...ik ben een niet onknappe, aangename en openminded singel man met een sportief getatooeerd en zeer verzorgd lichaam. En ben opzoek naar een maatje/FWB om samen te genieten van leuke (ont)spannende ontmoetingen. gezellig onder ons twee...maar kan ook voor een bezoek aan een parenclub zijn bijvoorbeeld. Alles in gezamelijk overleg natuurlijk. Eerlijkheid en vertrouwen spelen hierbij wel een allesbepalende rol. Stuur me vrijblijvend een mailtje voor meer info en wie weet ? openminded, slank en een verzorgde moderne uitstraling hebben is wel een must. xxx  

openminded,slanke verzorgde FWB gezocht.
Mattiaz 40 jaar Antwerpen - Geel
Zoek een dame voor regelmatige ontmoetingen.
Zoals veel mannen hier ben ik op zoek naar een vrouw voor regelmatige ontmoetingen. Ik ben gehuwd en dat wil ik ook zo houden. Dus geregelde afspraakjes, meestal door de dag met de nodige discretie voor beiden. Leeftijd heeft voor mij geen belang. Wat wel van belang is, verzorgd zijn, hygiënisch, discreet en zich vrij kunnen maken door de dag. Optimaal zou zijn als je in de buurt van Lommel,Mol, Geel, Meerhout, Dessel woont maar is zeker geen must. Verplaatsen is voor mij geen probleem aangezien ik zelfstandig ben en mijn uren zelf kies. Ik ben zelf een man van 40, 178, 85 kg, gespierd, verzorgd, intiem geschoren, baardje, kort haar,... Wanneer je een berichtje stuurt volgt er zeker een foto. Wie is net als ik op zoek naar weer wat spanning in zijn leven? Tot snel!  
Jan 60 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
Zoek vrouw met goesting
Ik ben een gezellige man die houd van seks en erotiek. Zoek een vrouw met veel goesting voor intieme ontmoetingen. Eerst leuke seksdate, later misschien meer, zoals parenclub of pr. Samen genieten van wat we graag doen. Commentaar op mijn piemel welkom, alsmede uw fantasieën en wensen.  

Zoek vrouw met goesting
Jan 60 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
Zoek vrouw met goesting
Ik ben een gezellige man die houd van seks en erotiek. Zoek een vrouw met veel goesting voor intieme ontmoetingen. Eerst leuke seksdate, later misschien meer, zoals parenclub of pr. Samen genieten van wat we graag doen. Commentaar op mijn piemel welkom, alsmede uw fantasieën en wensen.  

Zoek vrouw met goesting
Lucy 63 jaar Vlaams-Brabant - Herent
Een vrouw met een kink voor scat?
Man, ook CD, 63 jaar, verzorgd, geen baard/snor, bi, zacht karakter maar prettig pervers ingesteld, ervaren met mannen, HIV neg en SOA vrij, zoekt vrouw 40 en ouder, kinky ingesteld, die interesse heeft in onder meer scat/uro. Maar ook andere kinks. Heb je de drive om uit de bol te gaan en wil je dat beleven in veilige en vrijblijvende ontmoetingen? Reageer dan voor meer info. Versa, geven en krijgen, maar even goed een mix van dominantie en onderdanigheid als dat je kink is. Voor vrijblijvende ontmoetingen, en om voldaan terug naar huis te gaan. Als het klikt en je wilt dat dan zeker vervolgen. Je bent geen fotomodel (meer) of je aarzelt door je lichaam? Dat is voor mij echt niet belangrijk. Je ingesteldheid wel. Intiem is het zeker. Kinky kan op vele vlakken, en steeds met respect. Ik kan reizen en ontvangen. Chems vriendelijk.  
Rough 40 jaar Limburg - Alken
Onderdanige slanke vrouw met kinky fantasie
Hi. Ben jij een onderdanige slanke vrouw op zoek naar passie en lust? Beschik je over een hoog libido en een ruime fantasie ? Verlang je naar spanndende ontmoetingen vol lust en genot? Discretie gevraagd en geboden. Ik ben een slanke grote man, mooi gebouwd, dominant in bed.  
10 dagen
ouder 58 jaar Antwerpen - Berchem
geile dame
Ik zoek een alleenstaande dame 65+ die zin heeft om af en toe geile ontmoetingen te hebben.... Komaan stuur me een berichtje, niets te verliezen...  
Mister 39 jaar Limburg - HASSELT
Ondeugende spanning en avontuur
Op zoek naar wat ondeugende spanning en avontuur? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ben een leuke 39j hetero m, 1m85,79kg, en als avontuurlijke ziel ben ik op zoek naar nieuwe ervaringen en opwindende ontmoetingen. Laten we samen de grenzen verleggen en genieten van de opwinding van het onbekende. Of het nu gaat om stiekeme ontmoetingen, flirterige gesprekken of spannende escapades, ik ben er klaar voor. Durf jij het aan om de ondeugende kant van het leven te verkennen? Stuur een berichtje en laten we samen een onvergetelijk avontuur beleven!  

Ondeugende spanning en avontuur
16 dagen
Peter 56 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Samen heerlijk genieten
Welke slank tot normaal gebouwde dame (leeftijd onbelangrijk) komt net als ik erotisch genot tekort. Ben viriele 50er (182-81-16 altijd intiem kaal) die jou graag tot een heerlijk hoogtepunt wil brengen. Massage, strelen, vingeren, beffen, anaal verwennen, rollenspel, 50 tinten grijs ... kies maar uit wat je verkiest. Alles kan als jij het leuk vindt. Ik kan spijtig genoeg niet zelf ontvangen maar eventueel bij of op locatie afspreken op mijn kosten. Respect, hygiëne, safe en discretie geboden. Ik kan ook (soms) overdag afspreken. Liefst in de buurt van Aarschot-Mechelen-Leuven. Wie wil heerlijk genieten. Hopelijk tot snel en voor regelmatige ontmoetingen. Eerste afspraak kan ook ergens op een terrasje bij een drankje. Tot ...? Warme Groetjes.  
  1   2