Zoeken naar leuke spontane

Uw zoekactie voor leuke spontane leverde 10 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ralph 52 jaar Antwerpen - Malle
Leuke spontane vrouw
Graag kom ik in contact met een leuke spontane dame voor die openstaat voor vast fwb contact, waarbij niet enkel het sexuele primeert.Even goed een wandeling, een etentje, een sauna. Niveau &discretie gevraagd en geboden.  
Single40 40 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Echte dames aanwezig?
Hallo dames, Ikzelf ben een 40 jarige alleenwonende, kinderloze vrijgezel die alles eigenlijk best goed voor elkaar heeft. Aangezien ik heel wat uurtjes werk is een vaste relatie nogal "moeilijk" :-). Vandaar dat ik op zoek ben naar een leuke, spontane, lieve dame, met een leeftijd tussen de 28 en de 46, die iets zinnigs te vertellen heeft, die openstaat voor zowel een gewone wandeling tot een intiemer moment, maar steeds met het nodige respect voor elkaar! Voel je je aangesproken om te beginnen met een babbel en zien waar het ons heen brengt, stuur dan gerust een mailtje met (deftige) foto en wie weet maken we op korte termijn kennis. Groeten, S  
Luc 50 jaar Limburg - HASSELT
Op zoek naar een leuke spontane ondeugende wandelbuddy
Deze 50 jarige (gebonden) man kijkt uit naar een leuke spontane ondeugende wandelbuddy. Samen er een dag op uittrekken richting Ardennen of kust voor een leuke wandeling. Al dan niet ondeugend getint. In juli trek ik er een volledig weekend op uit richting Oostkantons. Het zou fijn zijn dit met twee te ervaren. Dus, nood aan een aan een ontspannende wandeling, een aansluitend terrasje en wat deugenieterij? Aarzel dan niet om te reageren.  
13 dagen
Single40 40 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Lees Goed! Deftige dame gezocht
Hallo dames, Misschien is, op deze site dan toch, met de deur in huis vallen het duidelijkste... Ik : 40 jarige, alleenwonende, kinderloze vrijgezel uit de omgeving van Zottegem. In het dagdagelijkse leventje ben ik werkende als leidinggevende in een kmo, m'n vrije tijd is vrij beperkt maar desalniettemin sta ik toch open voor een leuke dame. Aangezien ik dit weekend een beetje onverwachts vrij ben, lijkt het me een ideaal moment om het hier eens te proberen. Jij : Een leuke, spontane en deftige dame, met een leeftijd tussen de 28 en 45, in het bezit van zowel hygiëne als niveau voor een deftige babbel. Je bent een vrouwelijk type (je hebt een vrouwelijke kledingstijl dus en nee ... een kilootje meer of minder maakt me weinig uit als je maar verzorgd bent). Wie zich hierin herkent, aangesproken voelt of ... kan best een mailtje sturen waarin je jezelf nader voorstelt en voorzien van een (niet naakte) deftige foto. Reactie en discretie zijn uiteraard gevraagd en geboden!  
19 dagen
Jeroen 56 jaar Limburg - Maastricht
Zoek jij ook een spannende date....
Hoi ben jij degene die ik zoek? Ik ben een verzorgde niet rokende man met een normaal postuur. Niet opdringerig en discreet. Ik ben woonachtig te Maastricht, ik wil in contact komen met een leuke spontane vrouw die net als ik extra aandacht wil. Ben jij dat?  
19 dagen
Single40 40 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Vollere dame
Hallo dames, Ikzelf ben een 40 jarige, alleenwonende, kinderloze vrijgezel uit de omgeving van Geraardsbergen. Aangezien ik onverwacht vrij ben deze namiddag/avond, en ik wel zin heb in leuk gezelschap, ben ik op zoek naar een leuke, spontane, lieve dame, met een leeftijd tussen de 25 en 45, die hygiëne hoog in het vaandel draagt voor een leuke ontmoeting. Bij klik kan uiteraard meer... Indien je u aangesproken voelt, stuur gerust een mailtje waarin je uzelf nader voorstelt en voorzien van een (deftige) foto! Reactie en discretie verzekerd! Groeten, Single40  
19 dagen
Pierrot 42 jaar Limburg - HASSELT
Vandaag
Opzoek naar een leuke spontane dame om vandaag mee af te spreken. Afspreken in een rendez-vous hotel voor een paar gezellige uurtjes. Geen zotte marginale toestanden. Genot voor beide is belangrijk.  
19 dagen
Pierrot 42 jaar Limburg - HASSELT
Vandaag
Opzoek naar een leuke spontane dame om vandaag mee af te spreken. Afspreken in een rendez-vous hotel voor een paar gezellige uurtjes. Geen zotte marginale toestanden. Genot voor beide is belangrijk.  
Willem 45 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Gezocht spontane dame
Hoi ik ben een 45 jarige man die op 6- 7-8 sept werk op een festival te Oostende. Graag had ik tegen dan een leuke spontane ongeremde dame leren kennen. Ik heb een open mind en hou van uitdagingen. Heb je interesse ,hou je van iets nieuws , iets uitdagende, wil je u comfortzone even uit. Laat iets weten.  

Gezocht spontane dame
R69 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Genieten
Hoi, Leuke spontane kerel is voor morgen (vrijdag 17-4 of zaterdagavond) op zoek naar een leuke spontane date met een vrouw of een koppel. Voor een paar heerlijke uren met elkaar te beleven. Lekker genieten van geile, stevige sex, waar lust, zoenen, lingerie, heels, bi, safe, massage,...ook in jullie trefwoordenlijst staat. Ikzelf ben een sportieve kerel van 50 jaar, 1m76 lang en 74kg. Kale kop (geschoren) met een stoppelbaardje en bi (alleen tijdens het spel, maar is zeker geen must). Normaal geschapen en intiem geschoren. Er kan veel ,maar moet niks. Alles in overleg. Ik kan mij verplaatsen en ontvangen in het centrum van Antwerpen. Ook kan je mij contacteren om een heerlijke sensuele yoni massage te geven, bij mij thuis. Als ik jullie interesse heb kunnen wekken hoor ik het graag. Groeten, Mook  

Genieten