Zoeken naar je heerlijk

Uw zoekactie voor je heerlijk leverde 72 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Shiva 57 jaar Antwerpen - Wuustwezel
Oosterse massage voor haar
Laat je heerlijk verwennen met een fijne oosterse massage , energetische opbouwend en indien je wenst met een yoni massage . Eerst een intake over de verloop van massage en je geeft zelf de grens aan , ik geef de massage op futon of massagetafel en kan ook aan huis komen . Warme groet xx  

Oosterse massage voor haar
gisteren
Peter 53 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Stiekem beffen in de garage
Ik laat je binnen langs de garage,je slipje uit, je neemt plaats op m'n werkbankje,ik bef je heerlijk tot....., ook voor koppels,is voor volgende week in de voormiddag ergens tussen 8.00-10.30u te Neigem Ninove  
helper 58 jaar West-Vlaanderen - Lissewege
gezocht: dame die wil genieten en ontspannen
Ben jij die leuke dame die ook op zoek naar gewoon genieten zonder direct ’all the way’ te willen? Niet per se op zoek naar penetratie maar gewoon genieten van een glas en babbel en vooral een luisterend oor? Hoger opgeleide, goede gemanierde gentleman ontvangt op woensdag voormiddag één aangename dame voor zo'n fijne babbel en als jij dat wil ook een zachte ontspannende massage met warme olie. Deze ervaren masseur respecteert jouw wensen en doet jou zalig wegdromen terwijl je heerlijk kan genieten van knedende handen die de stress uit je schouders en rug weg masseren... Er hoeft niks te gebeuren, alleen genieten van een zachte massage en wie weet is dat het begin van een fijne vriendschap met een +.  
Geert 53 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Fwb
ik ben een verzorgde man in een seksloze relatie en daarom op zoek naar een maatje om elkaar af en toe te ontmoeten als friend with benefits. Elkaar verwennen en heerlijk genieten van elkaar met respect maar zonder de verdere verplichtingen. Wie is er ook op zoek naar iets gelijkaardigs?  
Johan 45 jaar Antwerpen - Arendonk
Zoek een vrouw voor een gangbang
Heb vroeger vaak gangbangs geregeld voor een vrouw. Ik merk dat ik die kick mis. Welke vrouw getrouwd of single wilt al heel langs eens een gangbang mee maken. Maar om de ene of andere durfde je dat nooit. Ik wil alles regelen voor je. Regel een locatie. Ik regel mannen die ik zoek via een adv en we samen uitkiezen. En tijdens de gangbang kijk ik toe of alles veilig verloopt zodat je rustig kan genieten zonder je zorgen te maken of alles goed verloopt zodat je heerlijk kan genieten. Welke vrouw durft deze stap zetten. Ook als je dit stiekem wilt doen zonder dat je man dit weet mag je reageren. Eerlijk gezegd vind ik dat nog opwindender. Je geheim is veilig bij me. Ben zelf ook geen single man dus discretie is geboden. Wie is real. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Bij klik kunnen we vaker dingen doen. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw tussen alle fakers in hier  
geert 45 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
welk vrouwtje wil worden verwend
Hallo,welk vrouwtje wil er eens genieten van een heerlijke massage heerlijk komen relaxen, de bedoeling is dat je heerlijk geniet en wegdroomt. De massage kan van een zalige relax tot erotische dat is zoals jij het wenst. Na de massage kan je een douche nemen of badje dat is zoals jij het wenst. Als je zin hebt om eens te genieten stuur dan een mailtje met wat info.  
Even zien 49 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Op zoek naar een vrouw of een koppel om te verwennen
Ik ben op zoek naar een vrouw of een koppel om te verwennen. Jouw genot staat centraal. Ik hou ervan te masseren, een deugddoende rug- en nekmassage, dan de billen en de benen. Daarna draai je je om en neem ik je gezicht, buik en borsten onder handen om finaal te zorgen voor een heerlijk orgasme. Wil je mij gebruiken voor jouw genot, dan kan dat zeker. Wel alles safe! Willen jullie als koppel samen spelen en mij gebruiken als toeschouwer, die misschien zelfs met jullie fototoestel foto's maakt van jullie vrijpartij, dan is dat ook mogelijk. Ik kan ontvangen. Veel is mogelijk, niets moet. Dat bepaal je zelf. Ideaal voor koppels of vrouwen die een eerste stap willen zetten met iemand anders! Ik ben zelf hoger opgeleid, niet roker, geen tattoos of piercings. Ik kan deze namiddag, deze avond en morgen ontvangen. Misschien tot gauw!  
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zin om te beffen
Is er een vrouw die zich aangesproken voelt om haar poesje heerlijk te laten klaar beffen met orgasme. Kom gerust eens langs of ik bij U. Ben zeer verzorgde man 1.80m 72kg xl geen roker. Discretie is natuurlijk verzekerd.  
Beffertje 54 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Welke jonge meid wil graag gelikt worden.
Fantaseer er over om nog eens een lekker jong (20-30j) kutje te likken en meermaals te laten klaarkomen. Hou jij van oraal verwent worden en wil je dit graag eens ervaren met een oudere ervaren man. Graag kom ik je uitgebreid beffen tot je heerlijk klaarkomt. Kan ook onder toeziend oog van je vriend of man.  
lekker 61 jaar Oost-Vlaanderen - Knesselare
hoogopgeleide sportieve man zoekt vrouw om samen op te gaan in de natuur
Ik ben een sportieve athletische man, met universitair diploma en goede positie. Ik ben zeer goed verzorgd en heb zinnelijk lijf. Ik zoek een gelijkgestemde vrouw die samen wil genieten van de natuur waar we in alle respect elkaar ook heerlijk kunnen verwennen. Ik heb een verborgen hutje in het bos waar we samen kunnen genieten terwijl we de natuur tot ons laten komen. Heb je zin? Ik wil graag kennis maken. Alvast avontuurlijke zoenen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8