Zoeken naar heeft weer

Uw zoekactie voor heeft weer leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
vdv 33 jaar West-Vlaanderen - Brugge
fwb
Op een zoektocht naar een vaste fwb met het nodige respect en vertrouwen voor elkaar en in elkaar. Iemand die open staat voor passie, iets meer kink gericht of gewoon samen nieuwe dingen ontdekken. Belangrijk blijft dat we beiden kunnen genieten en er ons goed bij voelen, eens weg te zijn van de dagelijkse sleur. Graag iemand die wat ruimte heeft in de agenda om daar tijd voor vrij te maken. Leeftijd of een maatje meer, is van weinig belang zolang het leuk en gezellig is. Zelf ben ik een verzorgde single man van 33 kan gemakkelijk ontvangen of verplaatsen in de ruime regio Brugge. Spreekt u dit aan of is uw nieuwsgierigheid geprikkeld stuur dan gerust een berichtje.  
Simon 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vandaag?
Hey! Ik ben Simon, 30, 1m86, 83kg, korte zwarte haren en lichtbruine ogen. Mogelijks leest iemand dit die nog zin heeft in plezier vandaag?Kan verplaatsen en ontvangen ;). Tot snel? X  

Vandaag?
gisteren
Opzoek 25 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
Fwb
Hey! Ik ben op zoek naar een vrouw om regelmatig lange dates mee te hebben. Leeftijd en afstand van geen belang. Wel iemand die veel goesting heeft. Samen lang en intens genieten van elkaar tot we niet meer kunnen. Indien je interesse hebt, mag je me zeker contacteren. Bij reactie krijg je foto's. Ben 25j, 176cm, 71kg, sportief lichaam en 17,5x5.5. Discretie verzekerd.  
gisteren
Masseur 52 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Wie heeft interesse in tantra en massage
Ik ben een ervaren masseur en neem alle tijd om jou te verwennen.Je wordt uitgebreid van kop tot teen gemasseerd , geen enkel plekje van je lichaam wordt over het hoofd gezien. Seksuele energie zal zich van je meester maken en je zal gevoelens ervaren die volledig nieuw voor jou zijn. Je zal genieten van de handen die jou aanraken en jou tintelingen zullen bezorgen. Dit alles heel vrouwvriendelijk en waarbij jouw genot centraal staat.Uiteraard zijn discretie , vertrouwen en respect zeer belangrijk. Ik kan me verplaatsen maar niet ontvangen. Heb je interesse?Stuur dan zeker een mailtje om alles meer in detail te bespreken.  
gisteren
Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst Leuven en omgeving. Tot gauw!  
Franky 51 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Dagje welnessen, massage, sex..... of doe zelf een voorstel!
Welke openmindende vrijgezel/getrouwde dame(35-65) heeft zin om te genieten van zalige momenten met 51-jarige ongebonden man. Zeer veel is mogelijk zolang er wederzijds respect is en mijn motto is 'go with the flow'. Ik hou van een dagje welnessen daarnaast hou ik van massages. Heb een massagetafel lekker masseren met warme olie in een sfeer met kaarsjes en relaxmuziek. Hou ook zeer veel van knuffelen, zoenen, erotiek en sex. Op sexueel vlak sta ik voor zeer veel open. Elkaar verwennen elkaar laten genieten is het allermooiste wat er is in het leven. Liefs xxx  

Dagje welnessen, massage, sex..... of doe zelf een voorstel!
Hannes 34 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Vandaag jarig, zoek leuke vrouw voor kennismaking
Ik word vandaag 34 jaar en had op deze dag eens kennis willen maken met een leuke vrouw. Iemand die niks gepland heeft vandaag en op zoek is om er een leuke dag van te maken. Ben zelf een lieve man die geniet van het leven, doe graag aan sport. Wat vind ik belangrijk is de klik en respect hebben voor elkaar. Tenslotte is het belangrijk dat je allebei geniet en niet 1 persoon. Ben je vrij vandaag en wil je samen iets leuks doen mag je zeker iets sturen. Dan zien we wel verder.  

Vandaag jarig, zoek leuke vrouw voor kennismaking
gisteren
Enjoy 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lekker!!!
Voor deze namiddag, wie heeft er zin in lekkere sex? Grt  
gisteren
Sebastien 48 jaar West-Vlaanderen - Brugge 0471229377
Eenmalig
Hey. Iemand zin om eenmalig af te spreken hier met deze bruggeling.lekker samen genieten geven en nemen. Iedereen heeft wel eens zin. Ik ben vrijgezel.  
Jan 64 jaar Antwerpen - Lille
Samen naakt
Welke Dame heeft er zin om bij mij thuis samen naakt te zijn, bij zonneke in de tuin. Kijken bekeken worden...babbeltje...niets moet, gewoon gezellig. Ben verzorgde vrijgezel senior en kan altijd plaats en tijd voor u maken....ben alvast naakt  

Samen naakt
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10