Zoeken naar heb veel zin

Uw zoekactie voor heb veel zin leverde 30 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Geert 61 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Af en toe samen van de wereld verdwijnen
Dag dames. Door een tegenslag is de erotiek in mijn voor de rest prima huwelijk helaas al enkele jaren uitgedoofd. Het gemis knaagt, maar ik heb geen zin in platvloers gedoe met allerlei eendagsvliegen. Ik zoek één aangename, verzorgde dame om als het klikt af en toe samen van de wereld te verdwijnen en in alle discretie respectvol met en van elkaar te genieten. Zelf ben ik wat men noemt een pleaser: geen op zijn eigen genot gefixeerde macho, wel heel vrouwgericht en attent. Een heus fotomodel hoef je niet te zijn. We zijn tenslotte geen twintigers meer. Over mezelf: jonger uitziende zestiger, naar het schijnt niet onknap, 1m72, 75kg, 17cm. Geen superlijf, wel verzorgd. Overdag kan ik mij meestal vlot enkele uurtjes vrijmaken en mij in de regio verplaatsen (ook in het weekend). Enkel oprechte reacties graag, met eerlijke info over jezelf en over wat jij precies zoekt. Een foto zou leuk zijn (discretie verzekerd) maar kan ook later nog. Graag tot straks. -X-  

Af en toe samen van de wereld verdwijnen
Mr.L 54 jaar Vlaams-Brabant - Wolvertem
Heb jij soms kinky en/of zelfs onderdanige fantasietjes ?
Hallo lieve dame, heb jij soms een kinky kantje of heb je fantasietjes waarin je jouw onderdanigheid wil ontdekken en waarbij je de controle even wil over laten aan een betrouwbare respectvolle discrete Dominant waarbij jij je onderdanigheid geleidelijkaan bij kan ontdekken, we bespreken jouw fantasietjes en maken er een fijne ervaring van, jij maakt je hoofdje leeg en geeft je over aan wat komen gaat, of wil je liever iets zachter starten om zo stap voor stap op ontdekkingstocht te gaan, kortom alles is bespreekbaar, het voornaamste is dat jij je er goed bij voelt en je er ten volle kan van genieten. Ik ben een positief ingestelde ervaren Dominant, en jij bent een al dan niet vrije dame want discretie is verzekerd, een date overdag tijdens de week is zeker geen probleem. Heb je zin om kennis te maken stuur me dan gerust een mailtje. Groetjes Mr.L  
tim 43 jaar Antwerpen - Lier
heb jij zin in een passionele avond?
Hey, een doodgewone, SINGLE, prettig gestoorde, passionele, tedere, aangename knuffelbeer, die de afgelopen 3 jaar heeeeel veel mist, zoekt... idem ditto... Om... samen intens te genieten van elkaar... de tijd te nemen om elkaar te ontdekken.. (ben nog een gevertje en vind jouw genot zeer belangerijk 🤪). Niet eenmalig, dit kan op regelmatige basis... moest er toch een onweerstaanbare klik komen, denk ik ook niet dat ik die uit de weg zou gaan... Ik kom uit een jarenlange relatie (die dus al even romantisch dood was)... onen doe ik in Lier. Ikzelf ben een nachtraaf (en kan meestal nog wel laat jou zien... voelen.... proeven...). Gaan slapen gebeurt doorgaans tussen 1 en 3u.. (en ja ik heb een vaste job met gewone daguren.. ) Hopelijk tot gauw en tot knuffels... Alvast langzaam plagende hete likjes (je mag zelf kiezen waar 🤪🤪😜)  

heb jij zin in een passionele avond?
geert 47 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
welk vrouwtje wil worden verwend
hallo,heb je zin om eens zalig te worden verwend eens heerlijk te komen wegdromen terwijl ik jou body masseer mijn handen met warme olie over jou glijden en je laten genieten. En als afsluiter kan ik je ook een heerlijke likbeurt geven als jij dat wenst,ik heb zeker geen verdere bedoelingen. Dan is dit nu je kans aarzel niet en kom eens heerlijk genieten,ik kan jou ontvangen heel discreet of indien gewenst verplaats ik mij. Na de massage kan je ook een douche nemen of bad. Ik ben zeer verzorgde slanke man. Aarzel niet en kom eens heerlijk genieten.  
mathis 19 jaar Oost-Vlaanderen - Brakel
wie heeft zin deze week lekker geilen met elkaar
hey ik ben deze week vrij van mijn werk en zit alleen thuis dus heb je zin langs te komen stuur me gerust een mailtje met foto van jou in  

wie heeft zin deze week lekker geilen met elkaar
Jeroen 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Liefst iets ouder...
Hey dames, in tegenstelling tot de meeste mannen hoeft het blaadje voor mij niet zo groen te zijn. Ik hou liever van een oudere dame.. Vraag me niet waarom maar ik vind een iets oudere dame veel aantrekkelijker. Ben jij tussen 55-65 en heb je zin in een spannende date met een respectvolle man van 50 dan ben je zeker welkom.. Iemand bij wie je gerust jezelf kan zijn en kan genieten ? Dan maak ik graag met je kennis.. Vertel me in een mailtje wat jouw verwachtingen zijn en we kijken of ik daar aan kan voldoen.. Tot schrijfs ? Jeroen  
Rob 56 jaar Antwerpen - Geel
Aktieve vrouw voor vanavond
Ben jij vanavond vrij en heb je zin in wat spanning en avontuur? Word je graag lang gelikt en geneukt, beleef je graag meerdere orgasmes na elkaar , reageer dan even op deze advertentie. Leeftijd is niet van belang, lichaamsbouw normaal tot maatje meer, zo natuurlijk mogelijk,man mag eventueel toekijken of meedoen aan vrouw-gericht trio. Zelf ben ik hetero,1m83 groot , normaal gebouwd , attent, hygienisch en respectvol. Ben jij de vrouw waar ik zaterdagavond (en nadien nog meerdere keren) mee afspreek?  
Sportieve 34 jaar Antwerpen - Willebroek
Jonge sportieve man zoekt avontuurlijke dame voor spannende date
Ben jij een spontane en avontuurlijke dame die wel houdt van een spannend avontuurtje? Dan ben ik, een jonge sportieve man, op zoek naar jou! Ik ben 34 jaar, sociaal, hoger opgeleid, en heb een passie voor avontuur en gezelligheid. Of je nu houdt van een nachtelijke wandeling onder de sterren met een afdwaling van het pad of een gezellig drankje in een sfeervolle setting bij mij, ik sta overal voor open. Ik kan ontvangen, dus de locatie is alvast geregeld! Heb jij zin in een onvergetelijke nacht vol plezier en avontuur? Stuur me dan snel een berichtje en wie weet maken we samen van vanavond een nacht om nooit te vergeten! Interesse? Stuur een berichtje met eventueel een foto en vertel iets over jezelf. Ik kijk er alvast naar uit je te ontmoeten! Groetjes.  
Rob 56 jaar Antwerpen - Geel
Zaterdagavond
Ben jij zaterdagavond vrij en heb je zin in wat spanning en avontuur? Word je graag lang gelikt en geneukt, beleef je graag meerdere orgasmes na elkaar , reageer dan even op deze advertentie. Leeftijd is niet van belang, lichaamsbouw normaal tot maatje meer, zo natuurlijk mogelijk. Zelf ben ik 1m83 groot , normaal gebouwd , attent, hygienisch en respectvol. Ben jij de vrouw waar ik zaterdagavond (en nadien nog meerdere keren) mee afspreek?  
Verwenner 32 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Op zoek naar mature, curvy dame
Hey, ik ben een slanke kerel met een zwak voor vollere dames. Brede heupen, zachte buik, zwaardere borsten... Vooral bij vrouwen ouder dan mezelf. Herken je jezelf in deze omschrijving en heb je zin om eens uitvoerig verwend te worden? Dan ben ik je man. Ik kan het ijs breken door je eerst een uitgebreide massage te geven en deze te volgen door een heerlijk intieme likbeurt tot je jouw hoogtepunt bereikt. Mijn focus ligt op genot, niet het harde geweld. Zelf ben ik niet-roker, normaal geschapen en intiem getrimd. Nog vragen? Stel gerust! Hieronder alvast een voorsmaakje.  

Op zoek naar mature, curvy dame
  1   2   3