Zoeken naar goed gesprek

Uw zoekactie voor goed gesprek leverde 46 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pieter 44 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Samen genieten vanavond
Genieten we samen van deze zaterdagavond? Drankje, babbel en we zien wel wat op ons afkomt. Geen verplichtingen. Altijd respectvol. Nieuwsgierig naar jouw antwoord. Pieter (lekker, humor, goed gesprek, gelukkig getrouwd in open relatie)  

Samen genieten vanavond
Tom 50 jaar Limburg - Ham
Leuke vriendin
Ik ben een single man, niet onknap, blond, 1.85/85, verzorgd , zorgzaam en sportief en zoek een mooie, slanke en verzorgde vriendin die ook een leuk gesprek kan voeren tussen 40 en 50j Reactie met duidelijke foto en dan reply ik ook met duidelijke foto. Wat we doen bepalen we samen. Ik woon in Tessenderlo. Grtz xx  

Leuke vriendin
Dieter 45 jaar Antwerpen - Berlaar
Geestesgenote
Een geestesgenote vinden. Een zoektocht die niet vanzelfsprekend is, maar daarom niet minder belangrijk. Een dame die op zoek is naar een connectie, samen wil genieten van een (hopelijk ooit terug) zonnig terras of een sauna. Die geniet van een goed gesprek over alles wat er in de wereld omgaat, maar bovenal gedreven wordt door haar diepgewortelde passie en lust. Iemand die seks ziet als een dagelijks deel van haar bestaan en daarbij verlangt naar alles wat niet mag. Een dame tussen 30 en 50 met de juiste rondingen die samen met een grote, slanke en niet onknappe man in een open relatie haar laatste remmingen overboord wil gooien en af en toe enkel nog wil genieten. Die graag zou genieten van een trio, een clubbezoek en nog zoveel meer. Durf jij je diepste verlangens waarmaken?  
Michiel 48 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Single en zin ...?
Deze avond ben ik aan het werk regio Ieper. Welke mooie verschijning heeft zin om lekker te gaan eten, goed glas te drinken, leuk gesprek te hebben en samen de zaak sluiten nadien...M48 177 blauwe ogen, Kok met zin Reactie met foto graag  
Carl 66 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Dag Mevrouw...
Dag Mevrouw, aarzel aub niet als je je aangesproken voelt. Misschien hebben wij wel dezelfde verlangens! Heb je ook huidhonger of nood aan een fijn gesprek,of aan relaxen,of een massage,of nog wat meer bij een klik? Uw wens komt centraal! Bij een klik heel graag ook voor herhaling vatbaar... Ik rook niet, ben 1m85 groot,rustig, discreet, loyaal en betrouwbaar, en kom graag naar je toe, of we spreken elders af. Samen beleven we dan een heerlijke, gezellige namiddag of avond. Wat je uiterlijk en je leeftijd betreft heb ik geen verlanglijstje, maar wel graag eerlijke afspraken, hygiëne, respect voor elkaar, discretie en vriendelijkheid. Ook de rijpere dame mag zich zeker aangesproken voelen, heel graag zelfs! Laat je wensen eindelijk eens in vervulling gaan en voel je daar fijn bij! Ik kan me vlot verplaatsen. Mail gerust en we spreken in alle rust via mail, en daarna telefonisch verder af. Groet, Carl.  
koppok 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Happy single en zin in een gezellige, vurige connectie
Hey! Ik ben op zoek naar iemand om op regelmatige basis mee te stoeien. Samen lol trappen, babbelen, wat speels plagen.. En iets opbouwen tussen de lakens, ontdekken hoe elkaar helemaal gek te kunnen maken en tot het einde van de regenboog brengen :) Ik ben niet into extreme dingen. Gewoon passievol genieten, lichamen samen laten smelten. Geniet enorm van massages uitwisselen. Wel één kink.. ik hou ervan om mijn bedpartner te laten squirten ;) Maar laat ons vooral beginnen bij een fijn gesprek. Als je interesse hebt, laat gerust iets weten, met een foto ook graag x  

Happy single en zin in een gezellige, vurige connectie
Turkse roots 33 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
Turks en gehuwd
33 jaar Oost-Vlaanderen - Temse Gehuwde turkse man Dag dames, ik ben een niet onknappe, gehuwde man met turkse roots, geboren en getogen in Vlaanderen. Zoals velen heb ik een normaal leventje. Heb een lange periode een fwb gehad maar sinds enkele maanden was dit niet meer het geval. Ik dacht eraan om weer eens een advertentie te plaatsen hier om eens te zien of ik dit weer eens kon herpakken. Hygiene en discretie is vereist en geboden. Ik heb de mogelijkheid om ook te ontvangen. Leeftijd en uiterlijk is van minder belang, de klik die er zou moeten zijn is het voornaamste voor mij. Indien je interesse hebt hoor ik het graag voor een verder gesprek hopelijk. Mvg  
Leuke man 49 jaar Limburg - Heusden-Zolder
Bare date….
Goedemiddag, Ben verzorgde man van 48j.Foto en gesprek kan zeker bij antwoord. Is er een verzorgde dame in Limburg of omstreken,die namiddag zin heeft in een vluggertje neuken zonder condoom aub? Dank u…..tot hoors.  
Patje 51 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Single man
Verzorgde man 51 single intiem geschoren wenst kennis te maken met een dame voor regelmatig contact uiteraard alles met respect voor elkaar ik kan ontvangen goed gesprek knuffelen Zoenen strellingen heerlijke langdurige vrijpartijen met meerdere hoogtepunten neem gerust contact op altijd antwoord.  

Single man
Serge 52 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Sportieve goed opgevoede man zoekt dame.
Verzorgde sportieve man zoekt dame voor een sensuele ontmoeting , leuk gesprek met een luisterend oor ,sensuele massage en belangrijk echt genieten!.Dames met een maatje meer dan welkom en is niet leeftijds gebonden.Dit kan eventueel op vrijdag 31 mei in de namiddag regio west en oost Vlaanderen.  
  1   2   3   4   5