Zoeken naar genieten drie

Uw zoekactie voor genieten drie leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Niels 29 jaar Limburg - Leopoldsburg
Avond lekker jou verwennen
Hey, ben man van 29j, 1m83, normale lichaamsbouw, niet roker, discreet, hygiënisch. Ben op zoek naar een vrouw om lekker te verwennen. Beginnen met elkaar rustig wat te leren kennen, eventueel een massage terwijl ik je rustig uitkleed en we elkaar opgeilen. Ik verwen graag een ander, vooral beffen. Hier mag je van genieten zolang je wilt, ik ga door tot je volledig voldaan bent. Standje mag je natuurlijk ook kiezen, ik vind het zelf geil als je op me komt zitten. Ik verwacht niets terug van jou maar sta wel open voor meer als jij dit ook zou willen. Als er een klik is wil ik ook vaker afspreken om je lekker te verwennen. Ik kan makkelijk verplaatsen en af en toe ook ontvangen. Hopelijk heb je interesse en kunnen we iets afspreken!  

Avond lekker jou verwennen
gisteren
Yves 54 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Oudere dame (60+, 65+)
Dag dames, ik heb hier wat zitten de advertenties meelezen... En nu ga ik er zelf één plaatsen. Ik ben 54-jarige single man. Ik zoek een vriendin/FWB, op samen intimiteit te beleven. Geen platvloerse toestanden, maar wel eerlijk en open genieten. Knuffels, massage, sex ook natuurlijk (maar geen prestatiesex of pornotoestanden, gewoon lekker vrijen en open staan voor wat ander wil, kan of verwacht). Liefst een oudere dame, zeg maar 60+ of 65+. Ik weet niet of er hier single dames van die leeftijd actief zijn op site, wie zich aangesproken voelt, ik lees wel je reactie of vragen. Groetjes  
gisteren
Jos BC 41 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
XXL avontuur?
Hey, ik ben een knappe verzorgde grote en zeer fors geschapen man van 41 jaar. Ik hou er van om een vrouw te doen genieten al dan niet samen met haar partner. Ik heb zelf een voorkeur voor slanke of normaal gebouwde vrouwen en ben zelf ook slank. Graag echte liefhebsters van een echte XXL zodat ik ook nog eens kan doorgaan :) Uit de ruime regio heeft de voorkeur. Ik hoop van jullie te horen!  
Yves 44 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Gratis Eromassage
Genieten van een massage met een klein extraatje ? Jou grenzen en wensen . Verzorgde sportieve veertiger , hygiëne, respect en discretie staat voor op ! Full body massage , ik breng tafel en olie mee . Jij moet enkel genieten .  

Gratis Eromassage
gisteren
Mich 70 jaar Vlaams-Brabant - Affligem
Zoek dame voor spannende boswandeling
Zomer is in aantocht, dus.... Ik, nette, goed uitziende man, 70J , 1.82m, 99kg, volle haardos, niet vrij, zoek een leuke dame die zodra het weer het toelaat samen met mij sliploos en in losse kledij overdag een boswandeling wil maken. Buiten zicht laat je je graag bekijken en betasten. Je word beetje bij beetje gekeurd en uiteindelijk klaargevingerd (G-spot stimulatie). Je bent al dan niet vrij en indien het klikt kunnen we vrijblijvend af en toe overdag eens afspreken en genieten van deze (of andere) ervaring (ruimte en respect voor je eigen fantasietjes, deze primeren) . Je bent aangenaam gezelschap, je weet wat je wil, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Hygiene en discretie zijn een absolute noodzaak. Affligem en omgeving. Kies voor je genot en reageer snel (reactie met fotootje als het kan). Meer info na je eerste reactie. Graag reactie in meer dan één zinnetje. Fakers niet welkom.  
Philippe 49 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Tantra en yoni-massage | vandaag beschikbaar
Dag dames. Fijn dat je mijn advertentie leest. Mis je de zachte aanrakingen van een partner? Wel ik ben Philippe, een verzorgde man, en als passie geef ik in mijn vrije tijd massages aan vrouwen door hen op tantrische wijze te masseren. Een ware energetisch ontlading voor lichaam en geest. Hiervoor heb ik een aparte zenkamer in alle rust & discretie. Enkel jij en ik. Hoe ga ik te werk? We starten uiteraard met een babbel, de do & donts. Daarna neem jij naakt of in lingerie plaats op mijn massagetafel. Daarna streel ik je lichaam en laat zachtjes warme olie over je heen vloeien. Vervolgens plaats ik mijn handen op je huid en begin je zachtjes sensueel aan te raken. Mijn vingertoppen dwalen al eens af…Ik hoor, zie en voel vooral je opwinding. Jij zal genieten en nagenieten... Speciale wensen/fantasieën zijn bespreekbaar. Mijn ervaring heb ik opgedaan bij een vriendin die daar professioneel met bezig is. Tot binnenkort...? Philippe  

Tantra en yoni-massage | vandaag beschikbaar
gisteren
Gentlemen 28 jaar Limburg - Tongeren
Mature
Hoi daar! Ben jij die mature dame die zoekt naar haar eigen jonge gentlemen om de sleur te doorbreken? Te genieten samen met een potente gentlemen? De wereld rondom je te vergeten? Neem dan vandaag je kans en wie weet hebben we elkaar gevonden! Ik zoek een non nonsens contact met een leuke mature dame, ik geniet graag van kleine dingen en heb enkel oprechte bedoelingen. Respect, hygiëne en humor staan voor mij centraal. Tot snel?  
gisteren
Lekkere beffer 58 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Ik wil je alleen maar heerlijk en langdurig beffen
Ik zoek een vrouw die ik langdurig mag beffen, voorafgegaan door een zachte massage. Beffen is mijn specialiteit en ik doe altijd mijn uiterste best om je zelfs meerdere keren te doen klaarkomen. Het hoeft niet maar je mag gerust een harig poesje hebben want daar hou ik van en kan je dan zelfs nog beter beffen. Leeftijd, haarkleur of taille is voor mij niet van belang. Pijpen of intiem hoeft niet, maar dat mag en kan natuurlijk als je dat wenst. Zelf ben ik heel goed voorzien, zo'n 19x4,5 cm, ben 58, zeker niet onknap en uit de omgeving van Brugge. Maar me verder verplaatsen is voor mij geen probleem. Je mag gerust getrouwd zijn, ik ben het ook. Je moet je weer een jonge vrouw voelen met erotische verlangens en écht van mij genieten. Discretie en hygiëne wordt wel van jou gevraagd en wordt ook door mij geboden. Durf je het aan? Laat je eens lekker gaan. Ik wacht op jouw reactie. Foto stuur ik na je eerste reactie per e-mail. Eventuele hotelkosten neem ik voor mij.  
gisteren
Avontuurtje 46 jaar Antwerpen - Mechelen
Avontuurlijke dame gezocht
Ben avontuurlijke 46j man. 1m83 81kg. Zoek avontuurlijke dame voor leuke momenten mee te beleven. Eventjes de dagelijkse sleur vergeten en vollop genieten. Trefwoorden public, outdoor, sletterig, blindfold en kinky. Sta op discretie en geen opdringerig gedoe. Heb ik jouw intresse opgewekt aarsel niet om te reageren. We leven maar ene keer en moeten ervan genieten. Een koppeltje mag ook altijd reageren. Groetjes avontuurtje  
gisteren
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Langemark-Poelkapelle
Dame verwennen op maat
Hallo ben zeer verzorgde sportieve man die er enorm van houd om een dame oraal te verwennen. Zeer veel kan, jij vraagt en ik verwen. Intieme scheerbeurt, Massage van jou borsten, voetjes, jou hele lichaam, jou oraal likken waar je wil, ook verwenning met allerhande speeltjes, ik doe alles wat je wil met de bedoeling jou maximaal te laten genieten en ongeloofelijk te laten klaarkomen tot je niet meer kan of volledig bevredigd bent. Ook sm kan, heb ervaring, heb jij geen ervaring of gewoon nieuwschierig, geen enkel probleem. Welke dame wil eens echt verwend worden, 1 adres. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol, jou genot is het enige dat telt. Respect hygiëne en discretie gegarandeerd, kan verplaatsen en ontvangen. Kan zeker ook op regelmatige basis. Ps heb je zelf suggesties? Laat maar weten hoor.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10