Zoeken naar eerder

Uw zoekactie voor eerder leverde 43 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Steve 49 jaar Oost-Vlaanderen - Lierde
Gehuwde dame met niveau voor FWB
Beste, Na ruim een kwart eeuw in vaste relatie mag er toch iets toegevoegd worden of niet soms? Graag wens ik een gehuwde/in vaste relatie dame te leren kennen om het leven beetje bij te kleuren. Mijn voorkeur gaat naar veertiger-vijftiger dame slank tot maatje meer. Eenmalige platvloerse contacten zoek ik niet, eerder iemand om wanneer het klikt op langere termijn te daten. Ik ben slanke sportieve 100% hetero man, niet roker, geen tatoos/piercings, 1m82, 78kg en hecht heel wat belang aan netheid en discretie. GEEN single dames aub.  
Alex 40 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Samen genieten
Ik woon in Heist op den Berg en ik ben 40j, eerder nederig en met de nodige trots. Op zoek naar iemand om passie mee te delen en stomende avonden te hebben. Dit kan één- of meermalig. Elkaar verleiden, strelen en genieten. We kunnen op een neutrale plaats afspreken hiervoor of meteen overgaan tot actie. Bij voorkeur woon je niet te ver zodat we makkelijk kunnen afspreken als de nood het hoogst is. Ik ben kieskeurig en ik schaam me er niet voor. Jij bent slank en aantrekkelijk en jonger dan ik of je oogt jong. Verder laat ik nog vanalles in het midden. Ik ben zelf ook wel op een ontdekkingsreis. Laat je snel horen.  

Samen genieten
gisteren
ward 46 jaar Limburg - HASSELT
Een dag vol seks en intimiteit
Hoi. Ik ben een slanke hoger opgeleide man op zoek naar een spannende date vandaag. Ik ben slank, groot en ik heb een grote prikker. Ik ben eerder zacht en onderdanig, dus voorkeur gaat uit naar een extra lange date met extra veel voorspel, zoenen en relaxen in bed. Ik ben de hele dag beschikbaar. je leeftijd en uiterlijk vind ik minder belangrijk. Hygiëne, respect en spontaniteit des te meer.  
tim 36 jaar Antwerpen - Lille
gezelligheid
hoi ik ben een 36 jarige man uit gierle.. ben sinds kort terug single..wat op zich ook wel zen voordelen heeft..maar ik mis wel de gezelligheid, het knuffellen, filmpje kijken, of gewoon een babbeltje doen, op sexgebied ben ik iemand die graag verwent; eerder dan zelf aan men trekken te komen.. ik masseer graag lekker lang en ben er nog goed in ook, ik bef graag en geniet ervan men partner te zien genieten. ben jij een alleenstaande vrouw ,en ben je soms eenzaam of op zoek naar wat affectie? dan hoor ik het graag xx  

gezelligheid
Steve 49 jaar Oost-Vlaanderen - Brakel
Omaatje met niveau en een stout poesje....
Hallo, deze slanke sportieve eind veertiger wenst graag een stijlvolle zestiger-zeventiger dame te leren kennen om respectvol te genieten van een extraatje. Ik koester reeds vele jaren een verlangen naar ruim wat lentes meer... Ik zoek geen platvloerse eenmalige contacten maar eerder een dame om meermaals te daten indien het klikt. Geen pornoscene maar eerder de zachte aanpak graag :) Ik rook niet, geen tatoos/piercings, 1m82, 78kg. Enig niveau, netheid en discretie aub. NIET meer reageren indien jonger dan 60 lentes aub.  

Omaatje met niveau en een stout poesje....
Bart 42 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Spreken is zilver. Pissplay is goud.
Hallo, Ik weet dat de laatste maanden al behoorlijk nat zijn geweest, maar ik heb de ambitie om ze nog natter te maken Ik zoek namelijk een vrouw die into piss play is. In tegenstelling tot velen heeft dit verlangen voor mij echter niets met dominantie of vernedering te maken, maar eerder met intimiteit. Het voelt gewoon fijn aan om iets stout en intiem samen te doen. Het ontspant mij om de warmte van een partner te voelen.Ik ben eerder sapioseksueel en demiseksueel. Daarom is een mentale klik ook nodig vooraleer er een fysieke klik kan zijn. Extra pluspunten voor squirters, want ook daar liggen vele opportuniteiten voor natte geile spelletjes.  
Mr D 46 jaar Vlaams-Brabant - Wilsele
Jij...
Je bent een eerder onderdanige meid op zoek naar een iets oudere, ervaren man die jou als "daddy" onder zijn vleugels wil nemen. Je kijkt op naar jouw daddy, bent lief, open, leergierig, wil er alles aan doen hem tevreden te stellen, wil hem trots maken... Hij is zorgzaam en een luisterend oor, is streng wanneer nodig en beloont je wanneer je het verdient. Van spanking en bondage heb je geen schrik. Hygiene, wederzijds respect en discretie vind ik vanzelfsprekend. Word jij mijn little girl?  
Gold 35 jaar Antwerpen - Aartselaar
Warm en intiem
Jij bent de tikkeltje gestoorde vrouw die open staat voor avontuur, iets speels, iets gewaagd. Je durft je fantasie de vrije loop te laten en jezelf geheel te veliezen in het moment. Wat/wie ik zoek is eerder aan de zeldzame kant, maar dat maakt het des te mooier. Je squirt of staat open om te experimenteren met plasseks. Alles is bespreekbaar. Contact met foto en een woordje uitleg. Leeftijd is onbelangrijk.  

Warm en intiem
Tom 35 jaar Antwerpen - Wijnegem
aangename dames gezocht
Hey, ik ben Tom 35 uit Wijnegem. Een lieve en rustige man uit Wijnegem. Graag zou ik in contact komen met leuke vrouwen die graag eens willen ontspannen. Dit kan gerust gewoon iets gaan drinken en het zo gezellig maken maar meer mag natuurlijk meer zijn maar is niet bepaald een must van de eerste moment. Ikzelf ben eerder een pleaser en dit straalt ook uit in een date, massages geef ik dan ook met veel plezier bvb Ik weet dat ik geen model ben en verwacht dit ook niet van u. Leeftijd en uiterlijk zijn niet van groot belang voor mij, zolang je maar open staat voor een leuke date. Hopelijk tot binnenkort. Groetjes Tom  

aangename dames gezocht
Luca 36 jaar Oost-Vlaanderen - Brakel
Onervaren of verlegen gezocht
Hey, Ben je nog maagd of heel onervaren. Of ben je gewoon verlegen en durf je niet de stap zetten om iemand te verleiden? Wil je op ongedwongen en zonder verplichtingen gewoon is genieten? Maak de sprong en wie weet spreken we af en genieten we snel van elkaar. Ik doe er alles aan om jezelf op je gemak te doen voelen. Je uiterlijk, gewicht of leeftijd is minder van belang, eerder je wil om jezelf los te gooien. Ik ben zelf 35 jaar, 1m77, 75 kg, sportief gebouwd en mag gezien worden. Stuur gerust ook een (onherkenbare) foto mee en vertel me uitgebreid over jezelf, je wensen en je verlangens.  
  1   2   3   4   5