Zoeken naar domin*

Uw zoekactie voor domin* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Aaron 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
Aaron searches fwb
Hey, ik zoek een meisje met onderdanig kantje om mijn seksleven een upgrade te geven. Zowel mijn vermogen om genot te geven als te ontvangen. Ik ben dominant alsook teder en laat jou zo lang mogelijk genieten. Indien dit je aanspreekt kan je mij contacteren via email. Mischien tot snel x  

Aaron searches fwb
Geile gastheer 48 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Discrete, respectvolle, bit kinky ontmoetingen?
Verlang jij net als ik naar discrete, respectvolle doch bit kinky ontmoetingen/net dat ietske meer? Contacteer mij dan een keer... verzorgd, charmant doch seksueel tikkeltje dominant (enkel passie/lust, geen pijn), slank, geen borsthaar, 1m80, tattoo, groot/fors geschapen.  
dog 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
Hogeropgeleide slanke prille vijftiger(1m82, 82kg) met niveau en klasse biedt zich aan als totaalslaaf, zonder taboes. Buiten mijn veeleisende job heb ik nood aan een uitlaatklep. Daarom ben ik op zoek naar een Meester(man/vrouw/koppel) met ervaring(leeftijd niet belangrijk) die me wil als persoonlijke slaaf. Ikzelf heb reeds behoorlijk wat ervaring als slaaf/slet en ben volkomen taboeloos. Wie voelt zich geroepen? Wie wil deze slaaf/slet/hoer/hond als zijn eigendom bestempelen?  
Aaron 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
Aaron searches fwb
Hey, ik zoek een meisje met onderdanig kantje om mijn seksleven een upgrade te geven. Zowel mijn vermogen om genot te geven als te ontvangen. Ik ben dominant alsook teder en laat jou zo lang mogelijk genieten. Indien dit je aanspreekt kan je mij contacteren via email. Mischien tot snel x  

Aaron searches fwb
gisteren
Lexor 44 jaar Antwerpen - Geel
Grenzen verkennen en verleggen ??
Is er nog een vrouw of meid in de Kempen die haar grenzen wil verkennen en verleggen met een Dominant en de touwen is wil proberen in nauw overleg en vertrouwen met duidelijke afspraken waar genot centraal staat om lekker lang(uren) te genieten en de controle los te laten ? En zo je verlangens en fantasieën waar te maken.  
gisteren
Wim 56 jaar Vlaams-Brabant - Haacht
Dominante maîtresse 60+ gezocht voor vriendschap en spanking
Mijn ideaal scenario? Ik kom binnen en je zet me eerst even in de hoek. Daarna broekje naar beneden, over jouw knie voor een flinke bestraffing op mijn blote billen. Tot slot moet ik je masseren, beffen en eventueel neuken zoals jij het wil. Andere wensen of scenario's zijn zeker bespreekbaar. PS.Ik ben een geweldige, professionele masseur.  
Bart 34 jaar Limburg - HASSELT
Dominante vrouw
Hey dames. Ik ben bart en ben op zoek naar een leuke, dominante vrouw om mee af te spreken. Kan er enorm van genieten als je mij gebruikt. Love facesitting, rimmen, plas en fisting. Vorige ervaring doen me naar meer verlangen. Iemand hier ook interesse in? Stuur me gerust voor meer informatie. Groetjes  
Benjamin 32 jaar Limburg - HASSELT
Op zoek naar fun
Dag dames, mijn naam is B. Ik ben een jonge sportieve man uit de omgeving van Hasselt. Ik ben opzoek naar wat discreet plezier zoals; een lekker wild kort verblijf in een rendez-vouz, een gangbang in een parenclub, or een gezellige avond bij jou of mijn thuis. Wie ben ik? En knappe man van 32 jaar oud, sportief gebouwd, aardig, dominant, verzorgd, discreet, rook niet, hoger opgeleid, en voorzien van humor van de 'onderste' plank. Ik ben 1m85, 77kg, heb bruin haar en ben voor zien van groot speelgoed (19cm). Wie ben jij? Een knappe vrouw met een kinky kantje, die discreet en open minded is. Leeftijd is niet zo belangrijk voor mij. Tot snel?  

Op zoek naar fun
Bart 42 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Spreken is zilver. Pissplay is goud.
Hallo, Ik weet dat de laatste maanden al behoorlijk nat zijn geweest, maar ik heb de ambitie om ze nog natter te maken Ik zoek namelijk een vrouw die into piss play is. In tegenstelling tot velen heeft dit verlangen voor mij echter niets met dominantie of vernedering te maken, maar eerder met intimiteit. Het voelt gewoon fijn aan om iets stout en intiem samen te doen. Het ontspant mij om de warmte van een partner te voelen.Ik ben eerder sapioseksueel en demiseksueel. Daarom is een mentale klik ook nodig vooraleer er een fysieke klik kan zijn. Extra pluspunten voor squirters, want ook daar liggen vele opportuniteiten voor natte geile spelletjes.  
Bart 45 jaar Limburg - HASSELT
Verzot op lichaamssappen!
Ik ben verzot op alle sappen van een vrouw. Plas, spuug, kutsap, ... op zoek naar een geile dame die met mij haar sappen wilt delen. Mag ik dominant zijn. Ik ben 46 jaar, slank, hoger opgeleid, verzorgd. Alle leeftijden welkom  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10