Zoeken naar als koppel

Uw zoekactie voor als koppel leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Thor 22 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Spannend afspraakje na examens
Ik ben een student in Brugge en ik zou na de examens (woensdag heb ik mijn laatste) eens willen afspreken met een meid tussen de 18 en 30 jaar (of eventueel een cuck koppel) voor een afspraakje waarbij we elkaar lekker verwennen. Schrijf bij het antwoorden wat info over jezelf. (snap palulle)  

Spannend afspraakje na examens
Dominant 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Dominant, openminded, kinky,..
Dit zijn de trefwoorden die me omschrijven. Ik heb reeds verschillende ervaringen opgedaan en vooral goede uithouding opgebouwd om er samen een leuke tijd van te maken.. :) Ik heb brede interesses, gaande van stressloze date met hapje, drankje, leuke babbel, massage,.. tot het beleven van een lekkere kinky date als dominant ingestelde bull, blinddoekje, boeien, hardcore penetratie,... Ik ben sportief ingesteld, groot en stevig geschapen. Ik kan me ook makkelijk vrijmaken, ruim in Vlaanderen verplaatsen & ontvangen, maar alles uiteraard mits goede afspraken. Mijn interesse gaat uit naar een leuke dame of koppel die mee kan gaan in fantasie en extase.. ;)  

Dominant, openminded, kinky,..
gisteren
eric 66 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
Man zoekt vrouw voor goede safe sex , oudere dames maenook regageren, volslank mag
Ben 100% betrouwbare man 65+ en ben eerlijk op zoek naar dame of koppel die net als ik 100% discreet en eerlijk zijn om elkaar sexueel te verwennen naar elkaars wensen . Voor mij kan veel maar niets moet, ik pas mij gewoon aan op uw of jullie dromen en wensen. leeftijd of volslank speelt geen rol. Graag regio West of oost vlaanderen , ik ben van Zwevegem dus graag er niet te heel ver vanaf, Ontvangen bij kan niet maar verplaatsing geen probleem. Grtn Eric  
straponbot 41 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Kinky koppel gezocht voor trio met strapon en bi actie
Kinksters! Voor een van mijn kinky fantasieën zoek ik een jong koppel, maar eerst, wie ben ik? Slank, verzorgde, sociaal en beleefd maar ook met een kinky hoek af. En best wel wat ervaring met allerhande bdsm en kink activiteiten. Momenteel wil ik werk maken van een trio waarbij ik als bottom dien en de dame van het stel mij neukt met mijn strapon en hij door mij gepijpt wordt en hij mij evt ook eens neukt. Hierbij wordt ik ook liefst wat dominant benaderd, hoewel je/jullie niet noodzakelijk als Meesteres en Meester hoeven op te treden hoor. Ervaring is niet van belang, sterker nog, leuk als ik jullie een eerste ervaring mag bezorgen. Wel zeer belangrijk, communicatief en respectvol zijn, slank/sportief/normaal figuur, afspraken mbt grenzen en wensen nakomen en natuurlijk een kinky mindset. Graag mensen tot 35j, ik ontvang hiervoor in Brussel. Mij neuken is altijd safe, en geen sperma in mijn mond. Heb je interesse, suggesties, vragen? Shoot! Graag met een paar regels en liefst fo  

 Kinky koppel gezocht voor trio met strapon en bi actie
Thor 22 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Spannend afspraakje na examens
Ik ben een student in Brugge en ik zou na de examens (woensdag heb ik mijn laatste) eens willen afspreken met een meid tussen de 18 en 30 jaar (of eventueel een cuck koppel) voor een afspraakje waarbij we elkaar lekker verwennen. Schrijf bij het antwoorden wat info over jezelf. (snap palulle)  

Spannend afspraakje na examens
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Naakt samen genieten zo dadelijk?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Of een sliploze wandeling op een stil plekje bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Kik app (lang_en_lief heet ik daar). Zo dadelijk misschien al?  

Naakt samen genieten zo dadelijk?
gisteren
Bart 43 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Plezier in het bos - geil weer
Wie heeft er zin om deze middag wat plezier te beleven in het bos? Man of vrouw om het even. Koppel kan ook. Ik ben man van 43 jaar. Sportief, geschoten en hygiënisch en heel discreet. Op zoek naar een man die me pijpt of een vrouw die net als ik heel geil staat en houdt van spanning, tongkussen en doggy in het bos. Ik weet een perfecte plaats, wie staat geil en wil het ritme van de week doorbreken? Deze middag, leuke middagpauze. Wie o wie hoor ik. 😊  
jongeman 35 jaar Limburg - HASSELT 0474434450
Afspraakje
Op zoek naar een leuke vrouw of koppel wat graag vanavond wilt afspreken met jongeman van 35 wonend te hasselt maar kan mij makkelijk verplaatsen in de regio limburg. Kan ook op locatie. Alles kan, niets moet, van naakt zijn tot kijken en bekijken en eventueel meer. Liefst geen extreme dingen. Discretie is geboden. Heb je interesse mag je mij altijd bericht sturen met meer info en foto. Tot straks?  

Afspraakje
Will 50 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
opgesloten in een kuisheidskooi
Momenteel is mijn penis opgesloten in een kuisheidskooi (Chastity Cage). Wie ( M, V, Koppel ) wil mijn kooitje in het echt zien en er mee lachen/spelen. Ik kan niet ontvangen maar wel verplaatsen, of buitendate, cardate. Omgeving Leuven  
Hans 44 jaar Antwerpen - Lier
Op zoek naar een leuke date en potentieel vaste fwb
Ik ben M44-1m80-92kg-19 en netjes geschoren. Welke lieve dame (single of deel van een koppel) heeft zin in een leuke date? Als de klik goed zit, kan en mag dit uitgroeien tot een vaste fwb MET medeweten en goedkeuring van mijn vrouw. Graag reactie met foto (niet naakt)  

Op zoek naar een leuke date en potentieel vaste fwb
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10