Zoeken naar 1m80

Uw zoekactie voor 1m80 leverde 65 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Geile gastheer 48 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Discrete, respectvolle, bit kinky ontmoetingen?
Verlang jij net als ik naar discrete, respectvolle doch bit kinky ontmoetingen/net dat ietske meer? Contacteer mij dan een keer... verzorgd, charmant doch seksueel tikkeltje dominant (enkel passie/lust, geen pijn), slank, geen borsthaar, 1m80, tattoo, groot/fors geschapen.  
gisteren
Johan 42 jaar Antwerpen - Kontich
Friends with Benefits
Hee mis je thuis wat intimiteit en zou je die graag beleven met een niet onknappe man? Ik ben sportief, niet roker en heb een verzorgd voorkomen. Ik ben slank,normaal gebouwd en in goede conditie.1m80,72kg en...... Kort donker blond haar en blauwgroene ogen. Ik hou van een terrasje doen, naar de film, sauna gaan. Jou te verwennen als er een klik is... Ik kan me gemakkelijk vrij maken overdag of 'savonds ben ik de jouwe als je me wil...? Kan ontvangen..  
Tom 29 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Mijn ultieme fantasie
Dag dames, al enkele jaren is mijn ultieme fantasie om eens een erotisch avontuur te hebben met een rijpere ervaren dame, hoe ouder hoe liever. Sta jij ervoor open om mijn fantasie werkelijkheid te laten worden? Je zal het je zeker niet beklagen. Ikzelf ben een alledaagse blanke man met bruin kort haar, 1m80 en +- 70kg. Hopelijk tot snel, groetjes tom  
Mark 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
zoek een zwarte vrouw
Fantaseer al een hele tijd om iets te beleven met een zwarte vrouw. je bent voorkeur groter dan 1m70 en tussen de 18 j en de 40 j. Je bent tevens verzorgd en spreekt Nederlands. ik zelf ben een vijftiger,1m80, normaal gebouwd. via mail eerste contact.  
Johan 42 jaar Antwerpen - Mechelen
Friends with Benefits
Welke vrouw wil fijne afspraakjes maken met een niet onknappe man? Misschien kunnen we deze samen invullen...Met respect voor jou noden en verlangens zou ik je graag ontmoeten..Ik ben een sportieve, casual geklede verzorgde man: 1m80,72 kg,niet roker Ben discreet! Ik hou ervan om naar de sauna te gaan,massage te geven en te ontvangen. Knuffelen, likken,enz...Ik verlang al naar jou...Oudere volslanke of verlegen vrouwen aarzel niet om te reageren....ik zie uit naar jou reactie! Kan me verplaatsen en ontvangen bij de juiste klik...  
ckc 49 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Lieve oudere (60+) dame gezocht
Zoek jij een zachtaardige, verzorgde en niet onknappe man? Ben je op zoek naar dat heerlijke lichamelijke contact? Zoek je iemand waarmee de klik er is om samen intens te genieten van aan te raken en aangeraakt te worden? Wel, misschien kan ik je hierbij helpen... ik ben 1m80, normaal gebouwd, niet-roker. Respect, hygiëne en discretie zijn heel belangrijk - leeftijd en gewicht minder (een maatje meer is zelfs een plus!). Ik kan het makkelijkst afspreken tijdens de week overdag.  

Lieve oudere (60+) dame gezocht
Jef 22 jaar Antwerpen - Ekeren
Dikke worst zoekt hongerige poes
Hallo ik ben Jef 22j en ben op zoek naar een hongerige poes van 18-50j.ik ben 1m80 en slank gebouwd doe aan sport. Mijn penis is 15,5cm lang en 15cm omtrek. Ik experimenteer graag maar vanille vind ik wel tof. Zet een foto bij je reactie aub en hopelijk tot binnenkort 😊  
Gebonden 31 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Gebonden man zoekt MILF
Hey, ik ben een gebonden man van 31j die, met toestemming van mijn vaste partner, op zoek is naar een leuke milf om een leuke tijd te beleven. Dit is al een tijdje een grote fantasie van me, en mijn vriendin is er akkoord mee (doet zelf niet mee). Dit kan mss meerdere keren indien er een klik is, maar liefde of relatie zit er niet in. Mijn relatie gaat altijd voor en daar heb ik genoeg voldoening mee. Dit gaat enkel om plezier en genot ( ook ultiem het jouwe!). Ik hou ervan om dames te verwennen en hun genot te horen. Zelf ben ik ongeveer 1m80 groot, halflang haar en baardje met een normale lichaamsbouw. Leeftijd maakt me niet zoveel uit, een klik is belangrijker!  
Tom 30 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Mijn ultieme fantasie
Dag dames, al enkele jaren is mijn ultieme fantasie om eens een erotisch avontuur te hebben met een rijpere ervaren dame, hoe ouder hoe liever. Sta jij ervoor open om mijn fantasie werkelijkheid te laten worden? Je zal het je zeker niet beklagen. Ikzelf ben een alledaagse blanke man met bruin kort haar, 1m80 en +- 70kg. Hopelijk tot snel, groetjes tom  
Jeroen 31 jaar Limburg - HASSELT
Geile milf gezocht?!
Hallo, Ik ben Jeroen 31 uit hasselt, atletisch gebouwd en 1m80. Ik zoek een leuke meid tussen de 20 en 45 jaar voor spannende dates. Dus welke dame het ziet zitten om lekker hard genomen te worden stuur mij een mailtje om verder kennis te maken. Grtjs Jeroen Geen mannen of koppels !  

Geile milf gezocht?!
  1   2   3   4   5   6   7