Zoeken naar ( single )

Uw zoekactie voor ( single ) leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Single man 51 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Single man
Verzorgde man 51 single intiem geschoren uit regio evergem wenst in contact te komen met een dame. kan op regelmatige basis uiteraard alles met respect voor elkaar.zelf hou ik van knuffelen Zoenen strellingen heerlijke vrijpartijen met meerdere hoogtepunten voor beiden.goed uithoudingsvermogen ik kan ontvangen neem gerust contact op.  

Single man
Glenn 33 jaar Vlaams-Brabant - Londerzeel 0471887627
Iets ondeugend
Hi, Single jongeman (33) op zoek naar iets spannend en ondeugend.. Casual en no drama 😌  

Iets ondeugend
Jean 54 jaar Oost-Vlaanderen - Zwalm
Lieve sensuele dame met pit
Hallo, ik ben op dit moment single en zoek een dame met de nodige sexuele goesting om ook eens op stap te gaan, wandeling, bioscoop, zee, .... dus niet alleen de sex maar ook andere leuke dingen doen. Net als ik graag knuffelen..Je bent ook graag gebeft en weet hoe je met een groot speeltje moet omgaan :-)...West- of Oostvlaanderen. Ik kan ook ontvangen in Zwalm.  
SPEELKAMERAADJE 56 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
IK DENK NIET ALLEEN MET MIJN ..., HIJ BESTAAT DUS NOG ... :-)
Hoi, als klasse dame schuilt er achter die mooie onschuldige glimlach van jou een wereld van fantasie en verlangen die wachten om ontdekt te worden... Ik zoek die ééne dame (single of met medeweten van) die er voor open staat om met mij op avontuur te gaan, zonder enige vorm van verplichtingen, gewoon pure opwinding en genot, maar steeds met alle respect naar elkaar toe ! Elkaar ontdekken op alle vlakken, hmmmm ... Ik ben niet de man die bij het eerste afspraakje met mijn broek op mijn enkels zal staan, en ik denk niet alleen met mijn ... (hij bestaat dus nog !). Beroepshalve (vertegenwoordiger) kan ik me zeer flexibel vrijmaken tijdens de dag. Ik heb Kort blond grijzend haar, zeer felle blauwe ogen, 1.73 en ongeveer 78 kg, sportief, soa vrij en gesteriliseerd. Als je denkt dat er voldoende raakvlakken zijn, geef dan gerust een seintje en we spreken verder af om te zien of de spreekwoordelijke klik er zou zijn !? Fijne dag nog,(jou) Speelkameraadje x  
Dave 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Dame voor Trio gezocht
Single man , grootgeschapen en tikje kinky zoekt dame voor trio met extra XL (black). Foto dient als voorbeeld. Ben je nieuwsgierig? Foto 2 en 3 ben ik. X  

Dame voor Trio gezocht
gisteren
Newton 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Speelmaatje
Hier schrijft een verzorgde vrijgezel: 1m75 groot, slank, verzorgd, IQ+EQ, nauwelijks behaard en woonachtig te Gent, waar ik ook kan ontvangen. Hier op zoek naar een single vrouw om hopelijk geregeld met te kunnen afspreken voor fijne, niet platvloerse seks en ontspanning. En ik dacht hier af te sluiten met een badkamerfoto van m'n presente piemel, maar die is minder enthousiast van dit idee. De lul. Enfin, heb je eventueel interesse dan hoor ik dat graag.  
gisteren
Single man 63 jaar Antwerpen - Westerlo
Sexdate
Single zoekt jonge meid voor regelmatig contact...  
Flor 51 jaar West-Vlaanderen - Ichtegem 0478459793
Fwb we zien wel
Juffrouw of dame die single of getrouwd is liefst tussen 30 en 55 hygiënisch en mag geschoren zijn.lengte of gewicht is niet een must om te vermelden liefst wel foto.eens contackt zien we wel hoe we verder afspreken.  

Fwb we zien wel
hendrik 51 jaar Vlaams-Brabant - Lubbeek
Leuke momenten, Quality , MeTime
Zin in huidcontact, niet alleen zijn, buiten komen,privé zwemmen, leuke Resto, fijne momenten beleven ?? Buiten de lijntjes kleuren ??, Jij bent een Slanke tot magere verzorgde vrouw die graag leeft. Je wil je grenzen verkennen, verleggen. Je bent single, OF NIET , je hebt wel nood aan genegenheid, aan Quality, Me time. Je Leeftijd circa tussen de 28 en de 50. Ik ben net vijftig, Single, hoger opgeleid, zakenman, Zeer relax,niet roker, tof in omgang,sportief,1.88 groot, 87kg, savoir vivre,humor,klasse, opvoeding, hygiene & respekt. Ik heb ervaring,weet hoe fijne momenten te beleven en veel is bespreekbaar.Graag spreek ik met je af om kennis te maken en indien het klikt te genieten. Regio is minder belangrijk daar ik wekelijks in Leuven en Knokke verblijf en zodoende langs Antwerpen , Gent, Brugge, Brussel, Tienen en Genk langskom. Graag foto, discretie gegarandeerd !  

Leuke momenten, Quality , MeTime
gisteren
Discreet 41 jaar Antwerpen - Bonheiden
Ontsnappen uit de rush
Hallootjes, Heb jij ook zo een druk leven? Misschien single of niet single? Wat maakt het uit. Ook zin in iets spannends/stouts/gewaagd? Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? Geen verplichtingen of verantwoording. Zin om mee op dit spannend avontuur te gaan met een leuke kerel? Ik ben een niet onaardige mooie man van begin 40. Zeer discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan laat je maar iets weten.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10