Zoeken naar word je

Uw zoekactie voor word je leverde 61 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Eddy/Erika 64 jaar Antwerpen - Antwerpen
Gewillige sissy boy
Hey, Ben een slanke oudere verzorgde bi cd die een fantasie heeft om gebruikt te worden. In mijn fantasie word ik gebruikt door u, man(nen) – vrouw(en), shemale die ongeremd(?) hun meest geile fantasieën, perversie en fetisj op mij uitvoeren en zo mijn wens als sissy boy laten uitkomen. Als u meer over mij wilt weten, stuur mij een mailtje en dan kunnen we kennis maken en onze wensen/voorkeuren vertellen. Een gewone foto van u zou leuk zijn en die behandel ik zeer respectvol. Elke reactie krijgt een antwoord. Ben van Antwerpen. Lieve groetjes, Erika Hey, Am a slim bi man (63), living in Antwerp, who has a fantasy of being used. In my imagination I am used by you, man(s),lady’s who uninhibitedly perform their fantasies, perversion and fetish on me (no too painful states) and thus make my wish as a sissy boy come true. I'm not looking for a permanent relationship with you. Every reaction, even negative ones, gets an answer. Sorry for mine English writing. Regar  

Gewillige sissy boy
12 dagen
Wim 44 jaar Antwerpen - Mechelen
Hetero, gehuwd, kids maar nieuwschierig...wie
Beste knappe mannelijk hetero wilt eens graag bij een bi of gay thuis zijn, die zich uitkleed en met zijn pik of kontje speeld. Ik denk dat ik hier van geil word, en misschien mee wil spelen. Regio mechelen.  
Jeje 53 jaar Antwerpen - Boom
Zoek oudere Top man
Bestaat hij de oudere goed geschapen wat dominante Top man die SiSi onderdanige bot wil en kan ( ergens ) ontvangen. Ik fantaseer om mij onderdanig aan te bieden voor gebruik aan oudere Top man liefst wat dominant. Ik date zelden, zoek liefst iets voor regelmatig en iemand die zoals ik eerlijk, niet fake en discreet is. Laat snel weten dat je mijn onderdanige mond, tong en kont-kut wil gebruiken , liefst ben en word ik je vaste teef en slet. Een foto en je stats aub vermelden  

Zoek oudere Top man
13 dagen
bi sletje 42 jaar Vlaams-Brabant - Holsbeek
bi speeltje zkt 60+
Die kunnen ontvangen zet me naakt in de zetel geile sexfilm op betast en bespeel me tepelplay,geile taal dat ik uw sletje word,tongen pijpen rim mijn maagdelijk kontje en neem me lekker. bondage en sm spelletjes naakt aan de halsband neemje me mee na geile plekken.Foto's film maken me voor cam zetten en aanbieden als sexspeeltje voor 60+ enz41/182/65/15*4  
15 dagen
Horny 25 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Horny boy
Wie heeft er zin om gepijpt te worden. Ontvangen kan ik niet maar kan me wel verplaatsen. Zend je leeftijd door en waar je kan ontvangen en wie weet word je straks lekker gepijpt door mij.  
15 dagen
Sletje 35 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geille centjes of zusje
Ben kinky bott sletje die graag Leder laarzen draagt en string lekker pijpen, tongen en word natuurlijk graag heerlijk genomen ook.opzoek naar geille zisjes Zusjes ook welkom om samen aan te kleden en me lekker samen mooi op te maken.Enkel reactie met foto bij klik foto van mij en spreken we samen af . Ontvang discreet zonder foto geen reactie.wie weet genieten we samen.  
15 dagen
Luc 50 jaar Antwerpen - Mechelen
Stevige onderdanige kinky bottem zoekt dominante kinky top die kan ontvangen
Onderdanige kinky zaad en plasslet, 1m83,98, gbbs zoekt een vaste dominante kinky top die kan ontvangen Ik word graag gedwongen te likken en te sikken van zaad en plas. Wordt graag langdurig geneukt in mijn mond in verschillende standen al dan niet gebonden. Ik zoek een vaste dominante top die kan ontvangen.  
16 dagen
Jan 44 jaar Antwerpen - Geel
Onervaren man
Ik ben een getrouwde hetero man. Maar ik wil heel graag eens ervaren hoe het is om een andere man af te trekken en te pijpen. En als het klikt om me te laten neuken. Ik zoek een oudere man. 65j en ouder. Hoe ouder hoe liever eigenlijk. Ik kan niet ontvangen. Wel verplaatsten. Ik doe geen buitendate. Wie. Leert me Het genot van man man sex. 2 tops mogen ook reageren die mij als hun sletje willen. Bij klik zoek ik voor vaker. Mijn stats zijn 44j. 192 lang. 92 kg. 18 cm En anaal maagd. Wie word mijn eerste. Ik reageer alleen op degene die pik en lichaam Foto meesturen vanwege teveel fake  
Horny_bi 38 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Bottom op zoek naar top
Welke top heeft zin om vanavond nog zalig te genieten? Ik ben 38 jarige bottom. Mooi hygďenisch verzorgt met een paal van 18x5 cm en een kontje die graag diep word verwent. Wie heeft er zin? liefst uit de buurt! Kleur, oriëntatie... het maakt mij niets uit zolang je maar Net als ik respect en hygiëne het belangrijkste vind!  

Bottom op zoek naar top
17 dagen
Jo 55 jaar Limburg - Diepenbeek
Op zoek naar gay koppel
Misschien is dit als het zoeken naar een naald in een hooiberg maar is er hier een echt gay koppel, geen singles, waarmee ik een geile BARE date zou kunnen beleven en elkaar zonder condoom pijpen en neuken? Ik ben intiem geschoren en dat zoek ik dan ook. Hou niet van kussen en masseren enzo, enkel pijpen en neuken en als het kan word ik graag volgespoten door 2 lekkere pikken. Wil zelf ook wel neuken en spuiten indien gewenst. GEEN interesse in mensen die willen meedoen ed!  
  1   2   3   4   5   6   7