Zoeken naar voor jouw vrouw

Uw zoekactie voor voor jouw vrouw leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Piet 48 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Durven genieten en aangename verdienste
Bent u die jonge vrouw in een saaie relatie op zoek naar aandacht, nieuwe seksprikkels, spanning en avontuur in een discrete exclusieve vriendschap. Seks met fantasie, zonder extremen. Geen halve dag sessies maar korte dates op hotel.u bent jonger dan ik en hebt geen probleem met rijpere ervaren man. Ik ben een slanke gesteriliseerde ervaren man. Zeer hygienisch, niet roker die ervan geniet uw te laten genieten. Belangstelling? Stel uw uitvoerig voor en vertel mij waarom ik voor u moet kiezen.Check zeker ook uw spam voor mijn antwoord.  
Mark 39 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Pijpdate - 150 euro / vluggertje - 250 euro
Hey, Ben een 39 jarige man uit regio Halle. Zoek een vrouw die openstaat voor een pijpdate (150 euro) of vluggertje (250euro). Dit kan zowel bij me thuis als in de wagen of in de natuur. Spreekt jou dit aan? Mail me gerust. Liefs Mark  
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile date
Ik ben gewone vrouw geen prof en zoek geile date ik kom naar je toe hotel of bij je thuis 150 voor 1 uurtje alleen concrete voorstellen van respectfulle mannen geen fotojagers en fakers gelieve zich te omthouden!!  
Jason 40 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Jason
Ben gescheiden man die graag nog eens een slank meisje/vrouw wil knuffelen en overal likken en strelen, penetratie moet niet, me wel klaartrekken of pijpen op het einde, ik zoek ongeveer voor een half uurke, ik ontvang thuis, prijs is overeen te komen, laat gerust iets weten als je interesse hebt.  

Jason
Frank 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
500€ voor leuke vrouw
Dag dames ik ben singel man van 38j normaal postuur netjes en verzorgd Na hele tijd singel te zijn ben ik opzoek naar leuke vrouw Ik wil jou massage geven met massage olie en een leuke spannende en geile date beleven geen rare of extremen dingen samen genieten En wie weet bij leuke klik kan dit regelmatig  
Alleenstaande 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Even alles goed doorlezen...
Als alleenstaande ben ik in eerste instantie geinteresseerd in een leuke sexdate. Daarvoor dient tenslotte deze site... Ik verkies een jonge vrouw, die net als ik niet gebonden is. Maximum 35j. Ik heb geen taboes maar zou al best tevreden zijn met een uurtje wederzijds verwennenerij. Waar ik eigenlijk op hoop is iemand te vinden waarbij ik me goed voel en die het ook fijn zou vinden om behalve seks ook andere leuke dingen samen te doen. We zien wel wat dat kan betekenen. Niets moet, geen verplichtingen, alles kan. Zolang we er ons allebei goed bij voelen. Maar zoals gezegd: laat ons beginnen met een uurtje betaalde seks op mijn appartement en dan zien we wel hoe we er ons bij voelen. Graag eerlijke reacties met foto. Alvast van harte dank.  
Mark 39 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Pijpdate - 150 euro / vluggertje - 250 euro
Hey, Ben een 39 jarige man uit regio Halle. Zoek een vrouw die openstaat voor een pijpdate (150 euro) of vluggertje (250euro). Dit kan zowel bij me thuis als in de wagen of in de natuur. Spreekt jou dit aan? Mail me gerust. Liefs Mark  
Robbe 36 jaar West-Vlaanderen - Tielt
Ben jij de vrouw die ik zoek...?
Graag had ik deze avond mijn verjaardag met iemand erbij gevierd. Samen muziek luisteren,toffe gesprekken,een of ander spelletje.... als het maar fijn is voor beidde. Het mag ook eens iets anders dan anders zijn. Zelf ben ik iemand ruimdenkend, sportief,vrolijk en grappig met het juiste respect. Lijkt dit je iets? Dan hoor ik je graag.  

Ben jij de vrouw die ik zoek...?
T-sex 56 jaar Antwerpen - Turnhout
fatsoendelijke vrouw gezocht
ik man 100 % hetero en op zoek naar een vrouw om elkaar regelmatig te ontmoeten ,geen veelneukers, profs of semi profs ,of geldzoekers, uiteraard heb je geen SOA , je bent een slank gebouwde ,eerlijke en hygiënische vrouw (uiteraard best knap )rond de 30 om samen leuke dingen te doen ,geen intiem ,alleen orale sex ,zowel geven als krijgen ,ik hou van beffen ,en goed gepijpt worden (zonder condoom ),ik ben zelf super in beffen, geen extremen , iemand die niet voor het geld doet maar ook zelf wil genieten ,iemand die niet continu op de klok zit te kijken ,mijn IQ en EQ zijn in evenwicht ,ik ben ongebonden en verzorgd en ontvang je bij mij thuis in penthouse ,ik ben normaal gebouwd 1.80 m groot 79 kg ,normaal geschapen ik heb geen baard, bril of snor ;hyg. bijgeshoren, graag een reactie met (een) recente foto(‘s) ,nadien krijg je mijn foto , 150 € ,ik woon in het Turnhoutse. Iemand die ook hoopt dat er misschien meer in zit .Hier gaat zeker niemand op reageren but you never kn  
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile date
Ik ben gewone vrouw geen prof en zoek geile date ik kom naar je toe hotel of bij je thuis 150 voor 1 uurtje alleen concrete voorstellen van respectfulle mannen geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10