Zoeken naar voor jouw vrouw

Uw zoekactie voor voor jouw vrouw leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mr. D. 50 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Onderdanige vrouw gezocht
Hallo, ik ben hier op zoek naar een onderdanige vrouw om mee te nemen op vakantie in de maand augustus. Wie wil mee? Laat het me snel weten. Grtz.  
Meester M 55 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Master M
Ik strenge maar correcte ervaren meester,( 55j), zoek nieuwe sub vrouw , 18-60j. Sleutelwoorden zijn : taboeloze ingesteldheid, rollenspel, tepel en schaamlipklemmen, dildo penetratie foto/video,( anoniem) en sliploos op stap gaan . Enkel ernstige reacties en enig niveau.  
DURON 50 jaar Limburg - Maasmechelen
een onverzadigbaar sletje gezocht.
Ben jij die onverzadigbare vrouw die nooit genoeg kan krijgen en meerdere orgasmen na elkaar kan krijgen. Jij bent een onderdanige vrouw, kunt je orgasme uitstellen tot ik je de goedkeuring geef. Je bent niet vies om te experimenteren en houdt van kinky seks. Je wordt vastgebonden, weerloos lig je daar terwijl ik met je kutje speel tot je niet meer kunt maar van ophouden is geen spraken. Ik mag je in al je gaatjes nemen en je smeekt naar meer. Ben jij deze vurige vrouw of je bent misschien een muurbloempje met deze verlangens, aarzel dan niet om op deze add te antwoord. Ouderdom en uiterlijk zijn van geen belang. Van uiterst belang zijn hygiëne en discretie. Stel je even voor en snoetje en nr altijd welkom.  
Sir Philip 47 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
D(m) op zoek naar ...
Zoals zovelen hier op zoek naar …, maar laat mij beginnen met wat ik niet zoek: One night stands, seks dates en onmiddellijk spel/seks contact. Wat zoek ik dan wel: Een leuke onderdanige vrouw, die wil de tijd nemen om elkaar eerst te leren kennen, dit kan eerst online daarna gevolgd door een RL ontmoeting met een drankje en een hapje, etentje. Eens er connectie is kan er dan meer. Over mij: Dominant, gelukkig getrouwd, mijn v is ook mijn sub (TPE). Ik hou ervan om te domineren, te pijnigen en te vernederen, maar ook van te knuffelen en zorg te dragen en dat ook op beeld vast te leggen. Ik ben een roker (ja jammer, maar misschien heb je wel een rook fetish) Over jou: Onderdanig of switch. Leeftijd tussen de 30 en 45 jaar (+-), single of met medeweten van je partner. Als je bi bent, maar hoeft niet, zou dit leuk meegenomen zijn zodat er misschien mettertijd ook een spel met drie kan gebeuren. Je bent uit de omgeving van West-Vlaanderen. Limieten: naalden en scat. Liefs, Sir Philip  
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN VROUW , BLANK, AZIATISCH OF ZWART VOOR RELATIE MAAR DIE OOK SEX SLAVIN IS VAN MIJ
Ben die fakers kotsbeu, gelieve zich te onthouden! Zoek een vrouw, Blank, Aziatisch of Zwart 20j-65j voor relatie! Samen gaan wandelen, iets drinken, eten, over alles praten zonder taboes, erotiek! Maar...ook mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! Dan kan zeker samenwonen! Dit is een serieuze advertentie! Zodus...ik wil GEEN FAKERS!  
Meester D 50 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Slavin gezocht
Hallo, Ik ben een zeer verzorgde Dominante,man van 51 jaar en zoek via deze weg een vrouw/slavin,al dan niet met ervaring en leeftijd onbelangrijk,die regelmatig kan afspreken of eventueel inwonen. U wordt gebruikt voor alle taken die bij een slavin horen,wordt beloond/gestraft waar nodig. Alles met wederzijds respect. Uiteraard wordt op voorhand alles besproken wat Uw grenzen en wensen zijn en toetsen W/we deze dan aan Mijn wensen. u kan uiteraard achteraf ook nog grenzen aangeven en deze worden dan zeker gerespecteerd,echter is het toch de bedoeling dat er iets mogelijk is…het blijft een Meester/slavin relatie (met de nodige liefde) Sta je open voor een soort 24/7 met het nodige respect en de nodige vrijheid (indien gewenst) neem dan zeker contact op met een duidelijke motivatie waarom u de juiste slavin zou zijn,een foto en reeds kort wat mogelijk is en wat uw grenzen zijn. Groeten en hopelijk tot gauw, Meester D  
10 dagen
Kurt 54 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zin om te likken
Ik heb ongelofelijk veel zin om eens goed een poesje klaar te likken. Is er hier een vrouw die wil genieten. Kom gerust eens langs of ik bij U. Ben een zeer verzorgde man1.80m 72kg groene ogen en kort bruin haar xl geen roker.  
10 dagen
No limits 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Onderdanige taboeloze geile slavin/slet gezocht voor deze namiddag of deze avond/nacht
Ben jij een onderdanige taboeloze geile sub/slavin/slet? Hou je van taboeloos geil en all the way te genieten zonder taboes en no limits? Extreem en hardcore? Uit Aalst of hele korte regio én kunnen we afspreken bij jou thuis? Of kan je heel eenvoudig verplaatsen naar Aalst? Bij klik kan dit op vaste en regelmatige basis. Vaginaal, anaal, fisten, rimmen, fetishen, keuring, slaan, deeptroath, plas, schaamlippen rekken, pijn, keelneuken, pervers en veel veel meer mogelijk.. Interesse? Mail me met jou looks, leeftijd, regio, foto. Alsook extra info over jou kicks en fantasieën en eventuele no go's. Alles steeds met goeie afspraken vooraf en tijdens met een codewoord. Koppels mogen ook reageren maar man blijft passief toekijken hoe zijn vrouw all the way gaat. 200% no fake en real en discreet hier, idem ook gevraagd. Op zoek voor nu overdag of deze avond/nacht. Later deze week kan ook.  
10 dagen
james 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Opzoek naar een dominante dame
Opzoek naar een dominante Dame Beste, ik ben een slank gebouwde, onderdanige man en ik ben al heel lang opzoek naar een dominante vrouw waarmee ik mijn onderndanige gevoelens kan ervaren. tot nu toe heb ik hier enkel nog maar kunnen over fantaseren. ik ben 1m70, 63kg en 19cm geschapen. Ik Sta voor heel veel open, mijn fantasie gaat van edging en milking, tot bondage, tot strap-on en anal play, tot pussy-worship en plassex, ... vanalles is bespreekbaar, mijn enige no go's zijn poepsex en pijn. Ik wil vooral gebruikt worden voor uw genot.  
10 dagen
Kurt 54 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zware boezem gezocht
Ik ben een enorme liefhebber van grote zware borsten.is er een vrouw die zich aangesproken voelt en het toelaat om er eens aan te strelen en aan zuigen. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.ik kan ontvangen of verplaatsen ook s'avonds. Discretie is natuurlijk verzekerd.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10