Zoeken naar voor jouw vrouw

Uw zoekactie voor voor jouw vrouw leverde 53 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

14 dagen
J&K 35 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
Jong koppeltje zoekt extra vrouw
Hoi, We zoeken een vrouw die graag met ons een nog leukere tijd wilt beleven. Zij wilt graag een bi kant ontdekken (geen verplichting natuurlijk) of gewoon meegenieten. Hij wilt graag zien hoe zijn vrouwtje geniet van haar eerst ervaring en mogelijks ook samen mee genieten. lijkt je dit wat mag je ons altijd contacteren.  
15 dagen
tweeopzoek 51 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
een leuke kennismaking
Wij zijn totaal onervaren koppel. V 47 en m52. Op zoek naar een vrouw om een leuke kennismaking te maken. Niet direct op seksuele vlak. Eerst elkaar leren kennen iets samen doen en sfeer opbouwen. Gewoon doen normaal zonder te zeggen ,,, hallo wij gaan kamer boeken....,,. Zijn hier nog vrouwen, die op deze manier willen ons leren kennen?  
M&L 43 jaar Limburg - Maasmechelen
zoeken bi-vrouw als speelkameraadje
We zijn een minnaarskoppel van 33v-48m en we zoeken een bi-dame die komt meespelen met ons. Niet alleen trio VVM, maar ook VV en VM. Alle remmen los en genieten. Aanstaande maandag 15 juli hebben we vrij van 's morgensvroeg. Welke ondeugende dame komt mee stoeien? Stuur je reactie met foto en we reageren z.s.m. Mannen en fakers, laat dit aan jullie voorbijgaan. Er volgt steeds een realitycheck. Zwoele zoen, M&L  

zoeken bi-vrouw als speelkameraadje
16 dagen
A + ? + C 43 jaar Oost-Vlaanderen - Zelzate
Surprise trio vrijdag avond 12/07
Mijn vriend heeft de fantasie van een trio. Nu wil ik hem de verrassing geven en hem laten verwennen door een andere vrouw in mijn bijzijn. Hij is 43j heel sportief en slank gebouwd, ik 39j volslank. Door medische redenen heb ik het gevoel dat ik hem niet altijd kan geven wat hij verlangt. Hopelijk vind ik hier een vrouw van max 40j slank tot volslank dat ons kan bekoren. Enkel reacties met duidelijke foto krijgt reactie terug met foto van ons.  
16 dagen
karin 60 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
dame gezocht voor op vakantie
wij zijn een verzorgd koppel van vrouw 59 en man 63 die op zoek zijn naar een lieve en leuke dame die onder het motto FWB graag met ons komt genieten van zon en zee aan de kust.wij bieden jou een overnachting aan bij ons in ons appartement.we zouden dan samen kunnen genieten van een massage naar ons of naar jou,strelen en knuffelen of meer, maar steeds in onderling overleg.mischien kan er later vriendschap uit groeien. jou vormen en leeftijd zijn van geen belang,als je maar positief in het leven staat. man is sportief,vrouw heeft enkele ronde vormen en grote mooie borsten,maar alles werkt nog steeds.als dit jou aanspreekt laat dan vlug iets weten.groetjes  
17 dagen
Etie 63 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
Koppel om te stoeien met 2 of 3
Ben de mannelijke helft van een koppel en zouden graag een vrouw willen vinden voor FWB met de man, dit met akkoord van de vrouwelijk helft. Misschien is ze later wel te verleiden om mee te doen. Zijn zelf een slank tot normaal gebouwd koppel, niet rokers, die kunnen ontvangen en verplaatsen. Graag iemand die ook slank tot normaal gebouwd is om een mooie vriendschap mee op te bouwen. Een koppel mag ook reageren om hetzelfde te beleven maar dan met drie zonder jaloerse gedachten. Wij kijken uit naar jullie bericht, liefst een beetje onderbouwd.  
17 dagen
Jong stel 34 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Wij zk ervaren vrouwelijk piercing zetter
Wij zijn jong stel,waar van de vrouw graag piercing wil laten zetten in haar clitoris & lipjes. Wij zouden graag ervaren vrouwelijk piercing zetten vinden. Die dus ervaren is,sterieel werk. En die zou de vrouwen willen eventueel penetren om haar te laten ontspannen. Ben jij dit of ken je iemand die ons wil helpen,stuur gerust Mail. Wij zoeken geen man,ook niet bij het plaatsen. Enkel een vrouw!!  
18 dagen
tweeopzoek 51 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
op zoek naar een vrouw
Wij zijn een koppel. v 47 en man 52. Beide slang en verzorgd. Op zoek naar een leuke vrouw en wat erotiek bij de juiste klik. Geen ervaring. Het is moeilijk om zo vrouw te vinden. Maar wij blijven zoeken. Groetjes  
19 dagen
Koppelke 33 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Vrouw gezocht voor trio met koppel
Hey meiden wij zijn opzoek naar meiske/vrouw voor trio Wij zijn v32 m34 zoeken dus vrouw voor verwennen zowel man als vrouw natuurlijk zal jij ook verwend worden. Vrouw is bischierig Veel kan niks moet.. Intresse stuur ons gerust  
22 dagen
Alexennaomi 35 jaar Antwerpen - Westerlo
Koppel zoekt vrouw voor contact
Koppel (m35 en v24) zoeken vrouw voor leuke avond! Zij is ook bi. Heb je interesse, stuur dan zeker berichtje. Foto hoeft niet bij eerste contact. Wij kunnen ontvangen en verplaatsen.  
  1   2   3   4   5   6