Zoeken naar voor jouw vrouw

Uw zoekactie voor voor jouw vrouw leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jongeman 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Benieuwd
Hoi, jonge man hier van 29, ik ben sinds dit jaar afgestudeerd. Woon in Gent en kan verplaatsen. Heb een relatie gehad en nu single. Ik ben zelf geen swinger ofzo, eerder iemand die je hier niet zou verwachten. Maar ik heb wel een enorme fantasie om eens met een koppel/vrouw af te spreken. Ik ben op zoek naar een vrouw tussen 25-45, type brave echtgenote of voorbeeldige moeder. Iemand die ook niet huis is in deze wereld en liefst weinig ervaring heeft. Graag normale mensen dus, zou fijn zijn ook over iets anders kunnen praten, in ontspannen sfeer en zo eerst wat kennis te maken. Uiterlijk is van weinig belang, respect, hygiëne en vooral een positieve mindset wel. Ik ben zelf normaal gebouwd en redelijk sportief. Niks moet, alles is bespreekbaar. foto mag maar hoeft niet. Het zou handig zijn als jullie kunnen ontvangen in de regio Gent. Fantasie van mij is dat ik kom oppassen op jullie kinderen en we daarna iets spannends doen.  
Wandelaar 42 jaar Limburg - Lummen
Vanavond wandelen
Is er koppel dat deze middag/avond gaat wandelen en er een spannende wandeling van wil maken. Ik wil graag een handje geholpen door een zachte hand van een vrouw. Plaats om te wandelen is van geen belang. Dus zeg maar waar en hoelaat.  
Didier 59 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Zaterdag..
Hallo, ik ben een verzorgde vijftiger, intiem kaal geschoren. Ik ben op zoek naar een tof koppel om nu zaterdag een leuke namiddag en/of avond mee te beleven. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Leeftijd en uiterlijk zijn niet van belang, hygiëne en discretie wel... Ik ben vooral vrouwgericht maar mét een bikantje. Als je je fantasie in vervulling wil laten gaan, twijfel dan niet me te contacteren.  
Pure lust 49 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Welke man/cuck verrast zijn vrouw met een geil bezoekje?
Via deze weg en op aanvraag van een bevriend (cuckold)koppel ben ik op zoek naar een ruimdenkend koppel waarvan de man graag/enkel toekijkt/cuckoldkoppel. Ik nodig jullie graag uit bij mij thuis of op hotelkamer. Scenario: de 2 mannen kijken toe hoe hun vrouwen uitgebreid/ongeremd verwend/geneukt worden (samen en/of om beurt). Pluspunt, maar geen vereiste, is als de vrouw bi is (dan kan ook v-v). Ikzelf ben een no nonsense hetero man, m80, verzorgd en slank, groot/fors geschapen.  
Bart 42 jaar Antwerpen - Putte
Een mogelijke discrete vriend aan huis voor jullie als koppel?
Als niet single man kom ik niet aan mijn behoeften. Hierdoor kwam ik op het idee om een discreet koppel te zoeken om hete en spannende momenten te beleven. De vrouw een huisvrouw/hotwife die dat gewillig is en veel honger heeft. De man die het ook opwindend vind om haar bezig te zien met een andere man maar ook graag meedoet met zijn drietjes. Dit discreet en in een vriendschappelijk band zodat er een vertrouwens band/klik ontstaat maar toch die afwisseling en spannende ondeugende momenten in je leven hebt. Zijn jullie hiervoor te vinden? Stuur een mailtje met een omschrijving van jullie en wat jullie in gedachten hadden? Dan kunnen we hierop verder bouwen om te kijken of het iets kan worden. ;)  
Wandelaar 42 jaar Limburg - HASSELT
Spannende wandeling
Is er koppel dat deze middag/avond gaat wandelen en er een spannende wandeling van wil maken. Ik wil graag een handje geholpen door een zachte hand van een vrouw. Plaats om te wandelen is van geen belang. Dus zeg maar waar en hoelaat.  
Cuck 44 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Cuck
Cuck zoekt vrouw van koppel die de sleutel wil beheren.. ik; 1.90m, normaal gebouwd, hetero, blauw groene ogen, donker haar, Vlaams . Trefwoorden; toekijken ,vastgebonden, onderdanig, gehoorzaam, massage, opdrachten, bediening, facesitting enkel met volle poes . interesse meer info ?graag een seintje  

Cuck
verwenner 49 jaar Antwerpen - Antwerpen
op zoek naar bi koppel
Welke vrouw ziet haar man graag oraal verwent worden?  
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Naakt buiten in de natuur nu?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt in de natuur en bijv sensuele massage? En/of een sliploze wandeling op een stil plekje bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens niet ver van Maaseik. Ik ben een lange, lieve, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Misschien deze maandag al? Direct en snel contact kan ook via Kik app of Skype  

Naakt buiten in de natuur nu?
Daan 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Benieuwd naar jullie...
Dag openminded koppel, graag leer ik een koppel kennen dat mijn fantasie prikkelend vindt. Benieuwd? Wel, graag had ik een koppel ontmoet waarbij de dame van het koppel (online) naughty fun mag beleven met een andere man. Dit natuurlijk met medeweten van de man, die er eigenlijk wel van geniet dat zijn vrouw heerlijk geniet van en met een andere man. In eerste instantie online en daarna zien we wel waartoe het eventueel kan leiden (zeker geen must). Ikzelf ben een correcte, respectvolle, discrete veertiger. Groot van gestalte, normaal gebouwd, hoger opgeleid. Graag geef ik ook mee dat het mijn bedoeling is om samen te genieten, te fantaseren, elkaar te teasen... niet alles van 1 kant hoor. Er staat geen foto in de advertentie wegens te veel negatieve (lees: fakers) ervaringen. Hopelijk ben jij / zijn jullie real bij een reactie. Nu wel al heerlijke xxx voor haar, van mij, Daan  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10