Zoeken naar voor jouw vrouw

Uw zoekactie voor voor jouw vrouw leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mich 70 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
Buitensex
Ik, nette, goed uitziende man, 70J , 1.82m, 99kg, niet vrij, zoek een leuk koppel (dame alleen ook welkom) die als het weer het toelaat samen met mij overdag een (bos)wandeling willen maken. Vrouw is sliploos en in losse kledij en buiten zicht laat ze zich graag bekijken, betasten en word beetje bij beetje gekeurd en uiteindelijk klaargevingerd (G-spot stimulatie). Man geniet van het toekijken (andere mogelijkheden/opdrachtjes te bespreken). Indien het klikt kunnen we vrijblijvend af en toe overdag eens afspreken en genieten van deze (of andere) ervaring (ruimte en respect voor jullie eigen fantasietjes). Jullie zijn aangenaam gezelschap, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Hygiene en discretie zijn een absolute noodzaak. Je woont in Roosdaal of omgeving. Als het kan, reactie met fotootje. Meer info na jullie eerste reactie.Tot snel. Fakers niet welkom.  
Boy 24 jaar Antwerpen - Putte
Jonge gast zoekt ervaring
Hey allemaal, leuk dat je mijn advertentie leest. Ik ben een jonge gast en ben op zoek naar een koppel/vrouw die mij wat meer dingen kan doen leren. Na een lange relatie, de enige persoon waar ik sex mee heb gehad, zou ik graag wat nieuwe dingen willen ontdekken.ik ben een normaal gebouwde gast, discreet en heel hygiënisch. Ben jij/zijn jullie de persoon die mijn mentor willen zijn en jullier ervaringen met mij willen delen? Ik hoor het graag.  

Jonge gast zoekt ervaring
Your man 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Oh bi the way....
Hi daar...ik ben die kerel die je zocht: iemand die je graag helpt om je vrouw te laten kronkelen van genot, en intussen ook jouw paal extra attentie geeft. Dat laatste is eigenlijk nieuw voor mij, maar geen nood: ik leer snel. Zin in onversneden ongeremde ongetemde triofun? Wacht niet langer en stuur me: deze zeer verzorgde, grote, sportieve, goedgeschapen kerel van 44 stuurt jullie zeker een berichtje terug. Zelf uit het Antwerpse, dus lichte voorkeur voor mensen die niet al te ver uit de buurt zitten: dat spreekt makkelijker af. Tot liks...you won't regret x  

Oh bi the way....
Bart 42 jaar Antwerpen - Putte
Een mogelijke discrete vriend aan huis voor jullie als koppel?
Als niet single man kom ik niet aan mijn behoeften. Hierdoor kwam ik op het idee om een discreet koppel te zoeken om hete en spannende momenten te beleven. De vrouw een huisvrouw/hotwife die dat gewillig is en veel honger heeft. De man die het ook opwindend vind om haar bezig te zien met een andere man maar ook graag meedoet met zijn drietjes. Dit discreet en in een vriendschappelijk band zodat er een vertrouwens band/klik ontstaat maar toch die afwisseling en spannende ondeugende momenten in je leven hebt. Zijn jullie hiervoor te vinden? Stuur een mailtje met een omschrijving van jullie en wat jullie in gedachten hadden? Dan kunnen we hierop verder bouwen om te kijken of het iets kan worden. ;)  
Sten 32 jaar Limburg - Sittard-Geleen
Ouder bi-koppel gezocht met eigen camper hele maand september vrij
Hoi hoi, ik ben Sten 27 jarige Nederlandse jongenman. Lang slank en goed geschapen. Ik ben opzoek naar een geile (trio) date met een bi stel of vrouw. Ik ben versa bi. Hygiëne en discretie zijn een pre. Bij interesse hoor ik het graag en kunnen we verdere afspraken maken en evt nog wat foto's delen. Hopelijk tot snel X sten  
Fileberke 42 jaar Limburg - HASSELT
Spannende wandeling Schulensmeer of herckenrode
Is er een vrouw of koppel dat vanavond gaat wandelen aan schulensmeer of herckenrode. Ik wil me laten aftrekken door een zachte hand van een geile dame.  
Kevin 30 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Zeer openminded man van 29 zoekt een leuke date
Hey Ik ben Kevin , Een leuke vlotte man van Erpe-mere ,29 jaar oud. Ik kan vlot verplaatsen . Ik sta open voor zowat elk voorstel van jullie! Ik ben normaal gebouwd en full bi. mij aftrekken terwijl jullie kijken , de man pijpen terwijl vrouw kijkt, jullie slaafje zijn, quattro, haar heel lang diep beffen, fetisjes,.... En nog zoveel meer! stuur gerust jullie fantasie of voorstel door. Ook een zeer specifiekl mag zeker. Ik heb veel leuke fetisj , gaande van een voetfetisj tot sm, maar ook bekeken worden tot bekijken. Alles kan en mag niets moet? Zowel eenmalig als vast is welkom!  
Hans 44 jaar Antwerpen - Lier
Op zoek naar een leuke date en potentieel vaste fwb
Ik ben M44-1m80-90kg-19 en netjes geschoren. Welke lieve dame (single of deel van een koppel) heeft zin in een leuke date? Als de klik goed zit, kan en mag dit uitgroeien tot een vaste fwb MET medeweten en goedkeuring van mijn vrouw. Graag reactie met foto (niet naakt)  

Op zoek naar een leuke date en potentieel vaste fwb
Bart 42 jaar Limburg - HASSELT
Groot geschapen man zoekt
Ik zoek een vrouw van een koppel die (voor de 1e maal) sex met een groot geschapen man wil. Ik zorg voor een lekker voor- en hoofdspel en lever je (uiteindelijk) diepe penetratie en pittige stootkracht. Verder ben ik een vólhouder en kan ik eventjes doorgaan! Jij bent een nieuwsgierige jonge meid, of een milf/rijpe vrouw die eens een grote pik wil proberen... Ik heb zin in een geile date! Jij ook?!  

Groot geschapen man zoekt
Kurt 52 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zware boezem gezocht
Ik ben dus opzoek naar een vrouw met zware borsten. En het toelaat om er eens aan te strelen en aan zuigen. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.ik kan ontvangen of verplaatsen ook s'avonds. Discretie is natuurlijk verzekerd.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10