Zoeken naar voor jouw vrouw

Uw zoekactie voor voor jouw vrouw leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Durver 53 jaar Vlaams-Brabant - Lennik
Bi man zoekt koppel
Bi man zoekt koppel man vrouw / man man 50 182 80 stevige paal kan verplaatsen niet ontvangen  
Masseur 33 jaar Antwerpen - Borsbeek
VANAVOND !! LUXE MASSAGE
Ik geef graag een luxe massage met mijn grote handen . Welke man kijkt eens graag toe hoe ik zijn vrouw masseer !! Je kijkt met drankje in je hand hoe je vrouw zal genieten van mijn warme grote handen . Welke man heeft een vrouw met zeer mooi lichaam en wil haar gratis massage geven . Dit is voor de snelle beslissers !!! Tot vanavondů.  

VANAVOND !! LUXE MASSAGE
Stoute fantasie 56 jaar Limburg - Alken
Stoute fantasie
Fantaseer jij ook over verleiding van jouw dame, met of zonder haar medeweten? Wil jij als man je vrouw zien (meedoen kan ook)verleiden, heel secuur en spannend? Ik zoek een tof koppel om jullie stoute dromen (en de mijne) waar te maken. Als ervaren masseur met een echte praktijk wil ik jullie graag ontvangen. Op voorhand samen met de man werk ik een scenario uit hoe wij dit aanpakken. Van softe verleidingsmassage met intieme aanrakingen tot wat meer pit en zelfs iets meer kinky, soft bondage....kan allemaal. Niets moet, veel kan maar altijd in overleg. Soft bi kan ook ge´ntegreerd worden. Kernwoorden: respect, geen financiële bedoelingen, hygiëne, discretie en nakomen van afspraken. Op verplaatsing kan ook. Ook toeristen koppel kan langs komen, of ik kom op hotel...MAILS MET VOLDOENDE CONCRETE INFO; WIE, WAT, WOONPLAATS, KRIJGEN ANTWOORD!  
Knipoog 44 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Durven springen? Mmmm
Getrouwde man op zoek naar getrouwd koppel of vrouw van getrouwd koppel. Welke vrouw heeft er zin om haar huwelijk een nieuwe wending te geven? Duiken we samen bed in en kijkt jouw man toe? Of spreken we met z'n twee af en sturen we hem foto's? Of zoek je een man voor een trio? Gaan we naar een club of een feestje. Twijfel? Stuur alvast een berichtje. Ik bijt niet (tenzij...). Nieuwsgierig naar jullie antwoord. Pieter (43, lekker, knap met hoekje af, vlotte babbel, hoger opgeleid, respectvol, in open relatie, gezonde goesting, open om te ontdekken)  

Durven springen? Mmmm
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een (gelegenheids) koppel dat een date, massage of een locatie zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man. Is er een gelegenheidskoppel uit de regio die discreet een locatie zoekt om af te spreken? Of een koppel dat eens wilt afspreken met een andere vrouw of koppel? Of gewoon een koppel die een man zoekt voor een massage of soft date? Alles eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
Luc 52 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Verzorgde sportieve man zoekt koppel.
Voor nu komende vrijdag zoek ik sportieve verzorgde man koppel waar de vrouw mag verwent worden( dit kan bijvoorbeeld dat de man des huizes niet kan of mag door omstandigheden),beginnende met massage en als er een klik is meer . Leeftijd niet van belang, ik ben hetero en hygiëne primeert.  
Klasse Man 37 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Zoek leuk koppel met rijpere klasse vrouw
Ben jij een zelfstandige rijpere vrouw die zich goed in haar vel voelt en graag zou genieten van een vaste (jongere) minnaar? Ben jij, haar echtgenoot die haar graag deelt en eventueel daarbij toekijkt? Lets talk 😉 Ik ben een verzorgde hoger opgeleide man van 37j uit regio Roeselare en ik zoek een leuk koppel van niveau dat een vaste huisvriend zoekt. Ik zoek geen allesneukers. Liefst mensen die ook open staan voor een fijne babbel, waar naast het seksuele ook een vriendschap kan groeien.  

Zoek leuk koppel met rijpere klasse vrouw
Papi 27 jaar Limburg - HASSELT
Wie zijn zeer geile knappe jonge vrouw of vriendin mag ik is lekker stevig verwennen.
Hey,ik ben een zeer sportieve goeduitziende getinte jm uit Limburg,ben zeer respectvol,verzorgd,discreet,zeer kieskeurig ,goed geschapen met een uitstekende uithoudingsvermogen.Heb ervaring als bull met koppels. Ben opzoek naar een geile cuckold/trio date met zeer knappe jonge geile koppels/vrouw.Ik kan enkel verplaatsen in de regio Limburg,Kempen.Indien mijn adv jullie aanspreekt,stuur gerust een mail met de nodige info,graag met foto erbij of gsmnr.Anders direct in prullenbak,aub geen fakers of fotojaggers!Wie  

Wie zijn zeer geile knappe jonge vrouw of vriendin mag ik is lekker stevig verwennen.
Philippe 32 jaar Antwerpen - Wilrijk
Iets nieuws
Kort over mij, ben 32, 1m90, knap, sportief, hoger opgeleid en vlotte babbel. Op zoek naar een nieuwe ervaring! Vind het leuk om nieuwe dingen/mensen te ontdekken. Wie doet een leuk voorstel? Vrouw of koppel? Een spannend gesprek of wat meer? Jonger of ouder? Met respect en enig niveau sta ik voor veel open! Hygiëne en discretie zijn vanzelfsprekend. Dit weekend nog geen plannen.Hopelijk tot snel! :)  
Ikke 53 jaar Limburg - Ham
Kijken
Bij welk koppel mag ik eens komen kijken? Indien jullie willen kan ik de man ook eens pijpen terwijl de vrouw mee kijkt of de vrouw bef terwijl de man kijkt. Leeftijd is niet belangrijk.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10