Zoeken naar voor jouw vrouw

Uw zoekactie voor voor jouw vrouw leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gilbeer 66 jaar Vlaams-Brabant - Asse
vanavond na 20:00 uur
Zoek voor vanavond een koppeltje (gehuwd, smenwonend, LAT) waarvan de man bi en top is (dus de neuker) en devrouw haar gezel aanspoort tot prestatie terwijl ik alles onderga en de vrouw eventueel oraal bevredig. Kan dus ontvangen, maar enkel vanavond vanaf 20:00 uur en na mailcontact (gilbeeradmailpuntcom).  
Dirk 59 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Erotische massages en meer ....
Hallo wil me toch es via deze weg es voorstellen en wie weet leer ik hier een leuk koppel kennen voor een hemelse erotische massage en meer,bij de erotische massage en dit met warme olie laat ik geen plekje onbenut en eens op temperatuur kan er heel wa meer tussen ons 3,alles mag niets moet maar onder het motto genieten van elkaar,ook zeker geen rap rap toestanden maar voor ons 3 hoogtepunten kunnen beleven,ben zelf 182 groot 80 kg normaal gebouwd lichaam geen tatoeages en piercings heel verzorgd wa zeker een must is bij het intiem zijn,goe geschapen en groot uithoudingsvermogen en da zou de vrouw zeker wel merken,ben single dus kan zeker bij me thuis en dit met hapje en drankje en de nodige erotiek,kan ook makelijk vrijmaken en verplaatsen,heel discreet en alles gebeurt in heel mooi en verzorgd kader.en wie weet bij goeie klik dit gebaseerd op regelmatige basis .is er een koppel dat tot die alles aangesproken voelt mag gerust iets nalaten en wie weet yot gauw .....  

Erotische massages en meer ....
Bigast 39 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Stomende trio
hi koppels, ik ben een 39 jarige niet onknappe kerel. Zelf hou ik enorm van het samenspel tussen 3 in een stomend trio. Wie heeft zin deze namiddag, avond of andere dag in de week om eens lekker te genieten ? Ik ben bi, dus veel kan. Vrouwgericht; cuckold, bi, ... noem maar op. Mijn gezichtsfoto stuur ik graag op als je interesse hebt. Ik verplaats en o ja ... 18 cm in de broek ;)  
Bull 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Bull op Gentse Feesten
Wie heeft zin in ongeremde plezier, prive tijdens de Gentse feesten? Eerst publiek feesten, dan geil prive feesten. Openminded respectvolle bull op zoek naar koppel(s) waar de vrouw(en) centraal staat. Helpt de koppel(s) in te wijden voor het verleggen van hun fantasieen, met optie voor dirtytalking en harde kinky cucking voor de advanced ones! Goede masseur die vrouw in geile mood brengt en geen klachten over ontvangen heeft. Sportief met uithoudingsvermogen om je lusten op uit te leven. Bull  

Bull op Gentse Feesten
Wesley 38 jaar Antwerpen - Zoersel
Ben opzoek naar een tof koppel vanuit de buurt
Ik ben op zoek naar een leuk koppel van uit de omgeving ik zou graag eens mee de vrouw willen verwennen op de manier dat jullie willen ben niet opdringerig en sta voor veel open ben zeer discreet en hygiëne is absoluut geboden ikzelf ben 38 jaar slank sportief gebouwd geen baard bril of snor intiem geschoren normaal geschapen m70 groot 62 kilo bruine ogen en een fris kaal geschoren hoofd zeer verzorgd verder drink en rook ik niet zou graag een leuk spontaan koppel leren kennen en met de juiste klik kan er zeer veel heb hier geen ervaring in maar ben nogal ruimdenkend ingesteld vragen of eventuele intresse hoor ik het graag (kan enkel op verplaatsing)Mvg wesley  
Bart 42 jaar Antwerpen - Putte
Een mogelijke discrete vriend aan huis voor jullie als koppel?
Als niet single man kom ik niet aan mijn behoeften. Hierdoor kwam ik op het idee om een discreet koppel te zoeken om hete en spannende momenten te beleven. De vrouw een huisvrouw/hotwife die dat gewillig is en veel honger heeft. De man die het ook opwindend vind om haar bezig te zien met een andere man maar ook graag meedoet met zijn drietjes. Dit discreet en in een vriendschappelijk band zodat er een vertrouwens band/klik ontstaat maar toch die afwisseling en spannende ondeugende momenten in je leven hebt. Zijn jullie hiervoor te vinden? Stuur een mailtje met een omschrijving van jullie en wat jullie in gedachten hadden? Dan kunnen we hierop verder bouwen om te kijken of het iets kan worden. ;)  
Stoute fantasie 56 jaar Limburg - HASSELT
Stoute fantasie
Fantaseer jij ook over verleiding van jouw dame, met haar medeweten, of toch alleszins open staan voor wat meer? Wil jij als man je vrouw zien (meedoen kan ook)verleiden, heel secuur en spannend? Ik zoek een tof koppel om jullie stoute dromen (en de mijne) waar te maken. Als ervaren masseur met een echte praktijk wil ik jullie graag ontmoeten. Op voorhand samen met de man werk ik een scenario uit hoe wij dit aanpakken. Van softe verleidingsmassage met intieme aanrakingen tot wat meer pit en zelfs iets meer kinky, soft bondage....kan allemaal. Niets moet, veel kan maar altijd in overleg. Soft bi kan ook geïntegreerd worden. Kernwoorden: respect, geen financiële bedoelingen, hygiëne, discretie en nakomen van afspraken. MAILS MET VOLDOENDE CONCRETE INFO: WIE, WAT, WOONPLAATS, KRIJGEN ANTWOORD  
benieuwd 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
wie zoekt...
Hoi, jonge man hier van 29, ik ben sinds vorig jaar afgestudeerd. Woon in Gent en kan verplaatsen. Heb een relatie gehad en nu single. Ik ben zelf geen swinger ofzo, eerder iemand die je hier niet zou verwachten. Maar ik heb wel een enorme fantasie om eens met een koppel/vrouw af te spreken. Ik ben op zoek naar een vrouw tussen 25-45, type brave echtgenote of voorbeeldige moeder. Iemand die ook niet huis is in deze wereld en liefst weinig ervaring heeft. Graag normale mensen dus, zou fijn zijn ook over iets anders kunnen praten, in ontspannen sfeer en zo eerst wat kennis te maken. Uiterlijk is van weinig belang, respect, hygiëne en vooral een positieve mindset wel. Ik ben zelf normaal gebouwd en redelijk sportief. Niks moet, alles is bespreekbaar. foto mag maar hoeft niet. Het zou handig zijn als jullie kunnen ontvangen in de regio Gent. Fantasie van mij is dat ik kom oppassen op jullie kinderen en we daarna iets spannends doen.  
Bart 42 jaar Limburg - HASSELT
SPANNEND AVONTUURTJE
Hallo! Ik ben een slanke, hetero en groot geschapen gentleman die graag verwent en verwend wordt, en die er op kickt om sex te hebben met een getrouwde vrouw. Ik ben dan ook zeer ruimdenkend en wil zeker ook jullie wensen en fantasieën helpen waarmaken. Ik geniet graag en wordt ontzettend geil bij een spannende sexdate.  

SPANNEND AVONTUURTJE
Vandaag 32 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Wie zin in extra man aan de zee vandaag
Jullie zijn op vakantie of wonen aan de zee en jullie hebben straks zin in een spannende namiddag? Dan ben ik misschien de man die jullie zoeken. Dit kan vrouwgericht of meer. Bij een goeie klik is er veel mogelijk Mijn stats zijn 32 jaar, 1m79, slank/sportief gebouwd en onbehaard. Bij interesse kan er een foto worden gestuurd. Tot straks?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10