Zoeken naar voor jouw vrouw

Uw zoekactie voor voor jouw vrouw leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Remco 55 jaar Antwerpen - Sint-Amands
Man Zoekt vrouw / FWB voor leuke momenten.
Hou je meer van slow cooking dan van fastfood, dan is dit misschien iets voor jou. Ik ben een hoogopgeleide, verzorgde Vlaamse man en ik ben op zoek naar een fwb of dat ietsje meer. Erotiek en sensualiteit na een gezellig terrasje en/of een leuk gesprek met de nodige humor spreken jou wel aan? Eerder het voorzichtige type dan bouwen we de spanning langzaam op, eventueel elkaar bekijken zonder aanraking kan ook opwindend zijn, veel is bespreekbaar mits het nodige respect.Hygiëne,discretie en safe staan eveneens hoog op jou verlanglijstje? Dan ben jij misschien wel de slagroom op mijn chocomel. Ik kijk er naar uit je voorstel te mogen ontvangen. Warme groeten, R  

Man Zoekt vrouw / FWB voor leuke momenten.
Steven 39 jaar Limburg - HASSELT
Gebonden man zoekt (gebonden) vrouw
Gebonden man (39), welopgeleid, blond haar (maar momenteel geschoren ;-)) blauwe ogen, ringbaardje, is op zoek naar een lieve dame (max 50j) voor eventueel vaker contact. Rode draad in mijn zoektocht én onze ontmoetingen zijn affectie, intimiteit en passie, zaken die ik mis in mijn huwelijk. Ik ben niet op zoek naar platvloerse toestanden. Wederzijds respect en discretie zijn belangrijk én worden ook gegarandeerd langs mijn kant. Uiterlijk speelt weinig rol. Kan jij je vinden in deze advertentie? Stuur me een mailtje met hoe jij een ontmoeting zou zien! Ik neem mijn tijd voor kennismaking via mail, eventueel Whatsapp. Ik zoek GEEN one-night-stands! Ik kan me vaak vrijmaken door de dag, ook in het weekend zijn er mogelijkheden.  
Kogelvisje 47 jaar Antwerpen - Westerlo
Hallokes allemaal
Ik zoek een leuke vrouw om met te chatten, en de rest zien we later wel Ik ben een 47j zachte man, en zoek dus een dame die ook lief en zacht is, en net als ik toch wel op zoek is naar wat aandacht. Verder speelt de leeftijd geen rol voor mij, of het uiterlijk, het lieve zachte heeft prioriteit. Dus laat me iets weten , stuur me een berichtje met eventuele vragen als je die hebt, en voor de rest....iedereen een prettige dag gewenst.  
Duster2023 64 jaar Antwerpen - Brasschaat
Gebonden 64 jarige man zoekt vrouw voor sexrelatie.
Hallo,ik ben een 64jarige gebonden man die opzoek is naar een vrouw tussen 40 en 70 jaar voor een sex-relatie op te bouwen.Ben veel van huis dus kan geregeld afspreken.Kan NIET ontvangen ! ! Welke vrouw wil er mijn vaste sex-relatie zijn? Meer info nodig...begrijpelijk.Stuur me een berichtje en ik antwoord zo snel mogelijk. Ik wacht....op jou ?  
geert 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
FLEXZORG SEXZORG VOOR VROUWEN IN ROELSTOEL
Aantrekkelijke blanke verzorgde sportieve blanke man, met geen enkele beperking ben je een mooie minder mooie vrouw meid mager blanke andere orgiene zin in een vaste sex Partner sex relatie kan dag & nacht naar u toe komen in gent prijzen niet aan verbonden Intresse stuur bericht op mijn E_mail adres bel sms mogelijk geen prive nummers vraag altijd foto bij eerste contact geert .  

FLEXZORG  SEXZORG VOOR VROUWEN  IN ROELSTOEL
Patrick 60 jaar Oost-Vlaanderen - Melle
Dame die anaal bevredigd wil worden
Hallo, ben jij een warmbloedige vrouw met een zacht kontje die er van droomt om anaal bevredigd te worden door een ervaren man? Dan wil ik je graag hierbij helpen. Volslank is OK en discretie erzekerd. Meld je nu snel via e-mail.  
Peter 61 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke vrouw wil een diepe zachthandige massage?
Hallo, ik ben een zachthandige man van niveau die op zoek is naar een vrouw die graag een diepe intieme massage wil. Discretie geboden. Bij interesse graag een mailtje terug met een korte beschrijving. Geen koppels of mannen aub xxxx  
Pol 45 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Samen genieten zonder....
Wil jij als vrouw met partner regelmatig eens ontsnappen uit de dagelijkse sleur en de spanning en avontuur die je mist opzoeken bij die andere man? Maar jij twijfelt door de risico's want je partner is gesteriliseerd en dat condoom moest maar eens scheuren de verkeerde dag. Deze gesteriliseerde en Soa vrije man zoekt jou. Jij bent geen barbiepop maar de buurvrouw met misschien wel maatje meer die zich overdag wel even kort kan vrij maken voor een overheerlijk intiem discreet samen zijn met je minnaar in een love hotel. Lieve tedere intimiteit met fantasie e zonder de gekende extremen. Ik ben normaal gebouwd, sportief, zeer hygienisch. Heerlijk tedere minnaar waarbij het genot vrouw primeert. Geniet jij van likjes en zuigen op juiste plekjes, sabbelen en beffen maar ook van stevig stoten in het holletje en krachtig spuiten? Worden wij seksmaatjes? Overtuig mij uitgebreid waarom jij de uitverkorene moet zijn. Controleer zeker je spam. Ik antwoord altijd. Ik verplaats mij vlot.  
louis 55 jaar Limburg - Tessenderlo
man zoekt vrouw
welke vrouw wil er eens genieten met alleenstaande man van elkaars lichaam kom je thuis te kort of wil je eens lekker genieten ik kan ontvangen leeftijd en uiterlijk onbelangrijk  
Elkaar verwennen 61 jaar Noord-Brabant - Bergen op Zoom
Elkaar verwennen
Hoi hallo daar hier een gezellige geschoren potente man. ik zoek een leuke vrouw voor een gezellige geile date met alles erop en aan. event met een heerlijke olie massage op de massage tafel of op het matrasje om mee te beginnen. hier in mijn Chalet op de camping net buiten bergen op zoom. daar ik rustig en discreet kan ontvangen hier. lijkt het je wat laat dan even wat weten. gr Frank  

Elkaar verwennen
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10