Zoeken naar vind ik

Uw zoekactie voor vind ik leverde 79 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gloryhole 47 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
gloryhole
je komt discreet via tuin binnen ,daar is een deur open en vind je een gloryhole,pik erdoor en anoniem keeldiep gepijpt of gerukt zijn tot je spuit.Wil jij pijpen of rukken kan ook moet niet.Ik verzorgde gast 47 177 78,foto is mijn pik.  

gloryhole
Golden Liquor 34 jaar Vlaams-Brabant - Gooik
Piss & zaad
Wie komt langs om mijn mondje vol te plassen, spit en te spuiten? Ik vind het ook ubergeil als we zoenen terwijl ik helemaal nat ben. Ik ontvang enkel. Roker hier. 34/185/76/16  

Piss & zaad
25 dagen
Voyeur 62 jaar Antwerpen - Kapellen
Zoek man die zich voor mij wil rukken
Jij komt binnen, kleed je uit en rukt je voor mij. Spuiten mag je op mijn buik of in mijn gezicht. Graag ben jij intiem behaard of besneden of XL (geen must maar vind ik mooi). Als je wil streel of lik ik je graag.  
bi man 31 jaar Antwerpen - Berchem
biman zoekt
Hallo, ik 31j 75 173 17 normaal gebouwd,net uit een heterorelatie en even geen zin in vrouwen, vind het ook leuk iets met een man te doen af en toe, ik zoek iemand vast om lekker in het geheim plezier te hebben, ik ben graag bottom maar iemand dat versa top is zou ook wel fijn zijn, ik pijp graag en geniet er wel van onderdanig te zijn, ideaal woon jij in de buurt van Berchem (luchthaven) en ben je ongeveer van mijn leeftijd en like minded, ook zou ik iemand willen hebben als het klikt voor vast contact. graag reageren met beetje niveau en je voorstellen, en een foto word geapprecieerd :)  

biman zoekt
riky 58 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
bootom(slet) zoekt
Ik zoek een vent,die regelmatig komt neuken. Ik zit graag klaar .Heb speeltjes blindoek dus kinky voorstel altijd welkom ook anoniem kan zeker.Leeftijd niet belangrijk,wel mannelijk en top.Liefst de eerste keer anoniem,vind dat geil.  

bootom(slet) zoekt
Mark 56 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Bi top voor regelmatig
Simpel,Jij ontvangt mij regelmatig. Ik kom binnen kleed mij direct volledig uit zodat je overal goed bij kunt zijn om mt mij te doen wat je maar wil .ZOVEEL EN ZOLANG je maar wil waar vind je dat nog. Leeftijd en uiterlijk speelt geen rol wel hygiëne en discretie zijn belangrijk. Ik ben 56j/172/79/17*4,5 geschoren waar moet en een mooi bruikbaar kontje. Fakers zich onthouden aub . Reacties met wat uitleg en foto  

Bi top  voor regelmatig
25 dagen
Wimbi 54 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Bi looking en verlang ernaar
Hallo, ben een verzorgde en niet allesdater dat langs deze weg iemand zoekt voor geile sexdate. Ben bi en er is iets dat ik in mijn relatie ontbreekt. Ik hou van tongkussen 69 pijpen en ik wil graag genomen worden... dus als je graag neukt mag je mij na een geil voorspel nemen, ben slechts 4 maal genomen geweest mazr vind het zealig. Ben discreet en geen allesdater. Ben real ... jij?  
jongen 33 jaar Limburg - Opglabbeek
Jij ook besneden?
Wie is er nog lekker besneden? Ik ben een jonge slanke kerel. Vind besneden zeer geil. Reageer enkel als je ook besneden bent.  

Jij ook besneden?
jongen 33 jaar Limburg - Opglabbeek
Jij ook besneden?
Wie is er nog lekker besneden? Ik ben een jonge slanke kerel. Vind besneden zeer geil. Reageer enkel als je ook besneden bent.  

Jij ook besneden?
26 dagen
Geile rukker 49 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Rukken terwijl je kijkt
Ik vind het zalig om me af te trekken terwijl er iemand op staat te kijken. Bij wie kan ik me eens komen aftrekken? Je mag uiteraard ook aan mijn lul komen hoor.  
  1   2   3   4   5   6   7   8