Zoeken naar vind ik

Uw zoekactie voor vind ik leverde 80 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

17 dagen
Vprt 41 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Luier
Ik zoek een vast discreet contact met iemand die het opwindend vindt om luiers te dragen, en er meerdere keren in plast tot het goed naar de urine ruikt. Iemand die graag in zijn slipje plast mag ook. Ik zoek zelf geen seks of genot, ik vind gewoon het taboe rond het niet propere en ruikende leuk, en ik beeld mij in dat je wil dat ik er ga aan voelen, ruiken, of dat je wil dat ik je pijp  
17 dagen
Xxx 52 jaar Antwerpen - Turnhout
Deepthroaten!
Ik wil deepthroaten,vind het lekker om mij te laten mondneuken en mondje laten vol spuiten. Ik kan ontvangen.  
19 dagen
Geile man 49 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Wie kom ik tegen
Ik maak straks een wandeling tussen Westende en Nieuwpoort; draag mijn short en lul lekker los in mijn broek. De wind die mijn broek tegen mijn lul duwt vind ik zalig. Nog zaliger wordt het wanneer jij je hand tegen mijn kruis duwt, dan wordt mijn lul zeker stijver. Je mag me verder opgeilen en dan wil ik me graag voor jou aftrekken in mijn garage. Je mag uiteraard een handje helpen. Wie kom ik tegen? 60+ zeer welkom!  
Sensations 64 jaar Limburg - Sint-Truiden
ondeugend...
Wie krijgt er jeukende handen om deze bult te ontdekken en te bewerken, kriebels in de knieën om de grenzen van deze uitstulping te testen, een gulzige mond on het stevig in de mond te nemen, een kwijlende tong en natte lippen om de eikel te verkennen? Alles is welkom, gaande van sensualiteit tot bdsm via kinky, kan van alles genieten en verdraag veel. Besneden mannen hebben streepje voor, geschoren tussen de benen ook en gesteriliseerde mannen vind ik super sexy. Tom, 63 / 183 / 86 /17,5*4,5 / kan ontvangen en verplaatsen...  

ondeugend...
19 dagen
Geile rukker 49 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Rukken terwijl je kijkt
Ik vind het zalig om me af te trekken terwijl er iemand op staat te kijken en me dan zegt hoe ik moet rukken of desnoods een handje helpt. Ik wandel deze voormiddag rond, short aan zonder slip, lul los in mijn broek. We spreken af en dan ruk ik me bij jou of op een andere discrete plek. Wie wil me dan bezig zien?  
19 dagen
Sissy 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sissy zoekt fwb
Ik ben een crossdresser/sissy die een leuk vast contact zoekt met een oudere heer/meester/daddy die een vast sub sletje zoekt voor geile en kinky dates met te beleven. Ikzelf ben slank, glad, altijd gespoeld en ik vind mezelf redelijk vrouwelijk (; Ik geil op oudere mannen, mogen pervers zijn rn ben zeer openminded. Je moet wel kunnen ontvangen. Bij intresse hoor ik het wel.  
20 dagen
Alex 39 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Meester gezocht voor opleiding tot bi-slaaf
Ik ben een slanke, sportieve man met onderdanige gevoelens die graag door een kinky bi-Meester tot slaafje opgeleid zou worden. Hoe ik me dat voorstel: je ontvangt me thuis, we spreken een paar regels af, bijv. dat ik steeds naakt moet zijn en mijn gaatjes steeds ter beschikking moet stellen. Dan keurt de Meester mij, en als hij mij goedkeurt, begint de opleiding. Ik word getraind op het ontvangen van de Meester zijn pik, zaad, plas, in mijn mondje, keel en kontje: leren pijpen, steeds dieper, tot deepthroat, anaal oprekken, ontmaagd worden, geneukt worden. Ik moet zijn pik schoon likken als hij mij gebruikt heeft. Als ik niet goed mijn best doe word ik gestraft. En als het goed lukt, is Meester trots op mij en laat hij mij ook door zijn vrienden gebruiken (safe!) Komen deze ideeen overeen met jouw wensen? Schrijf me dan zeker. Ik vind respectvolle communicatie heel belangrijk!  
riky 58 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
top(anoniem) gezocht
Ik zoek een vent,die regelmatig komt neuken. Ik zit graag klaar .Heb speeltjes blindoek dus kinky voorstel altijd welkom ook anoniem kan zeker.Leeftijd niet belangrijk,wel mannelijk en top.Liefst de eerste keer anoniem,vind dat geil.  

top(anoniem) gezocht
20 dagen
Freeuseme 34 jaar Vlaams-Brabant - Gooik
blowjob, handjob and swallow
hoi hoi, ben beetje geile man 34j en wil wel s wat piemels zuigen en legen ;) jij komt binnen, ik ga zitten op kussentje en we beginnen eraan tot je spuit. Kussen vind ik ook wel geil, maar ben roker. ikzelf blijf passief en ontvang gewoon je lekker vocht ^^ Ik ontvang enkel.  
21 dagen
Dirk 47 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem
de stap naar bare
Vroeger had ik een vaste top, hij mocht me bare nemen, we vertrouwden elkaar. Ik moet toegeven dat ik enorm naar die intimiteit verlang, ook al weet ik dat het opletten is voor soa's. Graag zou ik daarom afspreken met een top, graag ook voor vaker, die net als ikzelf soavrij is. We kunnen dan samen genieten van het intiemste wat twee mannen elkaar kunnen bieden... Ja, ik verlang dus naar die pure stoten en zaad in mijn gaatje... Ik kan dit weekend verplaatsen (evt ergens discreet of op kamer) en ben struiser. Hopelijk houd je even vol of kan je 2 keer spuiten? Stel je kort voor aub. Ik ga ook om een bewijs van prep of een recente test vragen, dus houd daar wat rekening mee voordat de reacties van één zin komen ;-) Hopelijk vind ik iemand betrouwbaar, zodat we samen van die stoute maar oh zo lekkere seks kunnen genieten.  
  1   2   3   4   5   6   7   8