Zoeken naar nat*

Uw zoekactie voor nat* leverde 64 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Fabian 41 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Zoek paydate voor deze namiddag.
Hoi onverwachts is er werk weggevallen deze namiddag. Ik had graag met een leuke vrouw (niet prof) afgesproken deze namiddag. Voorwaarde je kan ontvangen en je wil 150€ verdienen om samen te spelen. Geen extreme toestanden. Leeftijd speelt voor mij niet zoveel rol zolang we maar een leuke namiddag hebben. Liefst regio Roeselare of Kortrijk. Zelf ben 1,83m slank, blauwe ogen en goed voorzien en natuurlijk een hoge libido. Mss tot straks  
Bloem 36 jaar Vlaams-Brabant - Drogenbos
elke vrijdag jouw vaste meid, puur natuur
hoi, Zin om een lekker voluit te gaan, je ben dominant en hou van stevige sex. lekker puur natuur, ongeremt genieten. dit op vaste regelmaat op vrijdag in een hotel. wil je ook eens met vrienden afspreken op die avond en eens met zijn allen plezier maken kan ook. Doe een mooi voorstel; uren en wat je hier voor wilt geven MAIL ME JOUW GSM NUMMER ALLEEN DAN REAGEER IK EN EEN FOTO  

elke vrijdag jouw vaste meid, puur natuur
Wouter 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Nat & sloppy slurppijpen
Welke vrouw maakt graag een pik volledig nat door te spuwen en te kwijlen. Je pijpt graag met veel geluid, geslurp en gesop. Je maakt mijn pik volledig nat met jouw speeksel. Afwisselend pijp je me lekker hard, dan haal je mijn pik uit je mond en trek je me af terwijl je heel nabij kijkt en er op spuwt, dan weer pijpen, dan weer aftrekken kijken en spuwen.  
Joos 58 jaar Antwerpen - Ekeren
Hallo. Ik zie uit naar een vast kontakt
Goedeavond dames / meiden/ studente. Wil je kennis maken met lieve goed uitziende man . Ik ben wel wat ouder maar vrolijk en spontaan en zal jou met vol respect behandelen. Natuurlijk een vergoeding voor jou en ik word zeker niet verliefd. Ik houd van rustige sex en een goede sfeer. Wil je dit eens proberen stuur me een korte mail. Jouw leeftijd ong 25 jaar en veel ouder. Ik vind vooral ook vrouwen met flinke boezem leuk , maar is geen must hoor.  
Mark 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Date met een oudere dame
Ik ben een sportieve vijftiger, goed opgevoed, wereldwijs en zeer gehecht aan hygiëne en discretie. Ik zoek een date met een oudere,elegante en lieve oudere dame. Een goed gesprek ga ik zeker niet uit de weg. Geen extremiteiten en intiem is altijd met. Natuurlijk staat daar een beloning tegenover  
Yves 62 jaar Antwerpen - Antwerpen
Erotische Naaktfotografie
Ben een amateur fotograaf Ik ben op zoek naar vrouwen en/ of koppels die zich naakt willen laten fotograferen. Buiten het soft erotisch naakt zou ik ook enkele gewaagdere foto’s willen nemen, natuurlijk in samenspraak. Alles kan, niets moet. Ik zou deze ook eventueel naakt kunnen nemen. De foto’s zijn voor eigen gebruik en zullen nooit openbaar gemaakt worden. Ouderdom of figuur zijn niet belangrijk. Moest het echt klikken kunnen we misschien verder gaan .Je moet wel kunnen ontvangen. Ik kom uit de omgeving van Antwerpen. Ik ben bereid een vergoeding te geven in overleg over het bedrag. Gelieve niet te antwoorden als je een faker bent of mij wil doorverwijzen naar een malafide website. Ik ben eerlijk en betrouwbaar, verwacht dan ook hetzelfde van jullie. Interesse mail me dan snel.  
Rosalie 22 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezelschap tijdens een lekker etentje
Heyhoi! Ik ben een sociale 22-jarige studente die graag wat nieuwe restaurants/koffiezaken zou proberen. Daarom bied ik mijn gezelschap aan bij een leuk diner of een goed gemaakte latté. Alleen is niet zo leuk natuurlijk.Ik ben niet geďnteresseerd in intimiteit noch seks. Stuur me gerust een berichtje bij interesse ;)  
Mark 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onderdanige dame
Ik ben een goeduitziende, sportieve vijftiger, wereldwijs, goed opgevoed en vrouwvriendelijk. Ik ben op zoek naar een dame van in dezelfde leeftijdscategorie voor een date waarin de dame een onderdanige rol speelt. Onderdanig wilt niet zeggen dat het er gewelddadig aan toe moet gaan. Lichte dwang is onderdeel van het spel. Het is een spel van Meester en onderdaan. Dames die daar ervaring in hebben zijn van harte welkom. Natuurlijk staat daar een vergoeding tegenover.  
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile date
Ik ben gewone vrouw geen prof en zoek geile date cardate ofzo of ik kan me in straal van 20 km verplaatsen natuurlijk voor een meerprijs :) geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!  
dirk 56 jaar Oost-Vlaanderen - Berlare
vrijdag de 7ste om 21 uur te berlare
Naturist avond met een leuk massage en hapje drankje erbij zalig genot. Welke dame zou dit graag eens mee maken met nog een sportieve man van 58 niet roken geen baard of snor Gewoon rustig genieten met warme massage olie . Een rustige relax massage Te Berlare overnachting en douchen is ook mogelijk plus lekker ontbijt . leuke verrassing €  

vrijdag de 7ste om 21 uur te berlare
  1   2   3   4   5   6   7