Zoeken naar leuk toch

Uw zoekactie voor leuk toch leverde 64 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

21 dagen
Man 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Voor vanavond
Graag spreek ik vanavond af met een leuk koppeltje of dame. Gelieve bij jullie reactie een duidelijk voorstel en een foto toe te voegen, zodat we snel kunnen afspreken. Een beschrijving van mezelf: hogeropgeleid, 1m82, slank, donkerbruin haar. Een foto van mij kan volgen via e-mail. Ik kan mij gemakkelijk verplaatsen. Tot snel! Voorgestelde financiële vergoeding: 250 euro.  
21 dagen
gee 56 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
op de koffie ?
Na een leuke eerste keer, met toffe reacties, wil ik dit nog eens herhalen : wie komt er op de koffie (met taart) en doet dit topless of naakt ? Aanrakingen hoeven niet, tenzij er anders wordt overeengekomen. T mag best leuk en spannend zijn, maar een nee is een nee, en de afspraken zijn wat ze zijn. Benieuwd wie deze keer reageert. Plaats is centrum Roeselare.  
21 dagen
sam 24 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Leuk dagje
Hallo Ik zoek een dame om samen een leuk dagje of weekendje mee te beleven en mss daarna een fantasietje waar te maken . Samen iets iets leuks gaan doen en daarna een intiem moment. Leeftijd is niet zo belangrijk zolang het maar leuks is, je krijgt een mooie vergoeding en een leuke tijd.  
21 dagen
Davy 50 jaar Limburg - Genk
date
Hallo dames, Ik ben 50j getrouwde man en ben opzoek naar een jongere slanke dame om regelmatig mee te daten. Dit kan gaan va prive wellness, sauna of sexdate of indien zelf leuke voorstellen. Heb jij interesse om af en toe een heerlijk gemasseerd of oraal verwend te worden dan hoop ik een leuk berichtje van je te ontvangen met je stats, (onherkenbare) foto en je wensen. groetjes Davy  
22 dagen
Man 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jongeman zoekt leuk koppeltje
Graag spreek ik af met een leuk koppeltje voor een trio of cuckold date. Gelieve bij jullie reactie een duidelijk voorstel en een foto toe te voegen, zodat we snel kunnen afspreken. Jullie leeftijd is minder van belang. Een beschrijving van mezelf: hogeropgeleid, 1m82, slank, donkerbruin haar. Een foto van mij kan volgen via e-mail. Ik kan mij gemakkelijk verplaatsen. Misschien al tot morgenavond? Voorgestelde financiële vergoeding: 250 euro.  
23 dagen
Bjorn 40 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Wie durft?
Hoi, leuk dat je mijn advertentie even leest! Ik ben op zoek naar een leuke (speelse) dame die het ziet zitten om toe te kijken hoe ik met mezelf speel of graag een handje helpt. Interesse gewekt om wat bij te verdienen? Stuur dan zeker een berichtje! Oh ja, ik woon niet ver van Werchter dus een korte date kan je weer wat zakgeld opleveren of je kan hier zelfs een warme douche nemen!  
23 dagen
Frank 50 jaar Limburg - HASSELT
Eerste trio ervaring
Ik een 50 jarige man, 1.84m, 86kg, hygiënisch, geschoren, normaal gebouwd van regio midden Limburg. Ik zoek een leuk, verzorgd en respectvol koppel om op regelmatige basis mee af te spreken. Ik verplaats enkel .. Discretie , hygiëne en respect is alles. Alhoewel dit een nieuwe ervaring is voor mij ben op erotisch vlak zeker een avontuurlijk type, daarom deze advertentie. Verwennen doe ik dan ook enorm graag! Ik heb respect voor iedereens afspraken, do's en dont's en mening. Elke vraag / verzoek kan besproken worden. Trio, cucold … Meerdere scenario's zijn mogelijk. Ik heb ook een bi-schierige kant , maar nog geen ervaring, en zou deze graag ontdekken. Maar a.u.b. geen fake. Heb ik je interesse kunnen wekken? Stuur me snel een mailtje met wat info over jezelf, waarom je reageert, hoe je het zelf ziet, en misschien een foto. Dit is een eerlijke advertentie, en zal je steeds respectvol antwoorden.  
24 dagen
Rob 44 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Ik ben op zoek naar een damesvoetje
Ik ben op zoek naar een damesvoetje dat graag zachtjes gemasseerd en gestreeld wordt. Een voetje met teentjes die het niet erg vinden om gekust en liefelijk gelikt te worden. Ik ben op zoek naar een dame die het leuk vindt om haar voetjes/schoentjes op een man te plaatsen en te genieten....Ik ben op zoek naar de dame die hiervoor een fijne financiële beloning krijgt.  
24 dagen
Tom 40 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Dame gezocht
Welke leuke jonge dame kan deze avond ? Een leuk uurtje samen voor een mooie cent. Tot straks.  
Dominique 40 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Welke dame wil eens toekijken
Welke dame zou het wel eens leuk vinden om toe te kijken terwijl ik met mezelf speel. Jij hoeft niets te doen en ik zal me dan ook niet opdringen. Je mag gewoon toekijken en genieten. Ik ben een niet onknappe sociale moderne man. Mijn fanatasie is misschien wat ‘raar’ maar ikzelf ben een vriendelijke, beleefde en respectvolle man, maar met een geil kantje. Mooie schouders en bovenarmen, strakke bovenbillen en misschien ook niet onbelangrijk, mooi netjes geschapen. Alles netjes geschoren waar nodig. Je mag op mijn discretie rekenen. Ik ben niet op zoek naar een professionele dame. Vergoeding valt overeen te komen.  

Welke dame wil eens toekijken
  1   2   3   4   5   6   7