Zoeken naar leuk toch

Uw zoekactie voor leuk toch leverde 65 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bram 35 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek naar vrouw die in bikini/badpak voor mij zit - 150 eur vergoeding of meer
Welke vrouw (leeftijd is onbelangrijk) wilt in bikini of badpak voor mij komen zitten? Verder is er geen seksueel contact nodig als je dit niet wenst. Ik kan ontvangen en betaal hiervoor 150 EUR (of meer als je een leuk idee hebt?). Stuur zeker wat uitleg over jezelf mee en ook een foto, anders kan ik moeilijk kiezen. Geen fakers, geen mannen en geen koppels aub! Tot straks? ;)  
Bibi 27 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Ontzettend veel zin
Hallo geile mannen… deze geile jongedame heeft ontzettend veel zin en kan jou ontvangen deze avond en de rest van komende week. Een half uurtje fun of een blowjob. Vertel me jouw wensen. Volledige discretie gevraagd en wordt gegeven! Respect en hygiëne. Enkel een berichtje sturen indien serieuze interesse a.u.b. ik ben normaal gebouwd. Met heel fijne borstjes en een leuk nat kutje.  
Dirk 56 jaar Oost-Vlaanderen - Berlare
Welke dame zou dit graag eens mee maken
Naturist avond of middag met een leuk massage en hapje drankje erbij zalig genot. Welke dame zou dit graag eens mee maken met nog een sportieve man van 58 niet roken geen baard of snor Gewoon rustig genieten met warme massage olie . Een rustige relax massage Te Berlare overnachting en douchen is ook mogelijk plus lekker ontbijt .24 ste 25 ,27 ,28 juli namiddag of vanavond  

Welke dame zou dit graag eens mee maken
MVM 37 jaar Antwerpen - Puurs
Jong openminded koppel gezocht - 500 euro vergoeding
Hallo, Zijn jullie een jong koppel (onder de 40) dat zeer openminded is en graag experimenteert, laat dan zeker iets weten! Ik ben een 37-jarige hoger opgeleide man die op zoek is naar een leuk vrouwgericht trio. Naar een date waar veel kan maar niets moet… Hygiëne en discretie zijn essentieel. Als jullie interesse hebben, graag een bericht met Whatsapp of Telegram gegevens voor verdere afspraken. Graag ook een een gewone foto van jullie beiden. Mooie vergoeding geboden: 500 euro. Groetjes  
Man 29 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Man zoekt leuk koppeltje of vrouw
Graag spreek ik morgenavond af met een leuk koppeltje of vrouw. Ik ontvang in een hotelkamer (geen rendez-vous hotel). Alles verloopt veilig. Financiële vergoeding: 250 euro. Gelieve bij jullie reactie een duidelijk voorstel en een foto toe te voegen, zodat we snel kunnen afspreken. Een beschrijving van mezelf: 1m82, slank, donkerbruin haar. Een foto van mij kan volgen via e-mail. Tot snel!  
Sam 24 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek
Jonge heer zoekt leuke dame
Hallo Ik ben een jonge respectvolle heer en zoek een leuke dame om mee af te spreken. We kunnen iets leuks gaan doen en je krijgt een mooie vergoeding, alles is bespreekbaar. Leeftijd en etniciteit onbelangrijk een dame met een andere etniciteit zou zelfs leuk zijn.  
Fun 29 jaar Antwerpen - Westerlo
Fun time
Ik ben opzoek naar een leuke knappe man om geregeld mee af te spreken tegen een afgesproken bedrag. Zelf ben ik alleen en mis ik genegenheid en de zalige sex. Zeker nu met het warme weer. Ik zoek iemand tot max 40 jaar. Ben jij degene die ik zoek. Graag een leuk berichtje met een foto. Dan antwoord ik direct terug, ik ben niet opzoek naar fotojagers, extreme dingen. Graag respect en discretie. X tot straks  
Mark 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuke date met een leuke huisvrouw
Ik ben een sportieve vijftiger, jonge vijftiger. Ik ben goed opgevoed en vrouwvriendelijk. Ik ben ook zeer hygiënisch ingesteld. Ik ben op zoek naar een leuk huisvrouwtje die wat plezier wilt hebben en er ook wat aan wilt verdienen. Ik doe niet aan extremiteiten, dus plas- en poepsex is niet aan mij besteed. Ik ben een fan van leuke lingerie. Ik kan niet ontvangen. Alkoof in Schilde of Carotel in Rumst zouden een keuze kunnen zijn. Graag een dame die goedlachs is, van sex houdt en ook een leuk gesprek niet uit de weg gaat.  
Verwennerke 40 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Een centje bijverdienen zonder zelf veel te moeten doen?
Dag meisjes, studentes, jongedames,... Er is toch niets leuker dan een centje bij te verdienen en eigenlijk zelf niets te moeten doen... Ik ben daarom op zoek naar een meisje, studente, jonge dame, die het leuk zou vinden en wanneer ze zin heeft mij kan contacteren voor een lekkere bef en vingerbeurt en er dan nog een centje aan over te houden?  Waarom deze advertentie? Ik ben dol op beffen, likken en het volle genot te schenken aan de vrouw.  Wat zoek ik niet? Iemand die met meerdere mannen stoeit...  Heb jij zin om ietsje extra te hebben door zelf verwend te worden, laat een berichtje en misschien wel tot heel binnenkort.  Ikzelf ben slanke, sportieve en verzorgde ondernemer.  Liefst iemand uit west-vlaanderen of op kot in west-vlaanderen. Kus  
Nick 38 jaar West-Vlaanderen - Beernem
Dame voor vluggertje of pijpbeurt vandaag 17u
Vandaag zetten we het verlof in. Waar ben ik vandaag om 17u stipt welkom voor een snelle pijpbeurt of vluggertje. Ik ben een verzorgde man met eivolle ballen die leeg moeten... Enkel reageren als je vandaag kan. Stuur waar en welk bedrag je wil voor een blitzbezoek van 10 min. Bij voorkeur niet praten en direct actie. Kort en spannend. Welke dame durft? Als t leuk is is herhaling zeker mogelijk.  
  1   2   3   4   5   6   7