Zoeken naar koppelavond

Uw zoekactie voor koppelavond leverde 39 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

25 dagen
Man 46 jaar Antwerpen - Mechelen
zkt vrouw van koppel
Welke man wil zijn vrouw uitlenen aan klassevolle man? Bvb koppel dat into cuckold is. Of op zoek naar ruime financiële vergoeding? Afhankelijk van het scenario start de vergoeding vanaf 350 euro.  
25 dagen
Op zoek 29 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie wil?
Ik ben een jonge hogeropgeleide man, zeer slank, 1m82, donkerbruin haar (geen baard, bril of snor), die op zoek is naar een leuke vrouw of koppel (vrouwgerichte trio of cuckold date). Respect, discretie en veiligheid staan steeds voorop. Graag ontvang ik een e-mail met daarin een voorstel (mag kort), een foto en de vergoeding die wordt verwacht. Foto's van mij kunnen volgen via e-mail. Hopelijk tot snel!  
Wij 29 jaar Vlaams-Brabant - Ternat
Pandabeer voor nu..!!
Wij zijn een koppel en bieden nu een pandabeer aan bij ons thuis. Doe maar een lekker voorstel Xxx  

Pandabeer voor nu..!!
25 dagen
Koppel 32 jaar Limburg - Bocholt
Wie komt er de vrouw eens verwennen?
Wij j koppel begin 30. Zij klein perfecte rondingen rosse fury. Wij zoeken iemand die ons financieel kan helpen en misschien regelmatig kan afspreken. 1-2 per maand. Zij houd van passionele seks ze heeft een ligt onderdanig kantje en houd ervan om zich te laten leiden. Man kan meedoen of cuckold kan ook. Wat mag je verwachten: een verzorgde damen met maar 2 verschillende bed partners voor dit. Daarom zoeken we ook iemand die regelmatig kan en kiezen ook maar 1 persoon. Wat verwachten we van jou: een woordje uitleg van jezelf met een foto met je kleren aan. Iemand met respect en die zeker ook verzorgd is. Verder is hygiëne en discretie verzekerd. Je komt bij ons thuis. Overnachten kan niet wel kunnen we eventueel eerst samen etentje doen ofzo voor de sfeer. Stuur in je berichtje ook hoeveel je wil geven per keer. Verdere vragen mag je altijd sturen  
26 dagen
Peter 49 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Ik ben maandag in regio Mechelen-Bornem-Heist: 200 voor vrouw of koppel
Ik ben maandagvoormiddag voor mijn werk in de regio Bornem -Mechelen -Heist. Welke vrouw of koppeltje heeft zin in een leuke date? 200 euro voor half uurtje als geschenkje! Reageer je met foto?  
26 dagen
Frank 48 jaar Limburg - Genk
Vast contact gezocht
Als late 40er ben ik op zoek naar een betalende date met de gepaste vrouw of eventueel koppel. 1 en dezelfde persoon/koppel om op regelmatige basis af te spreken. Ben jij deze die mij in alle discretie die beleving kan geven? Dan denk ik dat we een zeer mooie tijd tegemoet gaan. Mail gerust met wat meer over jezelf, je wensen enz....Een foto zou leuk zijn.  
26 dagen
Koen 36 jaar Antwerpen - Boom
Speels jong koppel gezocht- 400 euro
Hallo, ik ben op zoek naar een openminded jong koppel voor een vrouwgericht trio. Veel kan en niets moet. Hygiëne is essentieel. Vergoeding van 400 euro geboden. Ik ben zelf 36, 1m76 en 77kg. Graag reactie met foto en whatsapp of Telegram voor verdere afspraken.  
29 dagen
Sofie en Lucas 45 jaar Limburg - Heusden-Zolder
Spontaan koppel zoekt extra dame
Dag dames, wij zijn Sofie en Lucas. Een gelegenheidskoppel, beiden veertigers. Lucas eerder sportief/slank, Sofie lekkere curves. Regio Midden Limburg. We genieten vaak met twee maar soms vinden we het leuk een extra dame uit te nodigen. Fun met 3, alles correct en respectvol. Trio vvm. We zijn zeer gesteld op discretie en alles verloopt in een sfeer van vertrouwen. We zoeken een spontane vlotte en discrete dame. We zijn best open minded maar we respecteren grenzen. Spreekt dit je aan, dames, graag dan even een berichtje. Stel jezelf kort even voor en geef even aan wat je van ons en van een trio-date verwacht. Liefst dames uit de regio (22j - 53j) Discretie 100% verzekerd. We kijken uit naar jullie reacties. Misschien tot snel ! Sofie en Lucas  
30 dagen
Thomas 29 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Jonge man zoekt leuke date
Bij welke vrouw of welk koppel ben ik welkom? Veel is mogelijk: cuckold/hotwife, trio of een leuk scenario (bv koerier). Ik ben een jonge man, zeer slank, 1m82, donkerbruin haar (geen baard, bril of snor). Respect, discretie en veiligheid staan voorop. Foto's van mij kunnen volgen via e-mail. Vergoeding overeen te komen (doe gerust een voorstel). Tot snel!  
  1   2   3   4