Zoeken naar koppelavond

Uw zoekactie voor koppelavond leverde 46 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

23 dagen
Genieter 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Extraatje voor studente, jonge vrouw of jong koppel
Ik heb hier een mooie vergoeding in ruil voor een spannende date met een studente, jonge vrouw of jonge vrouw van koppel. Jij bepaalt wat je wil! Hoe lang wil je daten (15 of20 min, half uur, uurtje,...). Wat kan er voor jou (cardate, pijpdate, sexdate, rollenspel, sexspel,...). Hoeveel wil je er voor (100 of 200 misschien wel 300, 400 euro). Kan gaan van een softe pijpdate tot een sexslet/slavin die zich ter beschikking stelt en alles wat daar tussen ligt. Stuur een mail met wat uitleg over jezelf en een voorstel; we bekijken dan samen het voorstel. Je laat ook weten welke vergoeding bij je voorstel hoort. Je bent jonger dan 30 jaar, bent te vinden voor spanning en bent op erotisch vlak ruimdenkend. Heb ook voor een geïnteresseerd sletje een taboeloos sexspel met een inzet van 500 euro... Zijn jullie een koppel dan zoek ik geen trio maar wel een rollenspel rond haar opgebouwd.  
Gigi 51 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Martens-Latem
Royaal zakcentje in ruil voor sensuele momenten met studente, alleenstaande mama of cuckold koppel
Ik zie mezelf hier als een reiziger, op zoek naar die ooo zo begeerde sensuele soulmate! Iemand waarmee ik zaaaaaalig kan genieten van de sensuele dingen des levens... Bij voorkeur graag tussen 18 en 35 , studente, alleenstaande mama of cuckold koppel. Wel enkel reacties met foto aub (en dat hoeft niet naakt & mag best onherkenbaar zijn). Afstand is hierbij geen probleem, want voor een toffe meid verplaats ik me maar al te graag door gans het Vlaamse & Nederlandse landsdeel. And by the way, stevige vergoeding voor mindblowing sensuele dates of course! Maw, ben je bereid om elkaar te ontdekken??? Zo ja, mail me dan snel even een berichtje en wie weet tot snel... 101% eerlijke advertentie! Mvg, GiGi.  

Royaal zakcentje in ruil voor sensuele momenten met studente, alleenstaande mama of cuckold koppel
23 dagen
Kaan 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik zoek student of jong koppel
Hallo ik zoek jong koppel student of alleen stande moeder max 25jaar oud per date krijg jij 500€ antwoorden met foto aub ik zoek vaste person weekelijks afspreken Groetjes kaan  
24 dagen
Business 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Extra vankantiebudget voor jonge geile vrouw... tot 500 euro
Is er een jonge geile studente, jonge alleenstaande moeder of jonge vrouw (van koppel) die van een spannende date houdt in ruil voor een extra budget nu de zomer voor de deur staat? Heb je een (studenten)job in een supermarkt, winkel, hamburgerrestaurant, snackbar,... en wil je loon wat vergroten? Als je nu al 15 euro per uur zou verdienen kan je dat verdienen in 3 minuten of tot 500 euro per date. Bij voorkeur ben je maximum 25-30 jaar, hou je van spanning en ben je ruimdenkend op het gebied van sex. Laat me weten wie je bent en wat ik in ruil voor een dergelijke vergoeding mag verwachten en ik stuur je mijn voorstel door. Een koppel waarvan zij aan bovenstaande voldoet mag ook zeker reageren.  
25 dagen
Anoniem 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke jonge vrouw of koppel heeft zin in ... en minstens 300 euro
Is er hier een jonge vrouw of koppel met jonge vrouw die een spannende date wel zien zitten en dit in ruil voor een vergoeding van 300 euro of meer? Ik vraag een date met een ruimdenkende vrouw of koppel (rollenspel, geen trio). Hoe jij of jullie een dergelijke date invullen mag je zelf bepalen. Doe me een voorstel en het meest tot mijn verbeelding sprekende voorstel werken we samen verder uit. Date van 30-40 minuten of langer, vergoeding van 300 euro of meer bij een echt kinky voorstel. Graag je voorstel met een gewone foto en we spreken verder af.  
25 dagen
Zakenman 56 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Jonge vrouw (koppel) gezocht voor regelmatige pijpdate
Zoek een jonge vrouw om regelmatig af te spreken voor een pijpdate. Kan je je af en vrij maken, ben je maximum 30-35 jaar en hou je van pijpen dan mag je zeker reageren. Meer kan (na verloop van tijd) maar hoeft zeker niet.  
26 dagen
Gentle Master 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek vrouw (koppel) voor figging en variante, geen intiem
Zoek vrouw die in is om haar kutje onder handen te laten nemen door middel van figging en andere. Mooie ruime vergoeding, geen intiem. Man mag zijn onderdanig sletje ook aanbieden.  
26 dagen
kijker 58 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
zoek lesbisch koppel of 2 bi vrouwen om roe te kijken
waar mag ik eens komen toe kijken . ik doe zeker niet mee en kom ook nergens aan ik verplaats alleen  
26 dagen
Anton 39 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp
Vanavond date op hotel
Ik zoek een dame, al dan niet deel van een koppel, om een geile (betaalde) date te hebben vanavond. Geil met steil, op hotel te oostkamp.  
27 dagen
Michael 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Man zoekt vrouw die haar voet op mijn gezicht duwt. 300€
Man zoekt vrouw die haar voet op mijn gezicht duwt. Koppel mag ook. 300€  
  1   2   3   4   5