Zoeken naar koppelavond

Uw zoekactie voor koppelavond leverde 36 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Koppel 60 65 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
wij zoeken een bi-top
Beiden bi stel (60 en 65) uit het Waasland zoekt een SINGLE BI-TOP(bij voorkeur besneden en een normaal BMI) van 55 tot 66 voor ongeremde spelletjes met drie (bij goede klik niet éénmalig). We zoeken een man die zowel vrouw als man wil verwennen en die ook kan ontvangen. Aktief contact tussen de mannen moet ook kunnen, vrouwtje kijkt dan toe maar doet niet mee. Dus SINGLE, BI-TOP, tssn 55 en 66, bij voorkeur besneden én uit onze regio (O-Vl, Zeeland) reageer dan met duidelijke foto. Liefst spreken we ergens af voor een drankje om elkaar wat beter te leren kennen.  

wij zoeken een bi-top
26 dagen
ksp 46 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
locatie gezocht voor zondagavond
Wij zijn een open-minded koppeltje v45/m52 en zoeken voor zondagavond een leuke locatie waar we met elkaar kunnen komen spelen - jij mag toekijken, of naakt opdienen, of ... bespreekbaar. We zijn zelf een beginnend kinky koppel, en zoeken een leuke locatie waar we ongestoord met elkaar kunnen spelen. We denken aan een stijlvolle huiskamer, loft, of iets dergelijks. Enkel voor nu zondagavond, ruime regio Diest-Aarschot-Brussel  
29 dagen
sponske 50 jaar West-Vlaanderen - Tielt
trio
we zijn koppel 50J zij iets ouder we zoeken een bi man om samen te spelen kan ontvangen geen fakes  
T&C 40 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Koppel zoekt bi man
Hoi,wij zijn koppel (v37,m40). Op zoek naar een niet te behaarde, goed gebouwde bi man. Mooi voorzien, intiem geschoren. Respectvol. Voor leuke date op verplaatsing of kamer. Stuur maar, reactie zonder foto's is zo goed als prullenmand... Graag beschaafd. Mvg, T&C.  

Koppel zoekt bi man
Rocky 60 jaar Limburg - Heerlen
Op zoek naar een nette man
Op onderstaande advertentie zijn zoveel reacties bij ons binnengekomen dat het ondoenlijk is deze alle personen een bericht te sturen. De personen die de gelukkige zijn hebben wel bericht ontvangen. Alle hartstikke bedankt. Wij zijn een koppel van 60+ en willen ons leven nog wat verrijken. Wij zoeken een nette potente goed uitziende man vanaf 40 jaar. Ben jij diegene die de vrouw wilt verwennen terwijl ik toekijk en foto's maak. Hygiëne staat hoog in ons vaandel. Heb je interesse dan horen wij dat graag. Een foto meesturen is en pluspunt.  

Op zoek naar een nette man
30 dagen
bj5355 68 jaar West-Vlaanderen - Oostende
massage voopr haar
wij zijn een echt koppel op zoek naar een massage voor haar, later kan er mogelijks meer, zij is BJ55 1,6m 53 kg nier rokers graag 60+ met volledige beschrijving  
  1   2   3   4