Zoeken naar koppelavond

Uw zoekactie voor koppelavond leverde 55 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

11 dagen
Geil kontje 40 jaar Limburg - Sint-Truiden
Zoeken een xl man bi top
Hey we zijn een koppel van 37jen 42j uit reg sint truiden wat we zoeken is een bi top xl tussen 30 en 45 j dus eerder man man gericht trio indien u dit aanspreekt graag een reactie met een foto zijn een pluspunt xxx  
11 dagen
Hct53 62 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Jonge man tussen 19 en 23 jaar
Welke jonge man tussen 19 en 23 jaar heeft zin om een gelegenheidskoppel, prille zestigers, te vergezellen op onze volgende ontmoeting op donderdag 18/07, begin van de namiddag. Graag horen we waarom we voor jou zouden moeten kiezen.  
13 dagen
Bevriend koppel 48 jaar Oost-Vlaanderen - Brakel
Fun
Na het niet nakomen van een afspraak zoeken we,m 55 v 47, voor woensdag of donderdagavond een man die kan ontvangen regio Geraardsbergen.Leeftijd speelt geen rol.Wel veilig.Reactie met foto en stats.  
15 dagen
dirk 49 jaar Antwerpen - Antwerpen
locatie voor 13/07
lat koppel m48 en v 57 (zij heel slank) zoekt locatie om morgen de dag door te brengen ;-)  
15 dagen
K&L 45 jaar Limburg - Ham
Leuke man gezocht
Hoi, wij zijn een zeker niet onknap koppel met enig niveau. Voor volgende week zijn wij op zoek naar een deftige goed geschapen discrete man om de vrouw hier te komen verwennen. Hij doet mee en/ of kijkt toe. Graag duidelijke reactie met foto a.u.b.  
Bikoppel 53 jaar Limburg - Hamont-Achel
Bi koppel zoekt biman of homo
Wij zoeken een lieve slanke verzorgde man voor het ventje hier terwijl het vrouwtje kijkt, dus enkel mm . Kun je je hier in vinden horen we het wel met jou wensen . De man hier is versa slank verzorgd en intiem geschoren, wij verwachten dit ook van jou .  

Bi koppel zoekt biman of homo
Gerry 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Koppel zoekt xxl geschapen man
Curvy stijlvolle dame met heerlijke borsten 39j, man groot geschapen 20cm 1m91 94kg licht gespierd zoeken een man die groter geschapen is dus meer dan 20cm! Je bent respectvol, hygiënisch, niet marginaal en hebt iets te vertellen. We zijn volgende week op locatie, daar zouden we kunnen kennismaken met een glaasje. Het zou haar eerste keer met extra man zijn, geen anaal, niks extreems. We zijn op zoek naar geil met stijl. Reageer met foto's naakt en met kledij, wie weet ben jij de gelukkige die mijn heerlijke vrouw mag plezieren. Grtjs Gerry  

Koppel zoekt xxl geschapen man
M en S 49 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
cuckold koppel zoekt man(nen)
cuckold koppel zoekt man(nen) om haar te verwennen terwijl hij passief moet toekijken  

cuckold koppel zoekt man(nen)
L&I 26 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Mannrn voor blowbang
Heren, Wij koppel 26-22 zijn op zoek naar een 6-tal heren. Leeftijd tot max 45 jaar. We zoeken mannrn mrt uithouding voor een gangbang vooral blowjob gericht (klaarkomen op gezicht,borsten,…) alsook graag heren met minimum 17 tot 25cm. Zoals je ziet zeer knappe dame blond en goed voorzien. Indien jij zelf ons allen kan ontvangen des te beter. Zo zal ze namelijk de beste pik(ken) eruit kiezen om haar ook te nemen. Ik kijk toe of doe mee. Evt filmen zonder gezichten… graag mailtje met wat uitleg rond de data van 23-25-26 jul. Foto van jou en je speelgoed zei beslist. Doe je best 😉  

Mannrn voor blowbang
19 dagen
Dawen 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Koppel zoekt bi man
Wij zijn een koppel van 39m 40v en zijn opzoek naar een bi man en samen te spelen in ee club. Welke man komen we ergens tegen.  
  1   2   3   4   5   6