Zoeken naar koppelavond

Uw zoekactie voor koppelavond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Geilerdje 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Spannende zaterdagnamiddag
Wij sportief koppel 45, zoeken een ander sportief koppeltje voor een spannende date zaterdagmiddag. Rustig iets drinken, wat flirten en kijken of er een klik is en dan lekker geile actie met ons 4. Wij houden van de normale dingen. Alles veilig en met respect voor iedereen. Het is wat laste minute maar dat zijn vaak de beste dates. Tot snel.  
Elegant koppel 58 jaar Limburg - As
Stijlvolle lingerie, jarretels, nylons, high heels
Verzorgd koppel 50+.Wij houden van elegantie en stijl.Kinky kleding,sexy lingerie, stijlvolle naadkousen,jarretels en mooie high heels.Zoeken koppel met dezelfde insteek, gezellig kennismaking met glaasje en mooie erotische spanning opbouwen,v-v,verdwaalde handjes en mondjes zonder volledige pr.Graag foto bij jullie reactie. Kunnen ontvangen en verplaatsen.  

Stijlvolle lingerie, jarretels, nylons, high heels
sexy koppeltje 65 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
deze middag BXL centrum - deze avond gentse feesten ?
wij zoeken een leuk koppel voor vriendschap en meer. zij 65j 1m60 52kg blond, hij 57j 1m73 68kg. deze middag zijn wij in Brussel centrum en vanavond zakken wij af naar de Gentse feesten. wij heeft interesse in een kennismaking ? GEEN single mannen aub.  

deze middag BXL centrum - deze avond gentse feesten ?
Sporty 42 jaar Limburg - Leopoldsburg
(Bi) koppel
Koppel (sportieve 30tigers) en huisvriend (sportieve 40tiger) willen hun gestoei eens "kruiden" met een extra koppel, bij voorkeur op 06 augustus s'avonds. De afspraak vindt plaats bij de huisvriend en wordt eveneens gecoördineerd door hem. Groot geschapen, veel kunnen spuiten zijn plus punten. Gelieve te reageren met (onherkenbaar) fotootje alsook jullie verdere wensen.  

(Bi) koppel
Volslank 52 jaar Antwerpen - Wuustwezel
Volslank
Wij koppel v 52 m47 beide maatje meer zoeken koppel om vast op regelmaat mee af te spreken.en zo opbouwen naar het erotische toe zijn bischierig.welk koppel wil ons leren kennen kunnen ontvangen en verplaatsen  
Genieters 44 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Open relatie met 4
Al enige tijd zijn wij op zoek naar dat ene koppel waarmee we een heel leuke vriendschapsband kunnen opbouwen waarin bij goede klik heel veel kan. Heel regelmatig samenkomen, gezellige uitstapjes, weekendjes weg, elkaar tussendoor opwinden maar even goed een heel goed gesprek met inhoud. Een goede losse babbel en contact vinden wij wel belangrijk. Voor platvloerse toestanden passen wij. Er kan maar hoeft niet steeds iets meer te gebeuren, elk op zn ritme en wat komt dat komt wel. Full pr en aparte dates zijn zeker iets wat wij wel graag willen bereiken op termijn. Zijn jullie een leuk spontaan koppeltje dat zich hierin kan vinden en houden jullie ook van humor, lekker eten, genegenheid, tederheid en spontaniteit dan ontvangen wij graag jullie berichtje. Wederzijds respect, vertrouwen en uiteraard hygiene is belangrijk. Wij zijn beide 40 ers, verzorgd, niet rokers, deftige job en onze intieme plekjes worden mooi onderhouden  
We4you 51 jaar West-Vlaanderen - Bredene
Funfor4
Wij zijn gelegenheidskoppel van m52 en v56 en zoeken voor aanstaande maandag of dinsdagvoormiddag een koppel voor plezier met 4. Wij kunnen ontvangen aan de kust. Interesse....dan weet je wat te doen....  
tweeopzoek 52 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Op zoek naar een koppel die ook iets opbouwen wilt.
Wij hebben geen ervaring en wij zoeken ook naar een koppel zonder ervaring om eens samen ervaring op te doen. Geen partner ruil. Dat is stap te ver voor ons. Gewoon een leuke moment. Kijken en bekijken. Wij kunnen niet ontvangen. V 47 en man 52. Beide slank en verzorgd.  
Mercedes 35 jaar Antwerpen - Antwerpen
Gelegenheids koppel
V36 volslanke E-cup 1.78m en M45 normaal geschapen 1.75m zoeken koppel voor volledige partner ruil zonder condoom. We daten al meer dan 10j samen en hebben op seksueel vlak geëxperimenteerd. Beiden hebben een bi-kantje en we houden enorm van oraal verwennen en verwend worden. We kunnen komende week overdag maar niet zelf ontvangen.  

Gelegenheids koppel
koppel x 53 jaar Limburg - Maaseik
zondag 28/7 namiddag
hello, wij zijn een spontaan hoogopgeleid aantrekkelijk koppel met alle savoir vivre en wensen het begin van ons verlof spannend in te zetten..hiervoor zoeken wij voor zondagnamiddag een koppel om te stoeien met 4...zij is 52, slank, 100% bi, mooie brunette, hij is 53, slank, goodlooking zakenman, soft bi...wij zijn in onze erobeleving een taboeloos kinky koppel (met voorkeur lustgerichte D/s..maar geen must) en zoeken idem een actief koppel voor een kinky middagje..wij ontvangen (of verplaatsen)..reactie enkel als jullie zondag wensen te daten en graag met foto x  

zondag 28/7 namiddag
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10