Zoeken naar kan ons

Uw zoekactie voor kan ons leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bi man 36 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Ouder bi koppel gezocht
Slanke , sportieve bi jongen zoekt een ouder bi koppel . Indien het klikt kunnen we regelmatig afspreken. Ik heb wat onderdanige gevoelens en ben volledig bi . Ik kan me makkelijk tot bij jullie verplaatsen. Wie mailt me een geil voorstel ? Kan eventueel nog vanavond… X  

Ouder bi koppel gezocht
JongeTop 29 jaar Noord-Brabant - Breda
Jonge bi top zoekt koppel om te bekijken/meedoen
Hi stats 28/189/78/19*5.5. Het is al weer te lang geleden dus bij deze: ik zoek een koppel m/m of m/v om lekker te komen bekijken. Ik heb geniet ontzetten van anderman bezig zien. Sta open voor leeftijd tot mid 40. Ben zelf top+dom in het spel. Meedoen kan mitst de klik er is en het aanzicht mij opwind. Regio antwerpen of noord-brabant. tot sprekens ;)  

Jonge bi top zoekt koppel om te bekijken/meedoen
Ontdekken 24 jaar Antwerpen - Putte
Jonge zoekt ervaring
Hey allemaal, leuk dat je mijn advertentie leest. Ik ben een jonge gast en ben op zoek naar een koppel/vrouw die mij wat meer dingen kan doen leren. Na een lange relatie, de enige persoon waar ik sex mee heb gehad, zou ik graag wat nieuwe dingen willen ontdekken.ik ben een normaal gebouwde gast, discreet en heel hygiënisch. Ben jij/zijn jullie de persoon die mijn mentor willen zijn en jullier ervaringen met mij willen delen? Ik hoor het graag. Ik kan heel ruim verplaatsen.  

Jonge zoekt ervaring
Kust vibes 38 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Wie zin in extra fun vanavond?
Openminded heel verzorgd fashioned exotic man, zeker niet ontkanp met niveau & ervaring in cuckold, trio’s & huisvriend, op zoek naar extra fun vanavond, Samen jouw partner heerlijk te verwennen, maar ook met onze 3 te genieten, k Ben ook Bi-Top indien gewenst om nieuwe bi-ervaring te experimenteren, stats 38 173 79 17, super discreet, heel verzorgd, intiem geschoren & soa’s vrij. Into sensuele 4 handen olie massage zoals voor de vrouw, zoals voor de man om op te warmen, vingeren tijdens de massage, zachte kusje op de rug tot aan de poep, beentje open, gezicht ertussen te steken en heerlijk diep rimmen, 69, spanken & meer ……. Veel kan, niks moet. Graag reactie met stats, foto’s & wat uitleg, kan vlot verplaatsen.  

Wie zin in extra fun vanavond?
Biman 59 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Zaterdag 27 juli
Hallo, ik ben een verzorgde vijftiger die intiem geschoren is. Voor zaterdag zoek ik een tof koppel om enkele gezellige uurtjes mee door te brengen. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Leeftijd en uiterlijk zijn niet van belang, hygiëne en discretie daarentegen wel. We kunnen elkaar wat beter leren kennen met een drankje en een klein hapje. Ik ben vooral vrouwgericht maar met een bikantje. Heb je fantasieën die je wil vervuld zien, twijfel dan niet me te contacteren.  
Morgen 25/07 32 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Wie zin in extra man aan de zee
Jullie zijn op vakantie of wonen aan de zee en jullie hebben morgen zin in een spannende namiddag? Dan ben ik misschien de man die jullie zoeken. Dit kan vrouw gericht of lekker met elkaar spelen. Er is veel bespreekbaar. Mijn stats zijn 31 jaar, 1m79, slank/sportief gebouwd en onbehaard. Bij interesse kan er een foto worden gestuurd. Tot morgen?  
Lucas 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Trio, 65+
Beste, Wie houdt er van rustig genieten met z'n drie, wie mag ik een heerlijke massage geven met zachte handen, zowel man als vrouw, wie mag ik vervoegen bij heerlijke knuffelsex waarbij lichamen verlangen naar elkaar en strelend genot geven, wie kan ik oraal bevredigen en een climax geven, wie kan 's namiddags ontvangen om de tijd van ons leven te beleven, wie spreekt deze advertentie aan?  
Bart 42 jaar Antwerpen - Putte
Een mogelijke discrete vriend aan huis voor jullie als koppel?
Als niet single man kom ik niet aan mijn behoeften. Hierdoor kwam ik op het idee om een discreet koppel te zoeken om hete en spannende momenten te beleven. De vrouw een huisvrouw/hotwife die dat gewillig is en veel honger heeft. De man die het ook opwindend vind om haar bezig te zien met een andere man maar ook graag meedoet met zijn drietjes. Dit discreet en in een vriendschappelijk band zodat er een vertrouwens band/klik ontstaat maar toch die afwisseling en spannende ondeugende momenten in je leven hebt. Zijn jullie hiervoor te vinden? Stuur een mailtje met een omschrijving van jullie en wat jullie in gedachten hadden? Dan kunnen we hierop verder bouwen om te kijken of het iets kan worden. ;)  
Bi man 41 41 jaar Antwerpen - Mortsel
Pijp me samen
41j bi top, m71 85kg, niet slank dus, 17-18cm geschoren. Zoek een Koppel dat me samen lekker zuigt tot ik spuit in de mondjes. Eventueel jullie neuken ook, maar geen vereiste. Ikzelf pijp niet,ook niet mij neuken (uitsluitend top hier), dame beffen kan wel. Ik kan niet ontvangen. Reacties met stats of foto krijgen snelle reactie. Geen mannen alleen.  
Stijn 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Toegeven aan nieuwsgierigheid
Hier ben ik dan... 33 jaar, slank, sportief, in een 'normale' hetero relatie en aan het zwichten voor een jarenlang opgebouwde nieuwsgierigheid. Ik ben op een punt gekomen waar ik eindelijk wil ervaren hoe het voelt om zelf een man te laten klaarkomen. Ik had graag kennis gemaakt met een openminded koppel die diezelfde fantasie deelt. Hetzij een man die in het bijzijn van z'n partner zelf ook een allereerste ervaring wil opdoen, hetzij een meer ervaren koppel die al weet wat ze willen en er graag een speelkameraadje bij wil. Sta voor heel veel open. Actief/passief/... Absolute discretie gevraagd en geboden. Wie heeft een leuk of creatief voorstel? Kan makkelijk verplaatsen. Kan ook overdag tijdens de week.  

Toegeven aan nieuwsgierigheid
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10