Zoeken naar kan ons

Uw zoekactie voor kan ons leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sss 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Oraal plezier
Ik zoek een leuk koppeltje MV, MM of met transgender dat mij op een heerlijke dubbele pijpbeurt kan trakteren. :-) Ik bef en rim supergraag en ook pijpen vind ik zalig. Ik fantaseer al een tijdje over 2 frotting dicks in mijn mond. ;-) Hygiëne en discretie zijn een must.  
Johan 46 jaar Antwerpen - Arendonk
Zoek een realistisch dokters onderzoek
Wie maakt me fantasie waar. Ik zoek een realistische erotisch getint dokters onderzoek in een realistisch uitziende praktijk. Welke man of vrouw kan deze fantasie waarmaken voor me. Bij klik zelfs vaker. Veel is mogelijk. Ik heb ze fantasie al sinds me eerste school onderzoek. Welke arts wil me tijdens het onderzoek gebruiken voor zijn of haar fun. Afstand speelt geen rol. Wie is serieus. Ik zoek al een tijdje en heb genoeg van de grappenmakers en fakers. Leeftijden spelen geen rol  

Zoek een realistisch dokters onderzoek
ikke 54 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Aan zee
Volgende week woensdag tem vrijdag verblijf ik aan de kust. Is er een koppeltje dat mij kan ontvangen om samen wat geile BARE fun te beleven (negatieve soa test voorhanden). Ik ben intiem steeds netjes geschoren (en dat zoek ik ook) en zeer discreet. Tot snel?  
Anoniem 36 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
Op zoek naar oudere dame
Via deze weg ben ik op zoek naar een oudere dame of dame van koppel die graag eens intiem wil zijn met een jongeman. Ikzelf ben 36 jaar en zou het enorm spannend vinden om af te spreken om een oudere dame. Bij goede klik zou ik graag meerdere keren afspreken. Uiteraard niets moet, maar ook veel kan. Wederzijds vertrouwen en discretie staan op de eerste plaats.  

Op zoek naar oudere dame
Piet 58 jaar Antwerpen - Antwerpen
Geile Date
Dame of koppel welkom dit weekend voor een geil avontuurtje . Ik kan u thuis uitnodigen waarbij veelbespreekbaar is op respectvolle basis .Speelruimte met sling aanwezig , buitensex , trio , cuckold , hotwife . Enkel reactie met foto .  

Geile Date
gilbeer 66 jaar Vlaams-Brabant - Asse
vanavond na 20:00 uur
Zoek voor vanavond een koppeltje (gehuwd, smenwonend, LAT) waarvan de man bi en top is (dus de neuker) en devrouw haar gezel aanspoort tot prestatie terwijl ik alles onderga en de vrouw eventueel oraal bevredig. Kan dus ontvangen, maar enkel vanavond vanaf 20:00 uur en na mailcontact (gilbeeradmailpuntcom).  
bi jongen 26 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
jongen bi man help jullie graag met jullie fantasieën
hey. ik ben een 26j bi man van 182cm 72kg. ik ben een los uit gaande man die jullie graag help met jullie fantasieën. veel kan niets moet. ik ben discreet en hygiënisch. hoop van jullie te horen.  

jongen bi man help jullie graag met jullie fantasieën
Dirk 59 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Erotische massages en meer ....
Hallo wil me toch es via deze weg es voorstellen en wie weet leer ik hier een leuk koppel kennen voor een hemelse erotische massage en meer,bij de erotische massage en dit met warme olie laat ik geen plekje onbenut en eens op temperatuur kan er heel wa meer tussen ons 3,alles mag niets moet maar onder het motto genieten van elkaar,ook zeker geen rap rap toestanden maar voor ons 3 hoogtepunten kunnen beleven,ben zelf 182 groot 80 kg normaal gebouwd lichaam geen tatoeages en piercings heel verzorgd wa zeker een must is bij het intiem zijn,goe geschapen en groot uithoudingsvermogen en da zou de vrouw zeker wel merken,ben single dus kan zeker bij me thuis en dit met hapje en drankje en de nodige erotiek,kan ook makelijk vrijmaken en verplaatsen,heel discreet en alles gebeurt in heel mooi en verzorgd kader.en wie weet bij goeie klik dit gebaseerd op regelmatige basis .is er een koppel dat tot die alles aangesproken voelt mag gerust iets nalaten en wie weet yot gauw .....  

Erotische massages en meer ....
Jan 35 jaar Antwerpen - Meerhout
Goegd geschapen (19x8cm) grote sperma spuiter zoekt geile cuckold sletje,
Hallo,viadeze weg ben ik opzoek naar een leuk, spontaan koppel (liefst niet veel ouder dan mij), voor een heerlijke seks date, waarbij veel ken en niets moet. hierbij alvast een korte omschrijving van mij,Vriendelijk, spontaan, gezellig, normaal in de omgang. Iemand met wie je met de kleren aan nog een leuk gesprek kunt voeren.Iemand die niet alles overhaast te werk gaat,maar lekker de tijd neemt.Iemand die ook open staat om een leuk contact leuk op te bouwen wanneer de eerste date super verlopen is. Ben goed geschapen, heb ervaring en kan veel sperma spuiten Tijdens een date is respect, discretie en hygiëne heel belangrijk,en zorgen ik er graag voor dat jullie op het gemak zijn en prettig vinden want je deelt toch iets intiems met elkaar. Interesse? stuur mij een mail met korte inhoud, omschrijving en foto in bijlage  
Paul 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Contact me bi koppel
Dag leuke koppels. Ik ben Paul 57 jaar en 1m90. Geschoren en netjes op de juiste plaatsen. Zou graag in contact komen met liefst ouder koppel om gebruikt en misbruikt te worden Hou ervan met het mannetje te spelen voor de ogen van het vrouwtje. Ben ook als sub bruikbaar met 30 jaar ervaring Hopelijk tot hoors. Kan me verplaatsen waar jullie wensen Mvg Paul  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10