Zoeken naar kan ons

Uw zoekactie voor kan ons leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Openmded 31 jaar Antwerpen - Hove
Koppel gezocht voor trio of cuckolddate
Hey, ik ben een man van 1.70m 70kg 16cm, sportief gebouwd, hygiënisch, geschoren op de juiste plaatsen en geduldig en rustig. Ik zoek voor vandaag of andere dag nog een leuk koppel voor trio (waarbij we samen het vrouwtje lekker verwennen) of cuckoldate (waarbij man toekijkt hoe zijn vrouw bespeeld wordt) ook andere fantasietjes zijn bespreekbaar , ik sta voor veel open. Zelf kan ik niet ontvangen maar wel makkelijk verplaatsen , afstand en jullie leeftijd maakt niet uit. Kan voornamelijk op avonden in de week of weekends.  
gisteren
Geil 27 jaar Antwerpen - Duffel
Geil koppel gezocht
Zoek een geil (bi) koppel om vanavond mee af te spreken. Eerst iets drinken of er direct invliegen, alles kan! Leeftijd niet belangrijk, hygiëne daarintegen wel. Ben zelf 1m90, 95kg en voorzien van een 16cm. Ben zeer open minded dus kom maar af met die voorstellen! (Face) pics via chat. Geile groetjes  
gisteren
Koen 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Leuk verzorgd geil koppel, ook rijper koppel zeker welkom!
Welk verzorgd geil koppel, ook rijper koppel staat er open voor een leuke spannende ontmoeting met grote nette en zeer hygiënische single man van 60 jaar. Dit alles met alle respect en in alle discretie. Ik kan verplaatsen en ontvangen...liefs xxx  
gisteren
Bart 42 jaar Antwerpen - Putte
Een mogelijke discrete vriend aan huis voor jullie als koppel?
Als niet single man kom ik niet aan mijn behoeften. Hierdoor kwam ik op het idee om een discreet koppel te zoeken om hete en spannende momenten te beleven. De vrouw een huisvrouw/hotwife die dat gewillig is en veel honger heeft. De man die het ook opwindend vind om haar bezig te zien met een andere man maar ook graag meedoet met zijn drietjes. Dit discreet en in een vriendschappelijk band zodat er een vertrouwens band/klik ontstaat maar toch die afwisseling en spannende ondeugende momenten in je leven hebt. Zijn jullie hiervoor te vinden? Stuur een mailtje met een omschrijving van jullie en wat jullie in gedachten hadden? Dan kunnen we hierop verder bouwen om te kijken of het iets kan worden. ;)  
gisteren
Nibin 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
ontdekken dit weekend
Hi Jonge verzorgde openminded man hier zoek date voor dit weekend. 29/180/70. Weinig ervaring mee, dus ik zoek leuk koppel om mee te ontdekken voor full on plezier met 3, veel bespreekbaar. Ik kan verplaatsen. Stuur me snel voor foto en meer. Nick.  
gisteren
Chris 43 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Orale verwennerij voor hem en haar
Bitop uit Tienen zoekt koppel om hem en haar oraal te verwennen. Jullie moeten niets met mij doen, maar indien gewenst kan dat uiteraard. Hygiene en discretie geboden en gewenst. Reactie met foto heeft voorkeur plus graag uit de buurt.  
Blackman 45 jaar Oost-Vlaanderen - Ronse 0485367107
Date met Blackman
Blackman zoekt date met koppels, geen financiële bedoeling,ontvangen of verplaatsen Geen probleem. Extra blacks kan ook,bel eens om verder te afspreken  

Date met Blackman
gisteren
Boy 23 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Jongen zoekt koppel
Hey, ik ben 23 jaar (1m86, slank gebouwd, 17 cm) en ben op zoek naar een koppel om samen plezier te hebben gericht op het genot van de dame. Open voor (licht) bi, maar ervaring ontbreekt hier bij mij... Mijn voorkeur gaat uit naar meerdere keren/vast. Ik sta ook open voor kinky voorstellen en mee te gaan in jullie verhaal en fantasieën. Ik kan enkel verplaatsen. Groetjes. Ps. Uiteraard alles met respect naar elkaar toe en de nodige hygiëne!  
Peter 56 jaar Antwerpen - Kapellen
Verwenmassage
Ervaren masseur geeft sensuele verwenmassages. Deze massagesessies zijn verwenbeurten, gebracht naargelang de sfeer die er hangt en de verlangens. Voor gelijkgestemden die houden van stijl en op ontdekking willen gaan. De limieten worden echt door jullie aangegeven, en niemand wordt er over gehaald. Het moet ontspannend blijven en zijn, zeker geen directe aanval op de intimiteit. Ik gebruik warme olien. Een sessie duurt minimaal 2 uur. Enkel voor geïnteresseerden die stijl, discretie en hygiene belangrijk vinden . Is misschien een leuke verassing of een reeds lange fantasie, die jullie niet durven in de praktijk te brengen gezien het onbekende. Andere scenarios zeker mogelijk.Mail mij voor extra info of afspraak. Kan ontvangen volgende week maandag/ dinsdag / woensdag  

Verwenmassage
gisteren
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Staden
(Hang)borsten verwennen
Hallo, ben zeer verzorgde sportieve man die enorm graag (hang) borsten verwent. Zouden jou borsten eens echt tot in de puntjes willen verwent worden? Mail me snel. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol. Ben je zwanger of heb je moedermelk zeker ook welkom. Meer kan natuurlijk ook, alles is bespreekbaar, zeer veel kan en ik verwen jou en jou lichaam op de plaatsen zoals jij het wenst en op de manier dat jij wenst. Talloze mogelijkheden. Uiterlijk en leeftijd spelen geen rol, jou genot des te meer. Hygiëne respect en discretie staan centraal. Kan ontvangen en verplaatsen. Ps: dame met kleine of gewone borsten natuurlijk even welkom, ik verwen je met dezelfde volle overgave.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10