Zoeken naar je genieten

Uw zoekactie voor je genieten leverde 89 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

26 dagen
Stiekem ;-) 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Enkel voor dames die kunnen genieten van...;-)
Hallo, Ik zoek geen relatie, wél een vrouw die kan genieten van seks. Heb je graag als je geil bent dat ik langskom, niet teveel blabla maar direct boem-boem en weer weg ;-) Ik ben een slanke, verzorgde en discrete man die zich aan de afspraken houd. Vriendelijke groeten,  
26 dagen
genieterke 59 jaar Antwerpen - Mortsel
zoek studente of (jonge)dame voor regelmatige dates
Hallo ben op zoek naar een meisje, studente of dame voor regelmatige dates. Kan u zeer discreet op lokatie ontvangen of ik kan me makkelijk verplaatsen. Zoek een normaal persoon geen prof maar iemand die er ook kan van genieten en iets wil bijverdienen. Zoek iemand die graag mee wil helpen mijn fantasie om te zetten in pure realiteit. Eerlijkheid, respect voor elkaar, hygiëne en absolute discretie zijn een must. Afspraken kunnen alleen op weekdagen tijdens daguren, nooit in weekends of op avonden. Kunt u zich hierin vinden stuur kan gerust uw reactie met hoe u een date zelf ziet met een foto en nummer om verder af te spreken. Reactie met nummer en foto krijgen voorrang maar iedereen krijgt een bericht terug.  
27 dagen
Vrijgezel 54 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Samen genieten
Ik plaatste eerder onderstaande advertentie, maar er zijn problemen met mijn mailbox. Daarom herhaal ik ze hier met een ander Email adres. Voor weie reeds reageerde, graag hier herhalen. Ik ben een alleenstaande, aantrekkelijke zakenman en ik zou graag in het gezelschap zijn van een aantrekkelijke jonge vrouw, Max 40. De bedoeling is natuurlijk om lekkere seks te hebben en elkaar te verwennen, maar als het goed aanvoelt sta ik open voor regelmatig contact, voor weekendjes op vakantie etc. Mooie vergoeding overeen te komen. Antwoord zeker met foto en hopelijk kunnen we vlug van elkaar genieten.  
27 dagen
Vrijgezel 55 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Elkaar verwennen
Ik ben een alleenstaande, aantrekkelijke zakenman en ik zou graag in het gezelschap zijn van een aantrekkelijke jonge vrouw, Max 40. De bedoeling is natuurlijk om lekkere seks te hebben en elkaar te verwennen, maar als het goed aanvoelt sta ik open voor regelmatig contact, voor weekendjes op vakantie etc. Mooie vergoeding overeen te komen. Antwoord zeker met foto en hopelijk kunnen we vlug van elkaar genieten.  
27 dagen
dirk 55 jaar Oost-Vlaanderen - Berlare
Welke dame zou dit graag eens mee maken
Alleen voor Dames, een moment nergens aandenken, een moment alleen aandacht voor jou, en indien gewenst een moment van ontlading. Massage van u lichaam met warme reukloze olie waarbij de nadruk licht op ontspanning en genieten. Indien gewenst kan de massage worden uitgebreid met jouw wensen, Gun jezelf deze traktatie. Enkel op afspraak Te berlare voor meer info graag mailen Ik zelf ben een man van 55 j 185 m 85 kg sportieve tippe en niet rokend  
28 dagen
Dave 57 jaar Antwerpen - Turnhout
Speld in een hooiberg
Ik vraag me af of er misschien een vrouw is die het ook spannend zou vinden om bij een normaal gebouwde en verzorgde man langs te komen . Samen van elkaar genieten en er nog wat aan verdienen ook . Ik ben niet noodzakelijk op zoek naar een fotomdel , gewoon een naturel vrouwtje zou al super zijn . Hygiene en discretie gevraagd en geboden .  
Stone 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Genot
Hey opzoek naar een leuke vrouw , een vrouw die van uitdagingen hou, en mij kan laten genieten  

Genot
28 dagen
Thomas 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuk neukmaatje (dame) gezocht voor 2x per maand.
Ik zoek een leuk, jong neukmaatje voor 2 keer per maand Ik zoek een leuke, jonge dame (jonger dan 38) om 2x per maand mee af te spreken. De idee is om lekker van mekaar te genieten, zonder remmingen. Ik zit zelf in een dode relatie, en heb nood aan fijn gezelschap. Ik ben een knappe kerel met alles erop en eraan ;). Ik ben bereid 300,00 per date te betalen. Stuur me een foto en ik stuur er zeker eentje terug ;). Tot snel!?  
SUGARDADDY 41 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
sugardady callboy zoekt
CALLBOY FOR YOU CALLBOY FOR YOU Mooi verzorgde gentlemen met modellooks callboy ontvangt en komt bij je langs zoekt tevens ook studentes/dames die zakcentje willen bijverdienen door mij en derden te verwennen onafhankelijk zijn en ruimdenkende zijn zich makkelijk kunnen verplaatsen en single zijn waar je wilt regio kust alles bespreekbaar van massage tot geile date reageer vlug dames ook beschikbaar voor stripacts mannen kunnen ook massage genieten zoals dames uiteraard evenals koppels welkom VROUWELIJKE COLLEGA GEVRAAGD xxx CALLBOY FOR YOU  

sugardady callboy zoekt
  1   2   3   4   5   6   7   8   9