Zoeken naar je genieten

Uw zoekactie voor je genieten leverde 70 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bert 65 jaar Limburg - Diepenbeek
Ben je opzoek naar iets extra's
Ben je een slanke dame vanaf 30jaardie regelmatig wil afspreken tegen vergoeding. Geen extreme dingen elkaar fijn verwennen en genieten stuur mij dan een mailtje. Groetjes  
Lieverd 45 jaar Oost-Vlaanderen - Denderleeuw
Restpectvol genieten met onvruchtbare man
Ben jij die jonge pure vrouw die ik zoek om regelmatig samen te genieten. Zijn hygiene, discretie, respect,genieten en verwend worden,... voor u ook belangrijk. Geniet jij zowel van verwennerij met mond, vingers als bare neuken. Ik ben een gesteriliseerde man met fantasie. Gezond, recent getest op Soa op zoek naar die ene vrouw die het graag zonder condoom beleeft. Is uw partner ook gesteriliseerd en wil jij wel eens iets anders proeven en/of een centje voor jezelf. Neem dan vrijblijvend contact.  
Tom 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Squirten
Op zoek naar een aangename dame die er van kan genieten om lekker te squirten. Of heb je dit nog nooit ervaren en wil je hiermee samen experimenteren? Stuur me dan een mailtje terug. Alles in een rustige, ontspannen en geile sfeer. Leeftijd niet van belang, wel verzorgd discreet. Tot binnenkort? X  
Stiekem ;-) 50 jaar Antwerpen - Herentals
Enkel voor dames die kunnen genieten van...
Goede dag, zijn er geile dames die graag stiekem willen afspreken, zonder teveel blabla en gedoe. (géén profs aub!) Ik ben een slanke man. Heb je geheime fantasietjes, wil je graag eens betaald worden... Leeftijd en uiterlijk geen belang, als je maar kan genieten met respect voor elkaars wensen, vriendelijke groeten,  
Gigi 61 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Weg uit de koude Belgische winter en gratis zon inclusief royaal zakcentje?
Jawel, het kan! Daarom ben ik - rentenierende sportieve man van 51 lentes jong - op zoek naar studente, alleenstaande mama of gewoon leuke dame die sensuele momenten in een zuiderse omgeving kan waarderen. Ik verblijf namelijk van 1 september 2024 tem eind mei 2025 in mijn loft op een golfterrein in Spanje en bezoek van een leuke toffe Vlaamse dame/meid zou daarbij extra welkom zijn. Alle kosten van verblijf en vertier zijn voor mijn rekening, inclusief een royaal extra zakcentje. Trefwoorden: naakt zijn en sensueel genieten. Bij interesse, graag foto (hoeft niet naakt), korte opsomming van wat kan & wat niet, alsook je verlangens en wensen. Bij blijvende klik, volgt vanzelfsprekend foto van mezelf en een uitgebreide kennismaking in België. Maw, kom op dames… ik wie kan dit aanbod smaken? Hasta la vista in Espana! Ps. Geen prof escorte dames, dankuwel.  

Weg uit de koude Belgische winter en gratis zon inclusief royaal zakcentje?
Leuke oudere man 66 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Leuke vrouw gezocht
Ik ben een oudere leuke vrouwvriendelijke man en ben opzoek naar een gewone leuke vrouw die eens wil afspreken om samen lekker van elkaar te genieten. Leeftijd en afkomst maakt mij niet uit. Het gaat mij om te genieten en daarbij sta jij als vrouw op plaats èèn. Het liefst een vrouw die mij kan ontvangen maar is geen must. Als je iemand bent die alleen maar een cardate wil om mij dan te pijpen of af te trekken dan mag je ook reageren. Ik hoop snel iets van je te horen.  
10 dagen
Huisvrouwtje 42 jaar Antwerpen - Olen
Lekker geil huisvrouwtje
Ik ben een geil huisvrouwtje van 43 die vandaag tot vrijdagnacht ontvangt. Extreme zaken laat ik aan me voorbijgaan. Neuken doe ik met condoom, pijpen kan zonder. Mijn doel is om vooral jou te verwennen en te laten genieten. Maar ik wordt ook graag verwend. Voor vrijblijvende info of prijzen, mail me. Misschien tot later.  
12 dagen
Dirk 57 jaar Antwerpen - Turnhout
Behaard of getrimd poesje gezocht
Welke vrouw (18+) met een behaard of getrimd poesje wil eens een uurtje langskomen bij verzorgde man om van elkaar te genieten ? Ik verlang zeker geen extreme dingen , voorstel welkom . Vergoeding in onderling overleg .  
12 dagen
pieter 45 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
Veel zaadloos sperma, veel Euro, genieten
Spreken deze trefwoorden u aan. Bent u minstens 16 en max 45. Kunt u zich soms overdag vrij maken voor een stomend samenzijn met gedistigeerde niet onknappe zakenman? Bent u gehuwd in een saaie relatie, of singel die dat extraatje kan gebruiken. Bent u bereid in een langdurige friendship te investeren en mij trouw te blijven. Zoek geen pro die veel seksvriendjes heeft, maar exclusieve griet die aan mij als extraatje genoeg heeft. Ik beloof naast het financiele een open vriendschap met regelmatige spannende afspraakjes.ik ben een verzorgde lieve man die jou zal verwennen en dit graag ook ondergaat. Ik ben gesteriliseerd en recent getest op Soa. Geniet jij van een pijpje geven, gebeft worden, maar ook van neuken met diepgang en krachtige stoten. Wellicht kunnen wij mekaar helpen in wederzijds genot.  
12 dagen
Liene 41 jaar Limburg - Diepenbeek
Date
Hallo Ik ben een 39j alleenstaande mama die niet op zoek is naar een relatie. Ik ben gelukkig met de situatie waarin ik nu zit en daar past een man niet in. Vandaar dat ik op zoek ben naar een man waar ik toch enkele uurtjes per week mee mag afspreken en mee mag genieten. Ik spreek af op een kamer in alle veiligheid en discretie. Ik ben een vlotte, lieve en zorgzame dame van 1.71m, weeg 70kg, heb bruine lange haren en groene ogen. Veel kan, behalve anaal, sm, plassex of andere extremiteiten. Intiem altijd met condoom. Ik kan me makkelijk overdag vrijmaken. Antwoorden met foto krijgen de voorkeur. Indien ik niet reageer, heb ik geen interesse. Lieve x Liene  
  1   2   3   4   5   6   7