Zoeken naar ext*

Uw zoekactie voor ext* leverde 57 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

15 dagen
Gar 54 jaar Antwerpen - Kontich
Sexmaatje / FWB gezocht
Ik ben 54/181/83, verzorgd, discreet, balls en brains, en helemaal gezond. Ik hou van tongen, tepelspel, pijpen, rukken en meer met de juiste persoon. Echter geen extreme dingen. Ben je van de buurt, kan je discreet ontvangen en ben je 35+? Dan ben jij misschien degene die ik zoek. Ik kijk alvast uit naar veel plezier met 1 of meer. Geen payzever of gefake! Dat is tijdverlies!  
15 dagen
SeniorLover70plu 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik zoek 70plusser voor tedere en leuke contact
Dag beste senioren. Mijn pseudo hier zegt het alles Ik zoek een senior vanaf 70. Ik ben 50(Ik zie jonger eruit) 1m70 en 75kg. Zeer verzorgd en geen baard of snor. Ik draag geen bril. Geen tatoeages en of piercings. Ik ben in relatie maar door ziekte van partner helaas geen lichamelijk contact. Daarom zoek ik een serieuze en eerlijke senior om een contact op te bouwen gebaseerd op lichamelijk contact , lang en teder elkaar verwennen zonder extreem toestanden. Graag een senior met een stevige gestalte.wat extra gewicht en liefst geen roker. Een senior die tederheid en affectie mist. Graag reactie met beschrijving van jezelf en iets over jezelf. Reacties met enkele woorden worden niet serieus genomen en ik beantw oord niet. Graag een senior figuur en geen vrouwelijke types aub  
real fun 47 jaar Antwerpen - Turnhout
real fun vandaag!
Wie heeft er ook zin in een leuke geile date vandaag. Ik ben 47 1m75 62kg slank en bottom. Ik hou van de gewone dingen en geen extremen. Ik kan je ontvangen in Turnhout. En jij?  

real fun vandaag!
15 dagen
riky 58 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Bottom zoekt..
Ik ben vijftiger actieve bi bottom,ik zoek een top die ik regelmatig mag hard pijpen en die dan graag neukt.Ik ben zeker geen fotomodel zoek ik niet ook.Oudere top zeker welkom of tgirl die graag eens neukt.Ik kan ontvangen,meestal na de middag avond of vooravond.Geen extremen juist graag neuken :-)  
16 dagen
Kris 65 jaar Limburg - Beringen
Geil cammen op Skype
Ben 65 en hetero, geen real life ervaring met mannen maar kijk graag en word graag bekeken via Skype. Daarbij ken ik geen taboes, ik toon en doe alles wat je maar wil zien, ook extremere dingen (rukken, spuiten, lingerie, luiers, plas, scat). Welke hetero (50+) heeft interesse om samen te geilen voor cam?  
16 dagen
The K5 38 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
GloryHole Ongewassen lul
Onbesneden mannen gezocht die graag gepijpt worden met hun lul een paar daagjes ongewassen (niet extreem). Minimum 16 cm. Ik ontvang in Leuven ben 38 jaar, 1m69, 58 kg. Stuur zeker dick pic. Chat wel wat nodig.  
17 dagen
fistbottom 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
zeer ervaren fistbottom zoekt een eveneens ervaren fist TOP
uiterst onderdanige en zeer ervaren fist bottom is op zoek naar een fist top met een missie. Deze prille vijftiger, slank gebouwd en van universitair niveau, wil zijn kont namelijk volledig laten ruďneren. Welke fist top vindt het geil om niet 1 maar 2 handen te laten verdwijnen in een kont? Om tot voorbij zijn elleboog deze bottom te penetreren? En bovenal om te werken aan een extreem gapend gat en een reuze prolapse? Kick je op vuistneuken en wil je extremer gaan, contacteer me dan  
17 dagen
Meester W 43 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Op zoek naar slaaf
42 sportief zoekt leuke kerel die graag in rollenspel slaaf wil zijn. Geen extreme toestanden, maar je kent je plek. Geen ervaring vereist, opbouwen is fun. Graag beschrijving, stats en foto bij reactie. Discretie is sleutelwoord.  
18 dagen
Gar 54 jaar Antwerpen - Kontich
Sexmaatje / Fwb gezocht
Ik ben 54/181/83, verzorgd, discreet, balls en brains, en helemaal gezond. Ik hou van tongen, tepelspel, pijpen, rukken en meer met de juiste persoon. Echter geen extreme dingen. Ben je van de buurt, kan je discreet ontvangen en ben je 35+? Dan ben jij misschien degene die ik zoek. Ik kijk alvast uit naar een leuke namiddag met 1 of meer. Geen payzever of gefake! Dat is tijdverlies!  
19 dagen
Duo4more 41 jaar West-Vlaanderen - Menen
Extra top wanted
Hey top-kerels! Ikzelf ben een slanke top (41, 1m82, br broske, bl gr ogen, gbbs, 70kg) en wil graag een “collega-top” uitnodigen om los te gaan samen op/met m’n vent (41). Hij is zeer pijpgewillig (lekker keeldiep,gulzig, sit back and relax) en is zeer neukbaar. Is extreem geil om hem bezig te zien met een andere kerel, om hem te delen. Spel van kijken en bekeken worden. Liever een vaste buddy dan elke zoveel tijd iemand anders. Hygiëne en discretie zijn vanzelfsprekend. Zijn experimenterend ingesteld. Jouw leeftijd is niet zo belangrijk: ben je een jong experimenterend veulen of een ervaren hengst, ben je normaal geschapen of dik / groot, … zolang er een (seksuele) klik is kan veel. Tattoos / piercings zijn zeker geen probleem. Zoeken fun and friend, geen fotomodel. Graag meer info over jou, je wensen in je reactie. Foto’s (van je “tool”) welkom. Kunnen discreet ontvangen in de regio Kortrijk - Ieper - Roeselare.  
  1   2   3   4   5   6