Zoeken naar donker

Uw zoekactie voor donker leverde 23 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

28 dagen
Cddv 41 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Bevredigen
Ik zoek een vast contact met een man die ook niet gewend is om te daten, en iemand zoekt die hem gewoon bevredigt als hij zin heeft, liefst wat in donker. Mag gerust ook een verlegen man zijn. Uiterlijk of leeftijd is niet belangrijk, groot of klein geschapen ook niet, handicap is ook geen probleem. Ik hoef zelf geen genot, eerder gewoon jou helpen. Wat ik wel leuk zou vinden is als het wat ruikt bij jou beneden, dus mag zeker ongewassen, of de geur van plasresten, dus iemand die luiers draagt mag ook zeker  
Rob 36 jaar Antwerpen - Bornem
Op zoek naar leuke sex buddy
Ik ben op zoek naar een vaste leuke sex buddy, 18+ tot max 35 jaar, liefst jonger dan ik voor leuke discrete momenten samen, geen volslanke, enkel mager, normaal en licht gespierd, geen verwijfde types, enkel mannelijke types, mag gay of bi zijn, klein, normaal en groot geschapen welkom, zolang je maar knap, of goed uitziend en verzorgd bent. Interesse,stuur me dan zeker een mailtje, ik stuur zo snel mogelijk terug, bij een eerste afspraak spreken we op een neutrale plaats af om elkaar te leren kennen,ergens iets gaan drinken ofzo,whatever,bij klik kunnen we samen naar mij thuis gaan om elkaar wat beter en MSs intiemer te leren kennen, bij voorkeur een jongen die geen vriend of vriendin heeft maar als het wel zo is,ook geen probleem.mag hay of bi zijn, zelf ben ik een goed uitziende verzorgde bi gast, donker blond, blauw grijze ogen, m75, 71k. Bij interesse hoor ik het wel. Liefst geen fakers, wees serieus, dat ben ik ook.  

Op zoek naar leuke sex buddy
30 dagen
Man 51 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
weinig ervaring
Meer bi-gevoel de laatste tijd. Wil eens iemand aftrekken buiten of cardate in het donker. Bij mij moet er niets. Voorstel?  
  1   2   3