Zoeken naar dan jaar

Uw zoekactie voor dan jaar leverde 67 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

26 dagen
Jos 59 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik wil best een eindje rijden voor jou
Ja ik ben iets ouder maar zie er goed uit , lief en correct. Ik vond jou graag hier om zorgeloos mee af te spreken. En voor een vast contact met regelmaat. Dat wij beiden niet meer hoeven te zoeken. Het zou mooi zijn je bent sociaal, niet helemaal platzak , vriendelijk en met mooie borsten . Jongere ( wel 20 +) of oudere dame tot wel 55 jaar. Ruime smaak dus als je interesse hebt begin je met een mailtje.  
26 dagen
squirter 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke vrouw droomt van eens te squirten?
Goedemiddag! Ik ben een heel nette verzorgde man van 37 jaar, slank en heel sportief. Ik geloof dat alle vrouwen kunnen squirten en heb er heel veel ervaring mee. Welke vrouw fantaseert hier wel eens over en wil het leren?  
27 dagen
Koppel 29 jaar West-Vlaanderen - Staden
Koppel zoekt sugardaddy
Hoi, Voel je je wat eenzaam, kom je niet aan je trekken , seks thuis is saai, ben je alleen ? Zoek je een koppel waar je wekelijks of vaak met alle vertrouwen en discretie naartoe kan komen om je lekker te ontspannen met jonge knappe blondine , wil je vaste sugardaddy zijn in ruil voor heerlijke geile seks ? Dan zijn wij iets voor jou , Dame staat altijd lekker geil met een nat poesje ! Alles is ook vrouw gericht : m m v . Zoeken iemand die open staat voor geile trio, niet 1:1 ! Graag leeftijd vanaf 50 jaar Man graag met klasse en zeer hygiënisch. Bij klik graag foto gevraagd . Tot snel ?  
Alexander 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Betaald contact
Geachte dames. Ik ben een verzorgde man van 41 jaar. Ik zoek jongedames die wat zakgeld willen bijverdienen door samen een leuke seksdate te beleven.Ik hou van voorspel en het rustig opbouwen naar een climax. Ben je tussen 18 en 50 jaar en benieuwd naar meer info dan mag je me altijd contacteren. Groetjes, Xander  

Betaald contact
30 dagen
Voyeur 40 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Op zoek naar speelse studente/jongedame...
Is hier een jonge meid/dame van Max 35 jaar die me wil ontvangen bij haar thuis of op haar kot en dit in een sexy outfit? Je kleed u sensueel uit, gaat op uw bedje liggen of op de sofa. En speelt met uzelf terwijl ik toekijk (speeltjes toegelaten). Als u wil kan ik 'een handje' helpen. Ik betaal u en vertrek weer. Bij eventuele interesse, stuur een beschrijving samen met een fotoke en laat ons beiden genieten van dat moment. Kus  
31 dagen
Stan 59 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Denijs-Westrem
Alles prima daar ?
Hier met mij wel. Ik ben alleen geil en op zoek naar simpele maar leuke date aan vergoeding. Daar worden wij beiden blij van. Het leven kan zo mooi zijn. Jouw leeftijd: 25 jaar en ouder. Verder sociaal gezellig en geil. Ik stuur snel een reactie.  
31 dagen
alex 40 jaar Antwerpen - Herenthout
single dad zoekt een date vanavond
hey hey, deze single papa van 40 jaar zoekt een date met een vrouw en of meisje.... ik draag respect en eerlijkheid en vertrouwen hoog int vaandel. welke leuke meid komt vanavond mee ontspannen en wil hier een zeer rijkelijke vergoeding voor krijgen.  
  1   2   3   4   5   6   7