Zoeken naar buiten afspreken

Uw zoekactie voor buiten afspreken leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Rvdb 37 jaar Antwerpen - Sint-Amands
Goed lezen aub.
Dag dames, Ik ben een goed uitziende en verzorgde man van 36. Ik zou graag met vrouwen afspreken die vastzitten in een sleur, waar naar hun man niet meer naar omkijkt en graag opnieuw wat spanning in hun leven willen. Terug iemand hebben die er naar uitkijkt om hun terug te zien, spannende berichtjes sturen, spannende afspraakjes, goede gesprekken, ik ben een goed luisterend oor. Dames die de sleur beu zijn en denken, was dit nu mijn seksleven en iets meer willen of eens iets anders willen. Het liefst zou ik iemands vaste minnaar zijn, maar voor eenmalig kan ook, en niet gebonden dames mogen ook reageren. Zelf bef en masseer ik graag en ik heb wel wat uithouding. Leeftijd maakt niet veel uit, ik ben fan van alle type vrouwen. Voel je je aangesproken? Laat me dan zeker iets weten, dan stuur ik je terug met een foto van me. Groetjes.  
Niels 29 jaar Limburg - Leopoldsburg
Avond lekker jou verwennen
Hey, ben man van 29j, 1m83, normale lichaamsbouw, niet roker, discreet, hygiënisch. Ben op zoek naar een vrouw om lekker te verwennen. Beginnen met elkaar rustig wat te leren kennen, eventueel een massage terwijl ik je rustig uitkleed en we elkaar opgeilen. Ik verwen graag een ander, vooral beffen. Hier mag je van genieten zolang je wilt. Standje mag je natuurlijk ook kiezen, ik vind het zelf geil als je op me komt zitten. Ik verwacht niets terug van jou maar sta wel open voor meer als jij dit ook zou willen. Als er een klik is wil ik ook vaker afspreken om je lekker te verwennen. Ik kan makkelijk verplaatsen en af en toe ook ontvangen. Hopelijk heb je interesse en kunnen we iets afspreken!  

Avond lekker jou verwennen
M00d 37 jaar Antwerpen - Bonheiden
Onderdanige dame gezocht voor passionele dates
Heb jij ook niet veel tijd maar wel zin? Kan je overdag afspreken? Ben je licht onderdanig (geen BDSM)? Hou je van pikante berichtjes sturen tussen de dates door? Misschien ben ik dan wel de man die je zoekt. Ik ben een Belgische hoogopgeleide man. Ik hecht veel belang aan respect en discretie.  

Onderdanige dame gezocht voor passionele dates
Senne 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Heerlijke Massage ... xx
Hi, ik ben een lieve, sportieve, verzorgde en geschoren man. Ik bied ontspannende erotische massage en meer... Bij klik eventueel regelmatig. Heb jij vragen of interesse, stuur zeker een berichtje. Als je jouw WhatsApp erbij vermeldt dan gaat het afspreken natuurlijk gemakkelijker ;). Heel discreet. Tot binnenkort?!xxx  

Heerlijke Massage ... xx
Geilerd 42 jaar Limburg - Lummen
Plassex
Ik ben opzoek naar een geile vrouw die graag eens wil experimenteren met plassex. Ik word er geil van als ik filmpjes zie van een vrouw die plast op een lul of in haar broek. Voor mij is dit allemaal de eerste keer. Dus als het voor jou ook de eerste keer is zoveel te beter maar je mag ook ervaring hebben. Discretie is van super belang. Afspreken in een rendez-vous kamer. Als je vanavond nog wil afspreken kan ik ook eventueel ontvangen.  
Dave 49 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Herken jij het?
Top discretie is heel belangrijk voor mij en jou. Daarom kunnen we ons niet op andere sites zetten zoals tinder,....Herken jij het ook? Je wil je relatie niet opgeven om diverse redenen, maar meer aandacht krijgen van een iemand anders zou je goed doen. Af en toe afspreken om elkaar op te laden, of zeg ik beter ,, ontladen,, ;), een babbel, knuffel, zoen, streling,.... Zie jij het ook zo, dan hoor ik graag wat van jou.Top Discretie gegarandeerd! Ben een slanke sportieve man,.... Groetjes Dave  
Bram 41 jaar Antwerpen - Herentals
Friends with Benefits
Welke vrouw verveelt zich en wil af en toe eens afspreken met een leuke man om samen een avontuurlijke date te beleven. Ik ben niet onknap en heb een verzorgd uiterlijk,1m80,72kg..kan me gemakkelijk vrij maken ( bij voorkeur overdag )  
TIM 66 jaar Limburg - Beringen
Op Zoek
Dag dames, Ik ben een goed uitziende en verzorgde man . Ik zou graag met vrouwen afspreken die vastzitten in een sleur, waar naar hun man niet meer naar omkijkt en graag opnieuw wat spanning in hun leven willen. Terug iemand hebben die er naar uitkijkt om hun terug te zien, spannende berichtjes sturen, spannende afspraakjes, goede gesprekken, ik ben een goed luisterend oor. Dames die de sleur beu zijn en denken, was dit nu mijn seksleven en iets meer willen of eens iets anders willen. Het liefst zou ik iemands vaste minnaar zijn, maar voor eenmalig kan ook, en niet gebonden dames mogen ook reageren. Zelf bef en masseer ik graag en ik heb wel wat uithouding. Leeftijd maakt niet veel uit, ik ben fan van alle type vrouwen. graag een dame rond een 15 tal km rond Beringen .Voel je je aangesproken? Laat me dan zeker iets weten, dan stuur ik je terug met een foto van me. Groetjes  
Niels 29 jaar Limburg - Leopoldsburg
Avond lekker jou verwennen
Hey, ben man van 29j, 1m83, normale lichaamsbouw, niet roker, discreet, hygiënisch. Ben op zoek naar een vrouw om lekker te verwennen. Beginnen met elkaar rustig wat te leren kennen, eventueel een massage terwijl ik je rustig uitkleed en we elkaar opgeilen. Ik verwen graag een ander, vooral beffen. Hier mag je van genieten zolang je wilt, vind het zelf leuk om te doen! Standje mag je natuurlijk ook kiezen, ik vind het zelf geil als je op me komt zitten. Ik verwacht niets terug van jou maar sta wel open voor meer als jij dit ook zou willen. Als er een klik is wil ik ook vaker afspreken om je lekker te verwennen. Ik kan makkelijk verplaatsen en af en toe ook ontvangen. Hopelijk heb je interesse en kunnen we iets afspreken!  

Avond lekker jou verwennen
Jeroen 36 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
Op zoek naar fwb
Ik ben 36 jaar en ik zou via deze weg graag in contact willen komen met een gezellige leuke dame. Dit om op regelmatige basis te kunnen afspreken. We kunnen eerst elkaar leren kennen en kunnen dan samen onze wensen, noden en fantasieën volledig vervullen. Uiteraard niets moet, maar ook veel kan. Wederzijds vertrouwen en discretie staan op de eerste plaats. Leeftijd is onbelangrijk, zolang de juiste klik er is  

Op zoek naar fwb
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10